PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

scooty11
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la scooty11 » 25 apr 2016, 00:19

Rinuka je napisao/la:
elamalakia je napisao/la:Koliko je bilo raje na koševu?? gdje su podaci zvanicni :lol:
oko 10k
Ti se salis sigurno? Pa jug bio pun 5k uozbilji se, sjever skoro pun, istok skoro pun a prima 8 hiljada, zapad jedno 3.5 hiljade bilo na obje strane
MIRZA RASCIC !

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 25 apr 2016, 00:21

Raonffa je napisao/la:
Kono, mrš u kuhinju, vidiš da od fudbala nema ništa, džaba će te srce izdat a ni 25 nemaš :D
Po kojoj racunici smo mi kone, ka' si ti iz znas vec odakle si? I samo mi reci je l' ti bila prpa kad smo vas bili stisli, priznaj? :tralala: Ne ide kuhinja, gore i od fudbala, vjeruj mi na rijec. :D

I goooooooooooool, ljudi moji bio je to Edin Jakupovic na asistenciju Vladimira Bjelice. :rol:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 apr 2016, 00:23

Na koju foru govore svi da je Stevanovic trebao biti iskljucen kada usporite snimak mozete vidjeti da je isao jace samo ali da je na vrijeme savio lijevu nogu kako ne bi povrijedio protivnickog igraca.. U onoj situaciji se ne mozes zaustaviti ali mozes to uraditi i on je i uradio

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 25 apr 2016, 00:25

tuzlak1987 je napisao/la:Na koju foru govore svi da je Stevanovic trebao biti iskljucen kada usporite snimak mozete vidjeti da je isao jace samo ali da je na vrijeme savio lijevu nogu kako ne bi povrijedio protivnickog igraca.. U onoj situaciji se ne mozes zaustaviti ali mozes to uraditi i on je i uradio
Tačno tako, još je reprezentativac simulirao na tako drzak način da je crveni trebao dobiti. Tu smo mi oštećeni, između ostalog..

Kakva je ono 3d koreografija inače? :lol:
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 25 apr 2016, 00:26, ukupno mijenjano 2 puta.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

scooty11
Kontakt:

Post Postao/la scooty11 » 25 apr 2016, 00:25

RASIRITE SE DA NAM KOREOGRAFIJA BUDE DOBRA, E MOJI PITARI, PA NISTE SMIJELI PREKO CITAVOG SJEVERA KOREOGIRAJU NEGO NA POLA, AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
MIRZA RASCIC !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 apr 2016, 00:27

rasavoje je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Kono, mrš u kuhinju, vidiš da od fudbala nema ništa, džaba će te srce izdat a ni 25 nemaš :D
Po kojoj racunici smo mi kone, ka' si ti iz znas vec odakle si? I samo mi reci je l' ti bila prpa kad smo vas bili stisli, priznaj? :tralala: Ne ide kuhinja, gore i od fudbala, vjeruj mi na rijec. :D

I goooooooooooool, ljudi moji bio je to Edin Jakupovic na asistenciju Vladimira Bjelice. :rol:
Pa smucaš mi se neki dan po komšiluku sa jaranicom, jesi sama rekla? :nedam:

Jesam jesam kako nisam, evo i sad na snimku kad vidim strah me obuzme :rol:

Ići će ba polako, niko se nije naučen rodio. :tralala:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 apr 2016, 00:28

Zimska pauza:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Meni je ovo za sada tamam,idem od kluba do kluba,od pozicije do pozicije i ne vidim da neko ima boljeg igraca na bilo kojoj pozici..Samim tim nas smatram za favorita na oba fronta...
Večeras:
Sarajlijica1946 je napisao/la:U jbt jel moguce da smo 5,plus nas zeljo presao

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
A šta je ovo jbt :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nad tobom sunce najljepše sja

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 25 apr 2016, 00:29

Extra sudjenje valjica na tusnju pa sad na kosevu jedan od boljih sudija.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 25 apr 2016, 00:30

pinoglavi je napisao/la:Zimska pauza:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Meni je ovo za sada tamam,idem od kluba do kluba,od pozicije do pozicije i ne vidim da neko ima boljeg igraca na bilo kojoj pozici..Samim tim nas smatram za favorita na oba fronta...
Večeras:

Ne mogu vjerovati da si ovo izvukao, sada se sjetih i onog @Pitar6785 i njegovog posta, sličnog ovome.. :lol:

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 25 apr 2016, 00:30

pinoglavi je napisao/la:Zimska pauza:
Večeras:

Ne znas bil plako il se smijo :plac: :urnebes:
This time next year we'll be millionaires.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 25 apr 2016, 00:31

Samo za Joleta I drustvo u cosku.
"Ja moram da pijem da ublazim bolllll o kako je tuzan ovaj zivot mojjjjjjj"

Onda mix na brzinu, od Minele" ti propadas ti propadas jer se opijas ti propadas ti propadas jer se drogiras".

