Ma pusti budale...Fića je otac nacije....4040deuce je napisao/la:Utakmica ocekivano teska,po teskom terenu. Samo mi nikad nece bit jasni oni 'strucnjaci' na tribinama sto zugaju na Arezinu,pa taj covjek je velemajstor![]()
Cestitke ekipi i Vinku i Brani koji su skupa napravili taj niz,bilo bi tuzno da ga Sloboda prekine ali mislim da nece jer igram jako i odlucno,fizicka pripremljenost na nivou europskih ekipa,Vitez doslovno nije mogao dva pasa povezati koliko smo presing vrsili po citavom terenu,sad u Sarajevo rastereceno i sta bude,ta nam utakmica niti moze puno donijeti niti uzeti,zadnje kolo ionako sve odlucuje!espresso je napisao/la:HŠKZ za povijest! Trijumfom protiv Viteza (1:0) postali smo prvi klub u premijerligaškoj povijesti koji je nanizao 45 domaćih utakmica bez poraza!
![]()
![]()
![]()
Mesanovic isto dobar danas,puno se ser...po njemu a neke nam je bitne bodove i pogotke donio,penale ne promasuje da smo ga imali lani za penale mozda bi bili i tada sampioni,Stevu sustizu godine i razumljivo je ali i dalje klasa za neke nogometase,na utakmici samo zamjeram dvije sutuacije kad se bilo skrto i nije uposlio suigrac u boljoj situaciji za pogodak,da sam trener skrtost bi se placala vecerama u Prestigu ili Del Riu!ALOBOLA je napisao/la:Tezak teren?Ne znam o cemu pisete jer je teren ko bilijar i nikad nije bio bolji unatoc kisi.Arezina i Zakaric po meni bolji od ostalih.Drago mi je vidjet Stevu na terenu ali mislim da se u onih pola sata vidjelo zasto je rjetko igrao ove godine.Potez utakmice asistencija Bilbije.
Istina za Mesu,ne znam kako sam ga zaboravio.Covjek ore teren i radi citavu tekmu.Slijedi Zeljo a tek onda kone.Svaka tekma vrijedi max 3 boda bez obzira kako se protivnik zove.hskzmostar je napisao/la:Mesanovic isto dobar danas,puno se ser...po njemu a neke nam je bitne bodove i pogotke donio,penale ne promasuje da smo ga imali lani za penale mozda bi bili i tada sampioni,Stevu sustizu godine i razumljivo je ali i dalje klasa za neke nogometase,na utakmici samo zamjeram dvije sutuacije kad se bilo skrto i nije uposlio suigrac u boljoj situaciji za pogodak,da sam trener skrtost bi se placala vecerama u Prestigu ili Del Riu!ALOBOLA je napisao/la:Tezak teren?Ne znam o cemu pisete jer je teren ko bilijar i nikad nije bio bolji unatoc kisi.Arezina i Zakaric po meni bolji od ostalih.Drago mi je vidjet Stevu na terenu ali mislim da se u onih pola sata vidjelo zasto je rjetko igrao ove godine.Potez utakmice asistencija Bilbije.
Jos nesto vidim komsije se vec tresu jadne pred derbi,sad ne znam dali treba biti blag ili?!!
garant mešu, spominje se neki klub iz ukrajinePiazzaGrande je napisao/la:Kojega li su igrača Vlaović i Živković gledali u subotu protiv Viteza? Imaju zajedno sa Stanićem neku menadžersku agenciju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.