HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
PiazzaGrande
Re: HŠK Zrinjski
Ma to za Mešu će prije biti da je neka Husarićeva bomba...ne vjerujem nešto u tu priču...ali 'ko zna...
Volim te bola'!
- hskzmostar
- Kontakt:
Graovac izgubljen do kraja sezone....sreca Katanec i Lastro takodjer dobar tandem,bit ce tesko bez reprezentativca Daniela ,nek se oporavi do euro nastupa posto Lastro odlazi dalje!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
-
PiazzaGrande
Šteta za Graovca, zar je tako teška ozljeda? Sreća pa imamo dugu klupu...hskzmostar je napisao/la:Graovac izgubljen do kraja sezone....sreca Katanec i Lastro takodjer dobar tandem,bit ce tesko bez reprezentativca Daniela ,nek se oporavi do euro nastupa posto Lastro odlazi dalje!
Volim te bola'!
Bujrum u rajvosa u petak, nekako protiv vas u sarajevu vazda bude napeta tekma i rijetko kad 0:0 zavrsi. Valjda i u petak bude tako, pa makar i 1:0

Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !
-
PiazzaGrande
Hvala na pozivu care, samo da vrijeme posluži, da ne bude kiše...rodrigo87 je napisao/la:Bujrum u rajvosa u petak, nekako protiv vas u sarajevu vazda bude napeta tekma i rijetko kad 0:0 zavrsi. Valjda i u petak bude tako, pa makar i 1:0![]()
Što se tiče utakmice, ja se nadam da će naš "Helenio Herrera" nadmudriti vašega "Diega Simeonea"...
Volim te bola'!
Nazalost javili su mogucu kisu..Otprilike dnevna 14 stepeni bi trebala biti, tako da ce sigurno biti hladnije navecer. Ko zasluzi, nek pobijedi, najpostenijePiazzaGrande je napisao/la:Hvala na pozivu care, samo da vrijeme posluži, da ne bude kiše...rodrigo87 je napisao/la:Bujrum u rajvosa u petak, nekako protiv vas u sarajevu vazda bude napeta tekma i rijetko kad 0:0 zavrsi. Valjda i u petak bude tako, pa makar i 1:0![]()
Što se tiče utakmice, ja se nadam da će naš "Helenio Herrera" nadmudriti vašega "Diega Simeonea"...
Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !
-
ultra gitano
rodrigo87 je napisao/la:Nazalost javili su mogucu kisu..Otprilike dnevna 14 stepeni bi trebala biti, tako da ce sigurno biti hladnije navecer. Ko zasluzi, nek pobijedi, najpostenijePiazzaGrande je napisao/la:Hvala na pozivu care, samo da vrijeme posluži, da ne bude kiše...rodrigo87 je napisao/la:Bujrum u rajvosa u petak, nekako protiv vas u sarajevu vazda bude napeta tekma i rijetko kad 0:0 zavrsi. Valjda i u petak bude tako, pa makar i 1:0![]()
[ ORGANIZIRANO NA GRBAVICU ]
Klub navijača "Ultras-Zrinjski" organizira odlazak autobusima na utakmicu FK Željezničar - HŠK Zrinjski, koja se igra u petak, 29.travnja u 20:00 sati.
Cijena prijevoza 12KM!
Prijave u Klubu navijača do petka 12:00 sati!
Obavezno ponijeti dokument sa slikom!
SVI NA GRBAVICU !

Klub navijača "Ultras-Zrinjski" organizira odlazak autobusima na utakmicu FK Željezničar - HŠK Zrinjski, koja se igra u petak, 29.travnja u 20:00 sati.
Cijena prijevoza 12KM!
Prijave u Klubu navijača do petka 12:00 sati!
Obavezno ponijeti dokument sa slikom!
SVI NA GRBAVICU !