Špijun slab si diverzant pa ti se opet brini kakav stajling Sablja fura :urnebes: :wave:

"Kao cvet te u srcu nosim tebi kono ljubav prosim ti mi kono ne prkosi jer te stvarno volimmm Esmeraldaaaa sve planine sada molim da me puste da te vidim kono zadnji put, kono zadnji puttt"!!!!
Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 25 apr 2016, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 apr 2016, 00:32

Krajnje vrijeme da primjete ljudi igru Sarica, Efendica, Mehmedagica, Kostica i Stjepanovica :) ljudi nas podjenjuju jer vide tim samo kroz Zeba, Ordagic i Ahmetovic :)

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 apr 2016, 00:34

Ma fascinira me ta njihova prepotentnost i to ne malo, ljudi zaslijepljeni propagandom njihove uprave. Njima je Dulja zvijer jer je to tako, mora bit zvijer, Cimirot otišao za 1.4mil, Duljević to mora oboriti nema druge, i svi svršili kad je ubleha Ješić rekao da sada vrijedi 2 a na ljeto 4mil. Ja davno govorio da je Duljević trenutno ubleha od igrača. Svi znamo poletiti, ali šta sam čitao na temi Sarajeva je za knjige, pa sam ovaj post sarajlijice i zapamtio.
@tuzlak sjećam se, ona pametnica @pitarbordo komentariše kako bi mi bili kita od ekipe da nam nije Zebe i Husrefa, naravno živi u ubjedjenju da je najpametniji i da je upravu.
Nad tobom sunce najljepše sja

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 25 apr 2016, 00:39

Kako doći do fotografija parola sa sjevera, kada su isti očigledno zabranili da se iste obznane..

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 apr 2016, 00:40

MuhamedTM je napisao/la:Samo za Joleta I drustvo u cosku.

Onda mix na brzinu, od Minele" ti propadas ti propadas jer se opijas ti propadas ti propadas jer se drogiras".

Špijun slab si diverzant pa ti se opet brini kakav stajling Sablja fura :urnebes: :wave:

"Kao cvet te u srcu nosim tebi kono ljubav prosim ti mi kono ne prkosi jer te stvarno volimmm Esmeraldaaaa sve planine sada molim da me puste da te vidim kono zadnji put, kono zadnji puttt"!!!!
Ne ide ti veceras, na silu nesto pokusavas Muki, al bolje idi lezi. @Ajzea i ostali su imali bisera, ali ti si tanak ko papir.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 25 apr 2016, 00:40

Da vam nije Zebe bilo gdje bi sada bili ? Realan odgovor, mojne sabanluka.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 25 apr 2016, 00:41

PipiDugaCarapa je napisao/la:Kako doći do fotografija parola sa sjevera, kada su isti očigledno zabranili da se iste obznane..
Vjerujes li u titulu ako dobijete zrinju ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 25 apr 2016, 00:43

joker90 je napisao/la:

Ne ide ti veceras, na silu nesto pokusavas Muki, al bolje idi lezi. @Ajzea i ostali su imali bisera, ali ti si tanak ko papir.
Bolje I papir nego providan ko ti junace. Taman se nado onoj tvojoj staroj, sto vas benjo nije pobio a ti nista pripitomio se ha.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 25 apr 2016, 00:45

samirr je napisao/la:
PipiDugaCarapa je napisao/la:Kako doći do fotografija parola sa sjevera, kada su isti očigledno zabranili da se iste obznane..
Vjerujes li u titulu ako dobijete zrinju ?
Ne, pa ni Europa nam nije sigurna.. Potajno bih se nadao kada bi dobili Zrinjski a da nakon te utakmice imamo još sedam da odigramo.. Ovako, nema šanse !

Europa nam visi, a moramo imati bar bod više FK Sarajevo s obzirom da su bolji u međusobnim duelima ove godine..
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 25 apr 2016, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 apr 2016, 00:46

MuhamedTM je napisao/la:
joker90 je napisao/la:

Bolje I papir nego providan ko ti junace. Taman se nado onoj tvojoj staroj, sto vas benjo nije pobio a ti nista pripitomio se ha.
O tome ti pricam, vidis da te ne ide veceras. ;) Od promijene avatara nisi na nivou.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Antikloc, ristagrad i 32 gosta.