Izvrijeđa me Muki na pravdi Boga samo zbog primjedbi oko njegove titule sampiona.pinoglavi je napisao/la:Ma pitarska ubleha je to, samo nek je podcijeniti uspjeh nekoga drugog, a to je napisao krajem jesenjeg dijela prvenstva.
Vidi brace, ko ih zavadi
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 25 apr 2016, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakve mi veze sa vama imamo bgt, nasi svoje igrali vi svoje. Nasi igraju 26 utakmica vec konstantno, tako da kako god da ste vi igrali Sloboda bi bila u vrhu tabele sada..Raonffa je napisao/la:Za uspjeh Slobode je dosta zaslužan katastrofalan start sezone Sarajeva a pogotovo Želje.
Za uspjeh Slobode je najvise zasluzan kvalitetan rad bez turbolencija jer je i prosle sezone na proljece ekipa bila top3 po broju bodova (28).
Nema sta sila ste.solinas je napisao/la:Pobjedjivali smo i bez Zebe u timu kako prosle tako i ove godine.
Zeba je vazan i pravi vodja ali odvadi malo.
Sretno i prijatno
Promijenite ime u Herkules
- JohnCleese
- Kontakt:
Pa nismo vam po peticu uvalili na startu nego sad kad ste se lafo zahuktali
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Sloboda ima Azmira, Sarajevo Tana a Zeljo Hodzurdu i Mailsona.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Sve je to ok al' danas Želji bježite 4 a Sarajevu 5 bodova, sam znaš kolika je ta prednost bila u jednom trenutku čak dvocifrena a eto vi kao imate neku konstantu dok se zna kako su Željo i Sarajevo ušli u sezonu, pogotovo Željo. O tome ti ja pričam.tuzlak1987 je napisao/la:Kakve mi veze sa vama imamo bgt, nasi svoje igrali vi svoje. Nasi igraju 26 utakmica vec konstantno, tako da kako god da ste vi igrali Sloboda bi bila u vrhu tabele sada..Raonffa je napisao/la:Za uspjeh Slobode je dosta zaslužan katastrofalan start sezone Sarajeva a pogotovo Želje.
Za uspjeh Slobode je najvise zasluzan kvalitetan rad bez turbolencija jer je i prosle sezone na proljece ekipa bila top3 po broju bodova (28).
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- elamalakia
- Kontakt:
samirr je napisao/la:Sloboda ima Azmira, Sarajevo Tana a Zeljo Hodzurdu i Mailsona.
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa Sarajevo ovako odigra 9 od 10 sezona, uvijek neke turbolencije
bili bi sigurni i ove godine za Evropu da se nije ubacila Sloboda i Radnik..
Najveci uspjesi Slobode 10000 navijaca protiv Jedinstva i izbacivanje najveceg kluba iz kupa.JohnCleese je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Pa nismo vam po peticu uvalili na startu nego sad kad ste se lafo zahuktali![]()
![]()
Pocni voditi dnevnik dok vas ide. 94 godine postojanja mogu stati u naslovu.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ocami ne mogu da spavam... znam da moram ustati u 8 ali yebemu zivot...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Duša nevina draga, jesam ti pjevo zato sto si luzer nisi ni cestito meni posebno . Jos ti pjevam da te malo zivnem vidim tamo te safatali, ti se kofrcis bez razloga.joker90 je napisao/la:Izvrijeđa me Muki na pravdi Boga samo zbog primjedbi oko njegove titule sampiona.pinoglavi je napisao/la:Ma pitarska ubleha je to, samo nek je podcijeniti uspjeh nekoga drugog, a to je napisao krajem jesenjeg dijela prvenstva.
Vidi brace, ko ih zavadiSta bi mi tek nagovorio da nisu oni dobili derbi i da je ljut??
Jos sinoc onako Samketa na drugoj temi zezas a ja I on licno sprzili koktela zbog tebe. Sto se Pini bunis? Cire nime moje biti ko memara
titula sampiona mi je sama data
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Evolution87
- Kontakt:
i ja istojovanmaksimovic je napisao/la:ocami ne mogu da spavam... znam da moram ustati u 8 ali yebemu zivot...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ma imaju oni turbulencije, imate ih i vi, ništa manje ili više bodova vi nećete osvojiti nego neki drugi tim na vašem mjestu na tabeli, al' ja ti govorim o startu sezone, u prvih 7 kola Sarajevo 10 bodova, Željo 8 a vi 14. Kasnije je ta prednost još više i više rasla, Europa ovo ono, umor sve to utiče na početak sezone.tuzlak1987 je napisao/la:Pa Sarajevo ovako odigra 9 od 10 sezona, uvijek neke turbolencijebili bi sigurni i ove godine za Evropu da se nije ubacila Sloboda i Radnik..
