PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

joker90
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la joker90 » 25 apr 2016, 01:05

pinoglavi je napisao/la:Ma pitarska ubleha je to, samo nek je podcijeniti uspjeh nekoga drugog, a to je napisao krajem jesenjeg dijela prvenstva.
Vidi brace, ko ih zavadi :(
Izvrijeđa me Muki na pravdi Boga samo zbog primjedbi oko njegove titule sampiona. :( Sta bi mi tek nagovorio da nisu oni dobili derbi i da je ljut?? :(
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 25 apr 2016, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 apr 2016, 01:05

Raonffa je napisao/la:Za uspjeh Slobode je dosta zaslužan katastrofalan start sezone Sarajeva a pogotovo Želje.
Kakve mi veze sa vama imamo bgt, nasi svoje igrali vi svoje. Nasi igraju 26 utakmica vec konstantno, tako da kako god da ste vi igrali Sloboda bi bila u vrhu tabele sada..

Za uspjeh Slobode je najvise zasluzan kvalitetan rad bez turbolencija jer je i prosle sezone na proljece ekipa bila top3 po broju bodova (28).

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 25 apr 2016, 01:08

solinas je napisao/la:Pobjedjivali smo i bez Zebe u timu kako prosle tako i ove godine.
Zeba je vazan i pravi vodja ali odvadi malo.
Sretno i prijatno
Nema sta sila ste.
Promijenite ime u Herkules

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 25 apr 2016, 01:09

:rol: :rol: :rol: :rol:

Pa nismo vam po peticu uvalili na startu nego sad kad ste se lafo zahuktali :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 25 apr 2016, 01:13

Sloboda ima Azmira, Sarajevo Tana a Zeljo Hodzurdu i Mailsona.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 apr 2016, 01:16

tuzlak1987 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Za uspjeh Slobode je dosta zaslužan katastrofalan start sezone Sarajeva a pogotovo Želje.
Kakve mi veze sa vama imamo bgt, nasi svoje igrali vi svoje. Nasi igraju 26 utakmica vec konstantno, tako da kako god da ste vi igrali Sloboda bi bila u vrhu tabele sada..

Za uspjeh Slobode je najvise zasluzan kvalitetan rad bez turbolencija jer je i prosle sezone na proljece ekipa bila top3 po broju bodova (28).
Sve je to ok al' danas Želji bježite 4 a Sarajevu 5 bodova, sam znaš kolika je ta prednost bila u jednom trenutku čak dvocifrena a eto vi kao imate neku konstantu dok se zna kako su Željo i Sarajevo ušli u sezonu, pogotovo Željo. O tome ti ja pričam.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 25 apr 2016, 01:19

samirr je napisao/la:Sloboda ima Azmira, Sarajevo Tana a Zeljo Hodzurdu i Mailsona.
:urnebes:
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 apr 2016, 01:20

Pa Sarajevo ovako odigra 9 od 10 sezona, uvijek neke turbolencije :) bili bi sigurni i ove godine za Evropu da se nije ubacila Sloboda i Radnik..

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 25 apr 2016, 01:21

JohnCleese je napisao/la::rol: :rol: :rol: :rol:

Pa nismo vam po peticu uvalili na startu nego sad kad ste se lafo zahuktali :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Najveci uspjesi Slobode 10000 navijaca protiv Jedinstva i izbacivanje najveceg kluba iz kupa.
Pocni voditi dnevnik dok vas ide. 94 godine postojanja mogu stati u naslovu.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 25 apr 2016, 01:23

ocami ne mogu da spavam... znam da moram ustati u 8 ali yebemu zivot...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 25 apr 2016, 01:26

joker90 je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Ma pitarska ubleha je to, samo nek je podcijeniti uspjeh nekoga drugog, a to je napisao krajem jesenjeg dijela prvenstva.
Izvrijeđa me Muki na pravdi Boga samo zbog primjedbi oko njegove titule sampiona. :( Sta bi mi tek nagovorio da nisu oni dobili derbi i da je ljut?? :(
Duša nevina draga, jesam ti pjevo zato sto si luzer nisi ni cestito meni posebno . Jos ti pjevam da te malo zivnem vidim tamo te safatali, ti se kofrcis bez razloga.
Jos sinoc onako Samketa na drugoj temi zezas a ja I on licno sprzili koktela zbog tebe. Sto se Pini bunis? Cire nime moje biti ko memara ;)
titula sampiona mi je sama data :kafa: I nije zbog vas znas I sam sto! Nastavi vec imas 2 - :salut: ali opet ziv i zdrav bio.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 25 apr 2016, 01:27

