Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Ne kontam sto se pojedine fukare ljute, i traze argumente u bilo cemu.
@samirr A klubovi ce postojati kako god hoce. Ni neprijateljska vojska nas nije zaustavila prije 20 i kusur godina a kamoli post nekog forumasa danas.
@samirr A klubovi ce postojati kako god hoce. Ni neprijateljska vojska nas nije zaustavila prije 20 i kusur godina a kamoli post nekog forumasa danas.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- Probisvjet
- Kontakt:
Molimo navijace drugih klubova da pisu na temi Opste diskusije. Zadnje upozorenje!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ne tako davno jedini smo bili na strani ovih fukara kada su ih svi otjerali iz PL.Danas lete i podcjenjuju sve oko sebe kao da je sa njima pocela se igrati ova igra.
Mnogo toga bih im mogao odgovoriti i pojasniti da stvari i ne izgledaju tako bajno kako ih predstavljaju.Sve cemo preduzeti da sutra bodovi ostanu na Otoci.Od prve minute u kost i ne zanima nas nista drugo osim boba.
Mnogo toga bih im mogao odgovoriti i pojasniti da stvari i ne izgledaju tako bajno kako ih predstavljaju.Sve cemo preduzeti da sutra bodovi ostanu na Otoci.Od prve minute u kost i ne zanima nas nista drugo osim boba.
- plavousrcu
- Kontakt:
Niste mi mrski i volio bih da ostanete. a za ovo na pocetku posta si potpuno u pravu. Ljudi brzo zaboravljaju neke stvari.lupus je napisao/la:Ne tako davno jedini smo bili na strani ovih fukara kada su ih svi otjerali iz PL.Danas lete i podcjenjuju sve oko sebe kao da je sa njima pocela se igrati ova igra.
Neki ne zaboravljaju da je taj isti Nijaz uz pomoc domacih grobara htio ugasiti Slobodu i poturiti nam projekat poput OKK.plavousrcu je napisao/la:Niste mi mrski i volio bih da ostanete. a za ovo na pocetku posta si potpuno u pravu. Ljudi brzo zaboravljaju neke stvari.lupus je napisao/la:Ne tako davno jedini smo bili na strani ovih fukara kada su ih svi otjerali iz PL.Danas lete i podcjenjuju sve oko sebe kao da je sa njima pocela se igrati ova igra.
Cuj Sloboda Olimpic....
Pa kada nije proslo pokusali sa Sloboda 1919.
Tako da odvadi malo bogati
I nemoj mi nista pricati,bio i iz prve ruke pratio sta se dogadja. Imao je nekih izjava kada smo ispadali ne poricem,ali kasnije je sam sebe pokopao.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Pišeš gluposti kao i obično. Ali bitno je nešto napisati.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Svoj ti posao.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja nikada neću zaboraviti kada su igrači Olimpika položili cvijeće ispred navijačke tribine u čast i sjećanje na pokojnog Saleta Vilenjaka.... VELIKO IM HVALA... Mislim da su jedan od postenijih klubova u ovom blatu... šteta što su iz Sarajeva i niko ovih ne prati inače bi to mogla biti fina fudbalska priča... Nesto poput mladosti iz Kaknja... Ovako su osuđeni na preživljavanje, jbg
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Niko igrace i ne spominje niti Olimpic kao klub.staragarda je napisao/la:Ja nikada neću zaboraviti kada su igrači Olimpika položili cvijeće ispred navijačke tribine u čast i sjećanje na pokojnog Saleta Vilenjaka.... VELIKO IM HVALA... Mislim da su jedan od postenijih klubova u ovom blatu... šteta što su iz Sarajeva i niko ovih ne prati inače bi to mogla biti fina fudbalska priča... Nesto poput mladosti iz Kaknja... Ovako su osuđeni na preživljavanje, jbg
