Olimpik Sarajevo

Mokroguz
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mokroguz » 22 apr 2016, 14:15

Ne kontam sto se pojedine fukare ljute, i traze argumente u bilo cemu.
@samirr A klubovi ce postojati kako god hoce. Ni neprijateljska vojska nas nije zaustavila prije 20 i kusur godina a kamoli post nekog forumasa danas.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 apr 2016, 19:32

Molimo navijace drugih klubova da pisu na temi Opste diskusije. Zadnje upozorenje!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 22 apr 2016, 20:37

Ne tako davno jedini smo bili na strani ovih fukara kada su ih svi otjerali iz PL.Danas lete i podcjenjuju sve oko sebe kao da je sa njima pocela se igrati ova igra.
Mnogo toga bih im mogao odgovoriti i pojasniti da stvari i ne izgledaju tako bajno kako ih predstavljaju.Sve cemo preduzeti da sutra bodovi ostanu na Otoci.Od prve minute u kost i ne zanima nas nista drugo osim boba.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 22 apr 2016, 20:41

lupus je napisao/la:Ne tako davno jedini smo bili na strani ovih fukara kada su ih svi otjerali iz PL.Danas lete i podcjenjuju sve oko sebe kao da je sa njima pocela se igrati ova igra.
Mnogo toga bih im mogao odgovoriti i pojasniti da stvari i ne izgledaju tako bajno kako ih predstavljaju.Sve cemo preduzeti da sutra bodovi ostanu na Otoci.Od prve minute u kost i ne zanima nas nista drugo osim boba.
Niste mi mrski i volio bih da ostanete. a za ovo na pocetku posta si potpuno u pravu. Ljudi brzo zaboravljaju neke stvari.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 22 apr 2016, 20:53

plavousrcu je napisao/la:
lupus je napisao/la:Ne tako davno jedini smo bili na strani ovih fukara kada su ih svi otjerali iz PL.Danas lete i podcjenjuju sve oko sebe kao da je sa njima pocela se igrati ova igra.
Niste mi mrski i volio bih da ostanete. a za ovo na pocetku posta si potpuno u pravu. Ljudi brzo zaboravljaju neke stvari.
Neki ne zaboravljaju da je taj isti Nijaz uz pomoc domacih grobara htio ugasiti Slobodu i poturiti nam projekat poput OKK.
Cuj Sloboda Olimpic.... :facepalm:
Pa kada nije proslo pokusali sa Sloboda 1919.
Tako da odvadi malo bogati :stop:
I nemoj mi nista pricati,bio i iz prve ruke pratio sta se dogadja. Imao je nekih izjava kada smo ispadali ne poricem,ali kasnije je sam sebe pokopao.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 22 apr 2016, 21:19

Pišeš gluposti kao i obično. Ali bitno je nešto napisati.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 22 apr 2016, 21:20

Svoj ti posao.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 apr 2016, 21:32

Ja nikada neću zaboraviti kada su igrači Olimpika položili cvijeće ispred navijačke tribine u čast i sjećanje na pokojnog Saleta Vilenjaka.... VELIKO IM HVALA... Mislim da su jedan od postenijih klubova u ovom blatu... šteta što su iz Sarajeva i niko ovih ne prati inače bi to mogla biti fina fudbalska priča... Nesto poput mladosti iz Kaknja... Ovako su osuđeni na preživljavanje, jbg
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 22 apr 2016, 21:35

staragarda je napisao/la:Ja nikada neću zaboraviti kada su igrači Olimpika položili cvijeće ispred navijačke tribine u čast i sjećanje na pokojnog Saleta Vilenjaka.... VELIKO IM HVALA... Mislim da su jedan od postenijih klubova u ovom blatu... šteta što su iz Sarajeva i niko ovih ne prati inače bi to mogla biti fina fudbalska priča... Nesto poput mladosti iz Kaknja... Ovako su osuđeni na preživljavanje, jbg
Niko igrace i ne spominje niti Olimpic kao klub.
Ali nemogu se zaboraviti ni Nijazevi biseri.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 apr 2016, 21:44

