Ti se salis sigurno? Pa jug bio pun 5k uozbilji se, sjever skoro pun, istok skoro pun a prima 8 hiljada, zapad jedno 3.5 hiljade bilo na obje straneRinuka je napisao/la:oko 10kelamalakia je napisao/la:Koliko je bilo raje na koševu?? gdje su podaci zvanicni
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
MIRZA RASCIC !
Po kojoj racunici smo mi kone, ka' si ti iz znas vec odakle si? I samo mi reci je l' ti bila prpa kad smo vas bili stisli, priznaj?Raonffa je napisao/la:
Kono, mrš u kuhinju, vidiš da od fudbala nema ništa, džaba će te srce izdat a ni 25 nemaš

I goooooooooooool, ljudi moji bio je to Edin Jakupovic na asistenciju Vladimira Bjelice.

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Na koju foru govore svi da je Stevanovic trebao biti iskljucen kada usporite snimak mozete vidjeti da je isao jace samo ali da je na vrijeme savio lijevu nogu kako ne bi povrijedio protivnickog igraca.. U onoj situaciji se ne mozes zaustaviti ali mozes to uraditi i on je i uradio
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Tačno tako, još je reprezentativac simulirao na tako drzak način da je crveni trebao dobiti. Tu smo mi oštećeni, između ostalog..tuzlak1987 je napisao/la:Na koju foru govore svi da je Stevanovic trebao biti iskljucen kada usporite snimak mozete vidjeti da je isao jace samo ali da je na vrijeme savio lijevu nogu kako ne bi povrijedio protivnickog igraca.. U onoj situaciji se ne mozes zaustaviti ali mozes to uraditi i on je i uradio
Kakva je ono 3d koreografija inače?

Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 25 apr 2016, 00:26, ukupno mijenjano 2 puta.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
RASIRITE SE DA NAM KOREOGRAFIJA BUDE DOBRA, E MOJI PITARI, PA NISTE SMIJELI PREKO CITAVOG SJEVERA KOREOGIRAJU NEGO NA POLA, AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
MIRZA RASCIC !
Pa smucaš mi se neki dan po komšiluku sa jaranicom, jesi sama rekla?rasavoje je napisao/la:Po kojoj racunici smo mi kone, ka' si ti iz znas vec odakle si? I samo mi reci je l' ti bila prpa kad smo vas bili stisli, priznaj?Raonffa je napisao/la:
Kono, mrš u kuhinju, vidiš da od fudbala nema ništa, džaba će te srce izdat a ni 25 nemašNe ide kuhinja, gore i od fudbala, vjeruj mi na rijec.
![]()
I goooooooooooool, ljudi moji bio je to Edin Jakupovic na asistenciju Vladimira Bjelice.

Jesam jesam kako nisam, evo i sad na snimku kad vidim strah me obuzme

Ići će ba polako, niko se nije naučen rodio.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Zimska pauza:

Večeras:Sarajlijica1946 je napisao/la:Meni je ovo za sada tamam,idem od kluba do kluba,od pozicije do pozicije i ne vidim da neko ima boljeg igraca na bilo kojoj pozici..Samim tim nas smatram za favorita na oba fronta...
A šta je ovo jbtSarajlijica1946 je napisao/la:U jbt jel moguce da smo 5,plus nas zeljo presao
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Nad tobom sunce najljepše sja
Extra sudjenje valjica na tusnju pa sad na kosevu jedan od boljih sudija.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ne mogu vjerovati da si ovo izvukao, sada se sjetih i onog @Pitar6785 i njegovog posta, sličnog ovome..pinoglavi je napisao/la:Zimska pauza:Večeras:Sarajlijica1946 je napisao/la:Meni je ovo za sada tamam,idem od kluba do kluba,od pozicije do pozicije i ne vidim da neko ima boljeg igraca na bilo kojoj pozici..Samim tim nas smatram za favorita na oba fronta...A šta je ovo jbtSarajlijica1946 je napisao/la:U jbt jel moguce da smo 5,plus nas zeljo presao
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk![]()
![]()

Ne znas bil plako il se smijopinoglavi je napisao/la:Zimska pauza:Večeras:Sarajlijica1946 je napisao/la:Meni je ovo za sada tamam,idem od kluba do kluba,od pozicije do pozicije i ne vidim da neko ima boljeg igraca na bilo kojoj pozici..Samim tim nas smatram za favorita na oba fronta...A šta je ovo jbtSarajlijica1946 je napisao/la:U jbt jel moguce da smo 5,plus nas zeljo presao
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk![]()
![]()