Ali nemogu se zaboraviti ni Nijazevi biseri.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Taj isti Nijaz nas je JEDINI UPOZORAVAO da ce nas zavaliti i izbacit iz lige...Samo sto je tadašnjim uhljupima u klubu to vjerovatno trebalo i nacrtatsolinas je napisao/la:Niko igrace i ne spominje niti Olimpic kao klub.staragarda je napisao/la:Ja nikada neću zaboraviti kada su igrači Olimpika položili cvijeće ispred navijačke tribine u čast i sjećanje na pokojnog Saleta Vilenjaka.... VELIKO IM HVALA... Mislim da su jedan od postenijih klubova u ovom blatu... šteta što su iz Sarajeva i niko ovih ne prati inače bi to mogla biti fina fudbalska priča... Nesto poput mladosti iz Kaknja... Ovako su osuđeni na preživljavanje, jbg
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Pa nas nakon toga uz pomoc domacih grobara pokusao ugasiti.staragarda je napisao/la:Taj isti Nijaz nas je JEDINI UPOZORAVAO da ce nas zavaliti i izbacit iz lige...Samo sto je tadašnjim uhljupima u klubu to vjerovatno trebalo i nacrtatsolinas je napisao/la:Niko igrace i ne spominje niti Olimpic kao klub.staragarda je napisao/la:Ja nikada neću zaboraviti kada su igrači Olimpika položili cvijeće ispred navijačke tribine u čast i sjećanje na pokojnog Saleta Vilenjaka.... VELIKO IM HVALA... Mislim da su jedan od postenijih klubova u ovom blatu... šteta što su iz Sarajeva i niko ovih ne prati inače bi to mogla biti fina fudbalska priča... Nesto poput mladosti iz Kaknja... Ovako su osuđeni na preživljavanje, jbg
Nejse.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Olimpic Sarajevo
NeProbisvjet je napisao/la:Molimo navijace drugih klubova da pisu na temi Opste diskusije. Zadnje upozorenje!
Nema olimpic opste diskusije ovo je ovdje još stari sistem pise ko hoce
stvarno mi nije jasno cemu se nada ovaj mali klub iz sarajeva...u Kaknju nisu osutali po golu...koju ekipu oni kontaju izbaciti iz pl...
Pišeš gluposti. Predsjednik ovog kluba nije imao pametnije posla od izbacivanja Slobode iz lige.solinas je napisao/la:Svoj ti posao.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ja se nadam da ćeš nam prestati dosađivati.amar009 je napisao/la:stvarno mi nije jasno cemu se nada ovaj mali klub iz sarajeva...u Kaknju nisu osutali po golu...koju ekipu oni kontaju izbaciti iz pl...
amar009 je napisao/la:stvarno mi nije jasno cemu se nada ovaj mali klub iz sarajeva...u Kaknju nisu osutali po golu...koju ekipu oni kontaju izbaciti iz pl...
S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ne znam sta ovi moji Tuzlaci vama drze predavanje, imate sanse umorni smo , jos slavlje kad smo uzeli Zelju.
Znaci samo žestoko pa sta bude. Bolje boriti se pa izgubiti casno nego ko šuškavci igrat eto sto moras.
Sretno vam! Nek uzmu kup eto ih pred ciljom.
Znaci samo žestoko pa sta bude. Bolje boriti se pa izgubiti casno nego ko šuškavci igrat eto sto moras.
Sretno vam! Nek uzmu kup eto ih pred ciljom.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ko je napisao da je on imao nesto sa tim.Mancini je napisao/la:Pišeš gluposti. Predsjednik ovog kluba nije imao pametnije posla od izbacivanja Slobode iz lige.solinas je napisao/la:Svoj ti posao.
Boze sacuvaj
Vidim da me par forumasa proziva. Gasi klub bez navijaca redovno skidanje gaca sarajevskim klubovima. Nijaz da je htio normalan klub otisao bi u neki drugi grad i ulozio u lokalni klub. Ovako mu sluzi samo za prodavanje utakmica.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
NIJAZ JE KUP OSVOJIO,,,,,,NIKADA BOLAN TEKMU NIJESMO PRODALI,,,,AFIRMISAO JE NIJAZ MLADE NOGOMETAŠE KADA SU IH VELIKI KLUBOVI OTPISALI,,,,I NEMOJ PISATI GLUPOSTI.samirr je napisao/la:Vidim da me par forumasa proziva. Gasi klub bez navijaca redovno skidanje gaca sarajevskim klubovima. Nijaz da je htio normalan klub otisao bi u neki drugi grad i ulozio u lokalni klub. Ovako mu sluzi samo za prodavanje utakmica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.