jovanmaksimovic je napisao/la:ocami ne mogu da spavam... znam da moram ustati u 8 ali yebemu zivot...
i ja isto :urnebes:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 apr 2016, 01:27

tuzlak1987 je napisao/la:Pa Sarajevo ovako odigra 9 od 10 sezona, uvijek neke turbolencije :) bili bi sigurni i ove godine za Evropu da se nije ubacila Sloboda i Radnik..
Ma imaju oni turbulencije, imate ih i vi, ništa manje ili više bodova vi nećete osvojiti nego neki drugi tim na vašem mjestu na tabeli, al' ja ti govorim o startu sezone, u prvih 7 kola Sarajevo 10 bodova, Željo 8 a vi 14. Kasnije je ta prednost još više i više rasla, Europa ovo ono, umor sve to utiče na početak sezone.

Vidjet ćete to na ljeto :)

I u suštini nisam rekao da je loš početak Želje i Sarajeva najzaslužniji za dobar rezultat Slobode al' da je igrao ulogu sigurno jeste.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 25 apr 2016, 01:28

scooty11 je napisao/la:
Rinuka je napisao/la:
elamalakia je napisao/la:Koliko je bilo raje na koševu?? gdje su podaci zvanicni :lol:
oko 10k
Ti se salis sigurno? Pa jug bio pun 5k uozbilji se, sjever skoro pun, istok skoro pun a prima 8 hiljada, zapad jedno 3.5 hiljade bilo na obje strane
Pitao je koliko je raje bilo..A mali plavi nisu raja :mrgreen:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 25 apr 2016, 01:30

Evolution87 je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:ocami ne mogu da spavam... znam da moram ustati u 8 ali yebemu zivot...
ti bjezis od nocnih mora vcrs? :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 25 apr 2016, 01:31

MuhamedTM je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Duša nevina draga, jesam ti pjevo zato sto si luzer nisi ni cestito meni posebno . Jos ti pjevam da te malo zivnem vidim tamo te safatali, ti se kofrcis bez razloga.
Jos sinoc onako Samketa na drugoj temi zezas a ja I on licno sprzili koktela zbog tebe. Sto se Pini bunis? Cire nime moje biti ko memara ;)
titula sampiona mi je sama data :kafa: I nije zbog vas znas I sam sto! Nastavi vec imas 2 - :salut: ali opet ziv i zdrav bio.
Extra sudija danas. Ovdje mu doveo koktela i tako mi vraca. Jos sam rizikovao ban i otisao na njihovu temu citirao ga i napisao mu ajde na pl prepucavanja ceka te copor nije smio da se pojavi.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 25 apr 2016, 01:32

jovanmaksimovic je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:
ti bjezis od nocnih mora vcrs? :lol:
predispitna noc :rol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 25 apr 2016, 01:40

samirr je napisao/la:Extra sudija danas. Ovdje mu doveo koktela i tako mi vraca. Jos sam rizikovao ban i otisao na njihovu temu citirao ga i napisao mu ajde na pl prepucavanja ceka te copor nije smio da se pojavi.
Nema veze doce cica na kolica. Onda mu vratimo I sakom I kapom.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 25 apr 2016, 01:42

Muerte je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la::rol: :rol: :rol: :rol:

Najveci uspjesi Slobode 10000 navijaca protiv Jedinstva i izbacivanje najveceg kluba iz kupa.
Pocni voditi dnevnik dok vas ide. 94 godine postojanja mogu stati u naslovu.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Mogu ja i tvojim terenom ako hoces. Eto izbaci i Atletico Barcu al' minimalno ukupnim rezultatom 3:2 nikako 5:2 :crazy:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 25 apr 2016, 01:44

MuhamedTM je napisao/la:
samirr je napisao/la:Extra sudija danas. Ovdje mu doveo koktela i tako mi vraca. Jos sam rizikovao ban i otisao na njihovu temu citirao ga i napisao mu ajde na pl prepucavanja ceka te copor nije smio da se pojavi.
Nema veze doce cica na kolica. Onda mu vratimo I sakom I kapom.
Nije realan i nema tu puno price jos niko da osudi psovanje sa koseva a kad je to na tusnju svi znaju pisati i nesto pametovati.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: MikiPirs, muhamedhulk, supervizor i 35 gostiju.