FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
A sad tek vidim sta se na Prepucavanjima izdesavalo, vrli Manijaci uz ponekog ucenog Pitara ponovo poceli prozivati neciju zenu javno po forumu, i to ni manje ni vise nego imenom. Neki momci su mi toliko pali u ocima tamo da, posto citaju nase teme ovdje, ako ikada mi se ponovo jave na PP poslacu ih u 3 pm. A znaju to neki od njih o kome pisem.
Solinas takodjer bespotrebno ulazi u rasprave, a zna ishod. Onda, usljed tolikog omalovazavanja Tuzle i tuzlaka, momak spomene bombe i metke (mada i ovo je bespotrebno i ne treba biti tema zaj3bancije ni u kojem slucaju) i onda mu se spominje porodica, svetinja.
Eto jednom Faraonu je Mirza svetinja, niti je ikada momka sreo u zivotu, niti je ikada prismrdio kopu Manijaka, a utakmica Zelje je odgledao koliko i ja utakmica Lyona. Znaci nekih 15ak u zivotu i to je to. Ne ulazeci u to da je svaki zivot dragocjen i treba ga postovati, ali da tako olako se spustaju ljudi nisko da nize ne moze, ili uzvracaju istom mjerom i pravdaju to kako je neko prvi zapoceo, a u biti samo dokazuju da su isti ili cak i gori, decidniji, pogubniji...
Zato ja vise tamo ni rijeci necu napisati, iako sam to jednom sebi obecao upravo zbog psovanja moje porodice, i ne znam koji me sejtan ponovo tamo navratio. Ali bespotrebno sve ovo pisem kad ce opet jedni te isti ljudi ici tamo i truditi se svim silama da stvore losu sliku o tuzlacima i Tuzli, a sebe izblamiraju da im se i oni kockasti cak smiju. Samo vi bujrum crveno-crna braco, udrite jos jace po sebi i sramotite nas grad, nase ljude, nase velikane koji su krv propisali da bi stvorili neki rezultat i predstavili Tuzlu u pozitivnom, sportskom svjetlu cijelom svijetu. Dozvolite pacerima, bubuljicarima da to omalovazavaju, j3be se vama za Jedinstvom i Razijom Mujanovic, za Delibasicem, Kadom Delic, Hukicem, Cecom Kitic i mnogim drugim sportistima...
Solinas takodjer bespotrebno ulazi u rasprave, a zna ishod. Onda, usljed tolikog omalovazavanja Tuzle i tuzlaka, momak spomene bombe i metke (mada i ovo je bespotrebno i ne treba biti tema zaj3bancije ni u kojem slucaju) i onda mu se spominje porodica, svetinja.
Eto jednom Faraonu je Mirza svetinja, niti je ikada momka sreo u zivotu, niti je ikada prismrdio kopu Manijaka, a utakmica Zelje je odgledao koliko i ja utakmica Lyona. Znaci nekih 15ak u zivotu i to je to. Ne ulazeci u to da je svaki zivot dragocjen i treba ga postovati, ali da tako olako se spustaju ljudi nisko da nize ne moze, ili uzvracaju istom mjerom i pravdaju to kako je neko prvi zapoceo, a u biti samo dokazuju da su isti ili cak i gori, decidniji, pogubniji...