Vidjet ćete to na ljeto
I u suštini nisam rekao da je loš početak Želje i Sarajeva najzaslužniji za dobar rezultat Slobode al' da je igrao ulogu sigurno jeste.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pitao je koliko je raje bilo..A mali plavi nisu rajascooty11 je napisao/la:Ti se salis sigurno? Pa jug bio pun 5k uozbilji se, sjever skoro pun, istok skoro pun a prima 8 hiljada, zapad jedno 3.5 hiljade bilo na obje straneRinuka je napisao/la:oko 10kelamalakia je napisao/la:Koliko je bilo raje na koševu?? gdje su podaci zvanicni
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ti bjezis od nocnih mora vcrs?Evolution87 je napisao/la:i ja istojovanmaksimovic je napisao/la:ocami ne mogu da spavam... znam da moram ustati u 8 ali yebemu zivot...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Extra sudija danas. Ovdje mu doveo koktela i tako mi vraca. Jos sam rizikovao ban i otisao na njihovu temu citirao ga i napisao mu ajde na pl prepucavanja ceka te copor nije smio da se pojavi.MuhamedTM je napisao/la:Duša nevina draga, jesam ti pjevo zato sto si luzer nisi ni cestito meni posebno . Jos ti pjevam da te malo zivnem vidim tamo te safatali, ti se kofrcis bez razloga.joker90 je napisao/la:Izvrijeđa me Muki na pravdi Boga samo zbog primjedbi oko njegove titule sampiona.pinoglavi je napisao/la:Ma pitarska ubleha je to, samo nek je podcijeniti uspjeh nekoga drugog, a to je napisao krajem jesenjeg dijela prvenstva.
Vidi brace, ko ih zavadiSta bi mi tek nagovorio da nisu oni dobili derbi i da je ljut??
Jos sinoc onako Samketa na drugoj temi zezas a ja I on licno sprzili koktela zbog tebe. Sto se Pini bunis? Cire nime moje biti ko memara![]()
titula sampiona mi je sama dataI nije zbog vas znas I sam sto! Nastavi vec imas 2 -
ali opet ziv i zdrav bio.
- Evolution87
- Kontakt:
predispitna nocjovanmaksimovic je napisao/la:ti bjezis od nocnih mora vcrs?Evolution87 je napisao/la:i ja istojovanmaksimovic je napisao/la:ocami ne mogu da spavam... znam da moram ustati u 8 ali yebemu zivot...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Nema veze doce cica na kolica. Onda mu vratimo I sakom I kapom.samirr je napisao/la:Extra sudija danas. Ovdje mu doveo koktela i tako mi vraca. Jos sam rizikovao ban i otisao na njihovu temu citirao ga i napisao mu ajde na pl prepucavanja ceka te copor nije smio da se pojavi.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- JohnCleese
- Kontakt:
Muerte je napisao/la:Najveci uspjesi Slobode 10000 navijaca protiv Jedinstva i izbacivanje najveceg kluba iz kupa.JohnCleese je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Pa nismo vam po peticu uvalili na startu nego sad kad ste se lafo zahuktali![]()
![]()
Pocni voditi dnevnik dok vas ide. 94 godine postojanja mogu stati u naslovu.
Mogu ja i tvojim terenom ako hoces. Eto izbaci i Atletico Barcu al' minimalno ukupnim rezultatom 3:2 nikako 5:2
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Nije realan i nema tu puno price jos niko da osudi psovanje sa koseva a kad je to na tusnju svi znaju pisati i nesto pametovati.MuhamedTM je napisao/la:Nema veze doce cica na kolica. Onda mu vratimo I sakom I kapom.samirr je napisao/la:Extra sudija danas. Ovdje mu doveo koktela i tako mi vraca. Jos sam rizikovao ban i otisao na njihovu temu citirao ga i napisao mu ajde na pl prepucavanja ceka te copor nije smio da se pojavi.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.