jesam, ali sada cu da budem i novinarurban corps je napisao/la:zar ti nisi igračkirba je napisao/la:Ja cu da budem novinar
Profil pravim za koji dan

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
jesam, ali sada cu da budem i novinarurban corps je napisao/la:zar ti nisi igračkirba je napisao/la:Ja cu da budem novinar
Profil pravim za koji dan

e nek sma makar jednu tekmu bio bolji od dafijadaffy je napisao/la:moji pobjedili 4:0..
ocjena 8.2, mada sam slabo nesto igrao, ponekad bacao oci na igricu.. ipak, Italija ispred svega..
 ,e sad se on moze pravdat italijom,koda ja neznam da on najvise mrzi italiju i juventus
 ,e sad se on moze pravdat italijom,koda ja neznam da on najvise mrzi italiju i juventus  

nisam 5 lopti primio , dva dobra pasa , ostalo nidje veze zbog stopanja jbt , jel vama stekalo??
 nisam 5 lopti primio , dva dobra pasa , ostalo nidje veze zbog stopanja jbt , jel vama stekalo??  i kao sto sam vec rekao ljiljani 2:1 pobjedili
 i kao sto sam vec rekao ljiljani 2:1 pobjedili 

Divljak je napisao/la:Niste uradili ovo: CLEAN BROWSER CACHE! tako da ubuduće znate zašto štopa.Znači prije tekme očistite CACHE u svom browseru i neće biti problema.
btw.moja banda pobijedila sa 4:0

pa da jeste ali ubuduće nećesamir_tm87 je napisao/la:Divljak je napisao/la:Niste uradili ovo: CLEAN BROWSER CACHE! tako da ubuduće znate zašto štopa.Znači prije tekme očistite CACHE u svom browseru i neće biti problema.
btw.moja banda pobijedila sa 4:0
divljak , pa i tvojim je stopalo

elninho_resTO je napisao/la:e nek sma makar jednu tekmu bio bolji od dafijadaffy je napisao/la:moji pobjedili 4:0..
ocjena 8.2, mada sam slabo nesto igrao, ponekad bacao oci na igricu.. ipak, Italija ispred svega..,e sad se on moze pravdat italijom,koda ja neznam da on najvise mrzi italiju i juventus

Samire bolan sta si prezadovoljan, da nije stopalo dobili bi 5, 6:0samir_tm87 je napisao/la:sta vam je ba meni ocjena 6.7nisam 5 lopti primio , dva dobra pasa , ostalo nidje veze zbog stopanja jbt , jel vama stekalo??
pobjeda od 2:0 , prezadovoljan :p

Bilal je napisao/la:Samire bolan sta si prezadovoljan, da nije stopalo dobili bi 5, 6:0samir_tm87 je napisao/la:sta vam je ba meni ocjena 6.7nisam 5 lopti primio , dva dobra pasa , ostalo nidje veze zbog stopanja jbt , jel vama stekalo??
pobjeda od 2:0 , prezadovoljan :p
Ja sam razocaran, iako sam dao go.

e super samo koju poziciju igras ??LudLo je napisao/la:ja se izvinjavam svojoj ekipi ... ljiljanima ..imo' sam nekih problema :S
slijedeca tekma aktivnost 98%
To ti je onaj Amar Wrong(8) što samo hita u napadCLS je napisao/la:e super samo koju poziciju igras ??LudLo je napisao/la:ja se izvinjavam svojoj ekipi ... ljiljanima ..imo' sam nekih problema :S
slijedeca tekma aktivnost 98%

vjerovao ti meni li ne, prošlu tekmu nam je bio online jedan cm(Eldin.O), javio mi se lik poslije tekme kaže ne radim nešta chat, al bio je tu, a inače odigrao jeCLS je napisao/la:hehe ma fali nam cm online ne mogu sam ja sam sm svakako

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.