This time next year we'll be millionaires.
Samo za Joleta I drustvo u cosku.
"Ja moram da pijem da ublazim bolllll o kako je tuzan ovaj zivot mojjjjjjj"
Onda mix na brzinu, od Minele" ti propadas ti propadas jer se opijas ti propadas ti propadas jer se drogiras".
Špijun slab si diverzant pa ti se opet brini kakav stajling Sablja fura
"Kao cvet te u srcu nosim tebi kono ljubav prosim ti mi kono ne prkosi jer te stvarno volimmm Esmeraldaaaa sve planine sada molim da me puste da te vidim kono zadnji put, kono zadnji puttt"!!!!
Onda mix na brzinu, od Minele" ti propadas ti propadas jer se opijas ti propadas ti propadas jer se drogiras".
Špijun slab si diverzant pa ti se opet brini kakav stajling Sablja fura

"Kao cvet te u srcu nosim tebi kono ljubav prosim ti mi kono ne prkosi jer te stvarno volimmm Esmeraldaaaa sve planine sada molim da me puste da te vidim kono zadnji put, kono zadnji puttt"!!!!
Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 25 apr 2016, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- tuzlak1987
- Kontakt:
Krajnje vrijeme da primjete ljudi igru Sarica, Efendica, Mehmedagica, Kostica i Stjepanovica
ljudi nas podjenjuju jer vide tim samo kroz Zeba, Ordagic i Ahmetovic 

Ma fascinira me ta njihova prepotentnost i to ne malo, ljudi zaslijepljeni propagandom njihove uprave. Njima je Dulja zvijer jer je to tako, mora bit zvijer, Cimirot otišao za 1.4mil, Duljević to mora oboriti nema druge, i svi svršili kad je ubleha Ješić rekao da sada vrijedi 2 a na ljeto 4mil. Ja davno govorio da je Duljević trenutno ubleha od igrača. Svi znamo poletiti, ali šta sam čitao na temi Sarajeva je za knjige, pa sam ovaj post sarajlijice i zapamtio.
@tuzlak sjećam se, ona pametnica @pitarbordo komentariše kako bi mi bili kita od ekipe da nam nije Zebe i Husrefa, naravno živi u ubjedjenju da je najpametniji i da je upravu.
@tuzlak sjećam se, ona pametnica @pitarbordo komentariše kako bi mi bili kita od ekipe da nam nije Zebe i Husrefa, naravno živi u ubjedjenju da je najpametniji i da je upravu.
Nad tobom sunce najljepše sja
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Kako doći do fotografija parola sa sjevera, kada su isti očigledno zabranili da se iste obznane..
Ne ide ti veceras, na silu nesto pokusavas Muki, al bolje idi lezi. @Ajzea i ostali su imali bisera, ali ti si tanak ko papir.MuhamedTM je napisao/la:Samo za Joleta I drustvo u cosku.
Špijun slab si diverzant pa ti se opet brini kakav stajling Sablja fura![]()
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Da vam nije Zebe bilo gdje bi sada bili ? Realan odgovor, mojne sabanluka.
Vjerujes li u titulu ako dobijete zrinju ?PipiDugaCarapa je napisao/la:Kako doći do fotografija parola sa sjevera, kada su isti očigledno zabranili da se iste obznane..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Bolje I papir nego providan ko ti junace. Taman se nado onoj tvojoj staroj, sto vas benjo nije pobio a ti nista pripitomio se ha.joker90 je napisao/la:Ne ide ti veceras, na silu nesto pokusavas Muki, al bolje idi lezi. @Ajzea i ostali su imali bisera, ali ti si tanak ko papir.MuhamedTM je napisao/la:Samo za Joleta I drustvo u cosku.
![]()
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ne, pa ni Europa nam nije sigurna.. Potajno bih se nadao kada bi dobili Zrinjski a da nakon te utakmice imamo još sedam da odigramo.. Ovako, nema šanse !samirr je napisao/la:Vjerujes li u titulu ako dobijete zrinju ?PipiDugaCarapa je napisao/la:Kako doći do fotografija parola sa sjevera, kada su isti očigledno zabranili da se iste obznane..
Europa nam visi, a moramo imati bar bod više FK Sarajevo s obzirom da su bolji u međusobnim duelima ove godine..
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 25 apr 2016, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.
O tome ti pricam, vidis da te ne ide veceras.MuhamedTM je napisao/la:Bolje I papir nego providan ko ti junace. Taman se nado onoj tvojoj staroj, sto vas benjo nije pobio a ti nista pripitomio se ha.joker90 je napisao/la:Ne ide ti veceras, na silu nesto pokusavas Muki, al bolje idi lezi. @Ajzea i ostali su imali bisera, ali ti si tanak ko papir.MuhamedTM je napisao/la:Samo za Joleta I drustvo u cosku.
![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Fudbalmozak2, invincible1921, jurisicduska, MokraKifla i 23 gosta.