FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Iako nisam ljubitelj lika i djela Edisa Mulalica i "glavni" sam pljuvac ovdje, moramo se priznati nekoliko sjajnih poteza na derbiju, pogotovo onaj sa izmjenom Stevanovica. Velika pobjeda za koju je najzasluzniji trener, kao sto je i najodgovorniji za bruku sa Slobodom. I pored svega i dalje sam misljenja da nama treba bolji i iskusniji trener.
- amazon
- Kontakt:
Vidite da smo angozovali motivatora. Kao sto rekoh igrači su odradili ono sto trebaju i oni su odlučili ovaj derbi.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Uz duzno postovanje, ali izmjena koju je napravio bi napravio svaki trener na svijetu. Spasio igraca od crvenog kartona. Sama uprava je angazovanjem ovog motivatora i oglasavanjem u vezi ovoga rekla da je ipak to presudilo.samoplavi je napisao/la:Iako nisam ljubitelj lika i djela Edisa Mulalica i "glavni" sam pljuvac ovdje, moramo se priznati nekoliko sjajnih poteza na derbiju, pogotovo onaj sa izmjenom Stevanovica. Velika pobjeda za koju je najzasluzniji trener, kao sto je i najodgovorniji za bruku sa Slobodom. I pored svega i dalje sam misljenja da nama treba bolji i iskusniji trener.
Moje misljenje je da je Edis najbolji trener na svijetu kada se igra protiv Sarajeva, jer trazi borbu i motivise igrace i to je to, to je dovoljno da dobijes derbi, ako cemo preciznije da ga ne izgubis. Mi smo ga dobili jer smo imali malu dozu srece i to je to.
I dalje mislim da Edis nije trener za Zelje, ali da treba biti dio strucnog staba.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
ako se ne varam, radi se o ofsajdu i kod ove druge situacije, ubacivanja glavom? hajmo reci da benko, mozda, i nije u ofsajdu, ali radovac, itekako, jeste i utice na igru ometajuci golmana.jestamaji je napisao/la:nismo mi bili lošiji, to je naša igra ove godine, igra koja donosi rezultate! pitari su smotani, sami su krivi
naravno, stativa je bila ofsajd:
a apropo pitarske smotanosti, nakon prečke, svi se hvataju za vušugla umjesto da gledaju gdje je lopta
nek je nama ovakvih pitara, fino je ovo skroz
Raja ima li neko da prodaje ovaj zuti dres sa slike? Zelim da ga dodam u kolekciju

- plavousrcu
- Kontakt:
Ne znam zasto ali mene nakon jucerasnje pobjede sve manje strah Zrinjskom. Vidjet cete da cemo ih dobiti bez problema. Mene oni ne imresioniraju osim sto su cvrsti i odgovorni. Mesanovic u napadu nula, Zakaric tek malo uhvatio formu, onaj s lavora da je valjao ne bi tamo igrao. Dobijamo sto posto.
- amazon
- Kontakt:
Ko ce nam sudit

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
a igrac u golu?klej1 je napisao/la:
ako se ne varam, radi se o ofsajdu i kod ove druge situacije, ubacivanja glavom? hajmo reci da benko, mozda, i nije u ofsajdu, ali radovac, itekako, jeste i utice na igru ometajuci golmana.
Javster je napisao/la:Raja ima li neko da prodaje ovaj zuti dres sa slike? Zelim da ga dodam u kolekciju![]()
bio je frajer na ebay-u koji ih je prodavao najmanje par mjeseci u toku prošle godine. u fan shopu su ih imali smao kratko. teško ćeš to naći, posebno jer je to bila garnitura u kojoj smo odigrali svega par tekmi. možda neko nekad stavi koji na pik ili opet na ebay, ali šanse su male
Pa igrac u golu nije u terenu ocigledno, vec van njegatheKuPuS je napisao/la:a igrac u golu?klej1 je napisao/la:
ako se ne varam, radi se o ofsajdu i kod ove druge situacije, ubacivanja glavom? hajmo reci da benko, mozda, i nije u ofsajdu, ali radovac, itekako, jeste i utice na igru ometajuci golmana.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- plavousrcu
- Kontakt:
Jao ovi zuti dresovi su nevjerovatni. Zeljo i zutojestamaji je napisao/la:Javster je napisao/la:Raja ima li neko da prodaje ovaj zuti dres sa slike? Zelim da ga dodam u kolekciju![]()
bio je frajer na ebay-u koji ih je prodavao najmanje par mjeseci u toku prošle godine. u fan shopu su ih imali smao kratko. teško ćeš to naći, posebno jer je to bila garnitura u kojoj smo odigrali svega par tekmi. možda neko nekad stavi koji na pik ili opet na ebay, ali šanse su male
taj igrac je van terena, odnosno, van igre.theKuPuS je napisao/la:a igrac u golu?klej1 je napisao/la:
Kako Željo može do Evrope ? Koji moramo biti na tabeli ?
Ako Sloboda uzme kup 4.ti, ako uzme Radnik kup onda 3.juveboy je napisao/la:Kako Željo može do Evrope ? Koji moramo biti na tabeli ?
Uglješa Radinović veznjaka Borca u Zelji imal istine u ovom.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
U kontaktu su koliko znam zelja je bio na polusezoni ali trebalo borcu platiti sad mu ugovor ističe, ako ne izradi i ne ode za parama van BiH u zelju ce, možda je i kakav predugovor potpisao sve je mogucemirza_it je napisao/la:Uglješa Radinović veznjaka Borca u Zelji imal istine u ovom.
Zavrseno jos prije utakmice sa Travnikommirza_it je napisao/la:Uglješa Radinović veznjaka Borca u Zelji imal istine u ovom.
Re: RE: Re: FK Željezničar
JoseeMourinho je napisao/la:U kontaktu su koliko znam zelja je bio na polusezoni ali trebalo borcu platiti sad mu ugovor ističe, ako ne izradi i ne ode za parama van BiH u zelju ce, možda je i kakav predugovor potpisao sve je mogucemirza_it je napisao/la:Uglješa Radinović veznjaka Borca u Zelji imal istine u ovom.
da. i ja se jedem što nisam kupio jedan. koliko se sjećam igrali smo protiv travnika u žutom, pored toga maksimalno još 1-2 putaplavousrcu je napisao/la:Jao ovi zuti dresovi su nevjerovatni. Zeljo i zutojestamaji je napisao/la:Javster je napisao/la:Raja ima li neko da prodaje ovaj zuti dres sa slike? Zelim da ga dodam u kolekciju![]()
bio je frajer na ebay-u koji ih je prodavao najmanje par mjeseci u toku prošle godine. u fan shopu su ih imali smao kratko. teško ćeš to naći, posebno jer je to bila garnitura u kojoj smo odigrali svega par tekmi. možda neko nekad stavi koji na pik ili opet na ebay, ali šanse su male. Al simpaticni su i sigurno je da su vrijedni za kolekciju posto ih nema mnogo.
mada, sa druge strane taj dres je besmislen , elem imamo dobar izgovor
Senad Husić potpisao na 3 god.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.