NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Pisano je vec ovdje da ce stavljati novi 
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Pa bio vam je "novi trener" u Tuzli na utakmici protiv Slobode u lozi sa Bevandom.Mislim da se tada vec spremala smjena Muse,ali ste dobili tu utakmicu pa se nije desila ista.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- KingJamesMVP
- Kontakt:
tko je sjedio u loži s Bevandom? Može i na ppmiky_hz je napisao/la:Pa bio vam je "novi trener" u Tuzli na utakmici protiv Slobode u lozi sa Bevandom.Mislim da se tada vec spremala smjena Muse,ali ste dobili tu utakmicu pa se nije desila ista.
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Mile PetkovicKingJamesMVP je napisao/la:tko je sjedio u loži s Bevandom? Može i na ppmiky_hz je napisao/la:Pa bio vam je "novi trener" u Tuzli na utakmici protiv Slobode u lozi sa Bevandom.Mislim da se tada vec spremala smjena Muse,ali ste dobili tu utakmicu pa se nije desila ista.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Evolve
- Kontakt:
Cuj Mile Petkovic. Neznam, moguce je svasta. Sjecam se da je radio dosta dobar posao u Hnl-u .
Evo jedan clanak http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/ku ... 54417.html
NK Široki Brijeg
Ne znam koliko je ta informacija tocna, ali mozda nebi bilo ni lose pokusati sa Petkovicem. Bas nam to treba-"pakao od priprema" i "tiranija".Nije mi uopce jasno kako se nekom treneru igraci mogu vući po terenu na način samo da odrade utakmicu. Mogu se od malog kluba napraviti veliki rezultati ako se neke stvari uvedu, i ako se drzis toga. Dovedi trenera sa autoritetom, zabrani izlaske igraca, kladionice. Tko prekrsi disciplinski postupak, ponavljanje, raskid ugovora. Pa neka igraju najspremniji. Uvjeren sam da nam se ovo sad nebi događalo. Kad vec igraca placas ima da bude u potpunosti profesionalan.Evolve je napisao/la:Cuj Mile Petkovic. Neznam, moguce je svasta. Sjecam se da je radio dosta dobar posao u Hnl-u .
Eh kad bi to bilo tako lako, ne postoji klub ovdje da se igraci pridrzavaju sportskog zivota. Crnova nema gdje nisam vidio po nocnim klubovima, od Mostara pa do Duvna, a na terenu nema vece pickice od njega. Takvima bi odmah srezao pola place
Ako je istina za Petkovica, mislim da ne bi uopce bio los izbor. Npr po treninzima je slican Misi Krsticevicu ali samo Mile ima dosta vise znanja. Ima finih rezultata iza sebe. Musa nema autoritet, **** trenera koji 90 min samo stoji mirno kraj klupe...
Ako je istina za Petkovica, mislim da ne bi uopce bio los izbor. Npr po treninzima je slican Misi Krsticevicu ali samo Mile ima dosta vise znanja. Ima finih rezultata iza sebe. Musa nema autoritet, **** trenera koji 90 min samo stoji mirno kraj klupe...
HRHB
HRHB
Uf koliko bi bolje bilo da smo danas igrali. Bojim se u kakvom stanju ce travnjak sutra biti. Da nebi kiksali u tako bitnoj utakmici, a imas preko puta protivnika koji se bori za ostanak i kome odgovara los teren. Nemozes predvidjeti vrijeme, ali eto steta.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Ako ne mozemo dobiti Slaviju na Pecari, onda i ne zasluzujemo Europu...
Zna li netko kakvo je stanje kod nas sa kartonima, i ozljedama? Sta je sa Buhacem, zadnje dvije utakmice na tribini?
Zna li netko kakvo je stanje kod nas sa kartonima, i ozljedama? Sta je sa Buhacem, zadnje dvije utakmice na tribini?
HRHB
HRHB
Na meti je Širokog Brijega, a kako sam ističe, još nije dobio zvaničnu ponudu.
“Još ljetos sam kontaktirao sa ljudima iz Širokog. Željeli su da me dovedu prije početka sezone, ali se klubovi nisu dogovorili. Koliko znam, ponovo su kontaktirali sa ljudima iz Borca na kraju tekuće polusezone i bili blizu dogovora, ali je transfer propao u posljednjem trenutku. Za najnovije interesovanje čuo sam iz medija, ali me nitko nije kontaktirao, kazao je Jovic.
Izvor: Glas Srpske, sijecanj 2016. God.
“Još ljetos sam kontaktirao sa ljudima iz Širokog. Željeli su da me dovedu prije početka sezone, ali se klubovi nisu dogovorili. Koliko znam, ponovo su kontaktirali sa ljudima iz Borca na kraju tekuće polusezone i bili blizu dogovora, ali je transfer propao u posljednjem trenutku. Za najnovije interesovanje čuo sam iz medija, ali me nitko nije kontaktirao, kazao je Jovic.
Izvor: Glas Srpske, sijecanj 2016. God.
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
NK Široki Brijeg
Joj šta sam se gluposti pročitao ovdje...
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
Ugrovacaboy je napisao/la:Joj šta sam se gluposti pročitao ovdje...
- Evolve
- Kontakt:
Sarajevo-Zeljo koji nama rezultat najvise odgovara? X?
- Evolve
- Kontakt:
Po meni x ili pobjeda sarajeva. Posto Sloboda vjerovatno osvaja kup, i cetvrto mjesto vodit ce u europu. Zeljo jos docekuje Zrinjski kuci. Mislim da bi mogli tu ispast iz svih kombinacija.toni1996 je napisao/la:Sarajevo-Zeljo koji nama rezultat najvise odgovara? X?
NK Široki Brijeg
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Treba dobiti Slaviju, kako god odigrali Sarajlije danas
LeBron James
Ne svidja mi se ni najmanje ovaj rezultat iz Sarajeva, ni najmanje. Nadao sam se pobjedi Sarajeva, da bar sad x izvuku, iako je bila puno pozeljnija pobjeda domacina da se odljepimo od zelje, koji ima uzasan raspored i poslije. Bojim se da ce sudci odigrati ovaj kraj prvenstva.
- Evolve
- Kontakt:
Slazem se da nam ovo najmanje odgovara. Al dobro, sve je u nasim rukama.
NK Široki Brijeg
Bas simptomaticno. Lani nas Olimpik kostao Europe, a i ove sezone je po meni odluka na Otoci. Ako dobijemo siguran sam da igramo na ljeto Europu.
Vi i u slucaju poraza na Otoci ste sigurni u Evropi.Danas Vam je isao na ruku rezultat iz derbija.
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, Kompromis, laszlo, OldTownDistrict i 41 gost.