https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Težak udarac nam je ozljeda Graovca par utakmica prije kraja sezone, i to kakvih utakmica. Katanec i Laštro su solidni stoperi ali nez koliko će im bit minus što nisu možda toliko uigrani...
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Što misliš da je težak radi 2 utakmice i to kući?espresso je napisao/la:Težak udarac nam je ozljeda Graovca par utakmica prije kraja sezone, i to kakvih utakmica. Katanec i Laštro su solidni stoperi ali nez koliko će im bit minus što nisu možda toliko uigrani...
?ZrinjskiMostar je napisao/la:Što misliš da je težak radi 2 utakmice i to kući?espresso je napisao/la:Težak udarac nam je ozljeda Graovca par utakmica prije kraja sezone, i to kakvih utakmica. Katanec i Laštro su solidni stoperi ali nez koliko će im bit minus što nisu možda toliko uigrani...
Željo gosti, Velež kući, Mladost gosti, Sloboda kući.
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Pa mi igramo dvije utakmice za titulu ostale su ne bitne. Dobijemo tim koji se "nekad zvao velež" i Slobodu i eto kante 
-
ultra gitano
A šta mislis da ih sve četri dobijemo i ko pravi šampioni ligu uzmemo samo jakoZrinjskiMostar je napisao/la:Pa mi igramo dvije utakmice za titulu ostale su ne bitne. Dobijemo tim koji se "nekad zvao velež" i Slobodu i eto kante
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
A dobro to a dobro si i rekao da smo prvaci 
-
PiazzaGrande
Lamine Diarra:
"Pratim često Premijer ligu, a naravno moj Zrinjski posebno. Mislim da imaju najbolju ekipu i da su titulu zaslužili. Sjećam se i prošle godine su trebali da budu prvi, ali se nažalost desio maler u nekoliko utakmica. Sada je sigurno prvak, a i Ultrasi su to zaslužili. Oni su motor ekipe, a meni je drago da je bh. liga sve bolja"...
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/lamine-d ... ulu/192520
maler=Nejc Mevlja
"Pratim često Premijer ligu, a naravno moj Zrinjski posebno. Mislim da imaju najbolju ekipu i da su titulu zaslužili. Sjećam se i prošle godine su trebali da budu prvi, ali se nažalost desio maler u nekoliko utakmica. Sada je sigurno prvak, a i Ultrasi su to zaslužili. Oni su motor ekipe, a meni je drago da je bh. liga sve bolja"...
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/lamine-d ... ulu/192520
maler=Nejc Mevlja
Volim te bola'!
Ma moramo svaku utakmicu smatrat meč loptom do kraja, s velikom dozom opreza. Nebi da imamo 10 bodova viška pa da se možemo zajebavat.ZrinjskiMostar je napisao/la:Što misliš da je težak radi 2 utakmice i to kući?espresso je napisao/la:Težak udarac nam je ozljeda Graovca par utakmica prije kraja sezone, i to kakvih utakmica. Katanec i Laštro su solidni stoperi ali nez koliko će im bit minus što nisu možda toliko uigrani...
a jesi pametanZrinjskiMostar je napisao/la:Pa mi igramo dvije utakmice za titulu ostale su ne bitne. Dobijemo tim koji se "nekad zvao velež" i Slobodu i eto kante
- hskzmostar
- Kontakt:
Zrinjski Mostar je upravu,kuci pobjedit dvije i gotovo je,zato momci mogu sebi rasteretit zavrsnicu i uci opusteno protiv Mladosti i Zelje jer i porazi ih ostavljaju u igri za titulu iako je pritisak kud i kamo veci,a da nas spase zivciranja bilo bi dobro da Zeljo padne a imam osjecaj da hoce ,kontre nase ce odluciti utakmicu ili Arezina iz prekida!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
[quote="hskzmostar"]Zrinjski Mostar je upravu,kuci pobjedit dvije i gotovo je,zato momci mogu sebi rasteretit zavrsnicu i uci opusteno protiv Mladosti i Zelje jer i porazi ih ostavljaju u igri za titulu iako je pritisak kud i kamo veci,a da nas spase zivciranja bilo bi dobro da Zeljo padne a imam osjecaj da hoce ,kontre nase ce odluciti utakmicu ili Arezina iz prekida![/quote/]
Teoretski jeste tako ali ako u zadnje kolo udjemo sa imperativom pobjede ne pise nam se dobro.Jesmo prvi ali igra kuci nam je osrednja.Ako budemo morali dobit Slobodu u zadnjem kolu ,ne kazem da to necemo uraditi, ali to je nagori i najtezi scenario.Samo da napomenem da je Sloboda razbila Sarajevo na kosevu 3-0 a zelju 2-1 na grbavici i to je dokaz da im leze gostovanja kad nisu favoriti.Igrat svaku tekmu kao da je odlucujuca jer to i jest i pokusati sve rijesiti prije zadnjeg kola .I bod protiv Zelje je velik ko Hum.
Teoretski jeste tako ali ako u zadnje kolo udjemo sa imperativom pobjede ne pise nam se dobro.Jesmo prvi ali igra kuci nam je osrednja.Ako budemo morali dobit Slobodu u zadnjem kolu ,ne kazem da to necemo uraditi, ali to je nagori i najtezi scenario.Samo da napomenem da je Sloboda razbila Sarajevo na kosevu 3-0 a zelju 2-1 na grbavici i to je dokaz da im leze gostovanja kad nisu favoriti.Igrat svaku tekmu kao da je odlucujuca jer to i jest i pokusati sve rijesiti prije zadnjeg kola .I bod protiv Zelje je velik ko Hum.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.