solinas je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Ja nikada neću zaboraviti kada su igrači Olimpika položili cvijeće ispred navijačke tribine u čast i sjećanje na pokojnog Saleta Vilenjaka.... VELIKO IM HVALA... Mislim da su jedan od postenijih klubova u ovom blatu... šteta što su iz Sarajeva i niko ovih ne prati inače bi to mogla biti fina fudbalska priča... Nesto poput mladosti iz Kaknja... Ovako su osuđeni na preživljavanje, jbg
Taj isti Nijaz nas je JEDINI UPOZORAVAO da ce nas zavaliti i izbacit iz lige...Samo sto je tadašnjim uhljupima u klubu to vjerovatno trebalo i nacrtat
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 22 apr 2016, 21:46

staragarda je napisao/la:
solinas je napisao/la:
Taj isti Nijaz nas je JEDINI UPOZORAVAO da ce nas zavaliti i izbacit iz lige...Samo sto je tadašnjim uhljupima u klubu to vjerovatno trebalo i nacrtat
Pa nas nakon toga uz pomoc domacih grobara pokusao ugasiti.
Nejse.

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la JoseeMourinho » 22 apr 2016, 21:46

Probisvjet je napisao/la:Molimo navijace drugih klubova da pisu na temi Opste diskusije. Zadnje upozorenje!
Ne :mrgreen: :rol:

Nema olimpic opste diskusije ovo je ovdje još stari sistem pise ko hoce ;)

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 22 apr 2016, 22:39

stvarno mi nije jasno cemu se nada ovaj mali klub iz sarajeva...u Kaknju nisu osutali po golu...koju ekipu oni kontaju izbaciti iz pl...

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 22 apr 2016, 23:01

solinas je napisao/la:Svoj ti posao.
Pišeš gluposti. Predsjednik ovog kluba nije imao pametnije posla od izbacivanja Slobode iz lige. :roll:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 22 apr 2016, 23:05

amar009 je napisao/la:stvarno mi nije jasno cemu se nada ovaj mali klub iz sarajeva...u Kaknju nisu osutali po golu...koju ekipu oni kontaju izbaciti iz pl...
Ja se nadam da ćeš nam prestati dosađivati.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 22 apr 2016, 23:15

amar009 je napisao/la:stvarno mi nije jasno cemu se nada ovaj mali klub iz sarajeva...u Kaknju nisu osutali po golu...koju ekipu oni kontaju izbaciti iz pl...
slika
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 22 apr 2016, 23:21

Ne znam sta ovi moji Tuzlaci vama drze predavanje, imate sanse umorni smo , jos slavlje kad smo uzeli Zelju.
Znaci samo žestoko pa sta bude. Bolje boriti se pa izgubiti casno nego ko šuškavci igrat eto sto moras.
Sretno vam! Nek uzmu kup eto ih pred ciljom.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 22 apr 2016, 23:28

Mancini je napisao/la:
solinas je napisao/la:Svoj ti posao.
Pišeš gluposti. Predsjednik ovog kluba nije imao pametnije posla od izbacivanja Slobode iz lige. :roll:
Ko je napisao da je on imao nesto sa tim.
Boze sacuvaj

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 22 apr 2016, 23:50

Vidim da me par forumasa proziva. Gasi klub bez navijaca redovno skidanje gaca sarajevskim klubovima. Nijaz da je htio normalan klub otisao bi u neki drugi grad i ulozio u lokalni klub. Ovako mu sluzi samo za prodavanje utakmica.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 23 apr 2016, 00:39

samirr je napisao/la:Vidim da me par forumasa proziva. Gasi klub bez navijaca redovno skidanje gaca sarajevskim klubovima. Nijaz da je htio normalan klub otisao bi u neki drugi grad i ulozio u lokalni klub. Ovako mu sluzi samo za prodavanje utakmica.
NIJAZ JE KUP OSVOJIO,,,,,,NIKADA BOLAN TEKMU NIJESMO PRODALI,,,,AFIRMISAO JE NIJAZ MLADE NOGOMETAŠE KADA SU IH VELIKI KLUBOVI OTPISALI,,,,I NEMOJ PISATI GLUPOSTI.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.