Zato ja vise tamo ni rijeci necu napisati, iako sam to jednom sebi obecao upravo zbog psovanja moje porodice, i ne znam koji me sejtan ponovo tamo navratio. Ali bespotrebno sve ovo pisem kad ce opet jedni te isti ljudi ici tamo i truditi se svim silama da stvore losu sliku o tuzlacima i Tuzli, a sebe izblamiraju da im se i oni kockasti cak smiju. Samo vi bujrum crveno-crna braco, udrite jos jace po sebi i sramotite nas grad, nase ljude, nase velikane koji su krv propisali da bi stvorili neki rezultat i predstavili Tuzlu u pozitivnom, sportskom svjetlu cijelom svijetu. Dozvolite pacerima, bubuljicarima da to omalovazavaju, j3be se vama za Jedinstvom i Razijom Mujanovic, za Delibasicem, Kadom Delic, Hukicem, Cecom Kitic i mnogim drugim sportistima...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
@Beduin, forum je ovo. Tuzlake i Tuzlu ne mozes blamirati preko ovako slabo posjecenog foruma 
Pazi Momciluka, iznenadi me. Odakle si ti care ?Momciluk je napisao/la:Saban institucijaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ima li Šaban bujruma ?emirzlaTu je napisao/la:Svaki dan se sve vise i vise grupica javlja sa strane,koji zele da se prikljuce grupi.Niste svjesni koji je broj i iz koliko mjesta.Ovi svi sa strane imaju podrsku grupe i nema vise tjeranja sa tribine kao prije.Momci uveliko idu na gostovanja...
Fkr Lukavac
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
strujasamo
- Kontakt:
Cvijetin Blagojević rođen u Loparama 1955 Davne 1966 poćeo kod Bevande a prvi profi ugovor potpisao 1974 Debitovao za prvi tim na Maksimiru 1974 Kad je dao Zvijezdi go sa centra na Marakani tad je počela trka za Cvijetinom svi su ga htjeli a Cvijetin ode u Zvijezdu 1978 je postao igrač Zvijezde a mi dobili REFLEKTORE DOK JE IGRAO U SLOBODI ZVALI SMO GA PIKE A U ZVIJEZDI JE DOBIO NADIMAK CVELE
To sto si vidio je pozitivna stvar zato sto nema vise kontakta izmedju navijackih skupina. Znaci sigurnost je skoro pa zagarantovana. Jedini problem kod gostovanja su torture specijalne policije u nekim gradovima (Sarajevo najgori). Znaci ako trazis cep guzici na gostovanju ces ga naci.armin dju je napisao/la:Isao sam protiv olimpika maksuzije sam sa svojim autom, i svratio do brata koji studira u sarajevu... U jednu ruku mi je tuzno sto sam vidio oko 10 blindiranih kombija koji su osiguravali 2 busa sa navijacima, zar je dotle doslo, a u drugu ruku mi je je drago sa aspekta sigurnosti, i ako su svi navijaci na gostovanjima podjednako zasticeni, onda je napredak evidentan.DoeTz je napisao/la:Evo upravo je lik dokaz za ono sto sam ja govorio za gostovanja ... koliko samo ljudi zeli ici na gostovanja a ne smije.
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Propustio sam ta sranja sinoć, ali moram vam nešto reći.
Za 95% sranja i svađa na ovom forumu je kriv solinas i to je to. Bilo tamo, bilo na ovoj temi.
On se upeca, zatim se vas deset priključi i to je to, ode sve helać.
Nakon toga slijedi udruženi zločinački poduhvat ovih iz Teherana i onih iz Mostara. Vrijeđanje, psovanje, spominjanje familije itd...
Kako ne shvatate da oni ne vole ništa iz Tuzle: klubove, ljude, grad kao grad... jedan sarajlija vrijedi kao dva tuzlaka, samo se sjetite ove izjave i sve će vam biti jasno
Davno sam ja vama govorio nemojte tamo da pišete, a vi se meni smijali svi, a vidi sad...
Kako je lijepo kada ne ulaziš na te teme, imam samo svoje tri, koje su mi u bookmarku.
A vi nastavite i dalje...
Za 95% sranja i svađa na ovom forumu je kriv solinas i to je to. Bilo tamo, bilo na ovoj temi.
On se upeca, zatim se vas deset priključi i to je to, ode sve helać.
Nakon toga slijedi udruženi zločinački poduhvat ovih iz Teherana i onih iz Mostara. Vrijeđanje, psovanje, spominjanje familije itd...
Kako ne shvatate da oni ne vole ništa iz Tuzle: klubove, ljude, grad kao grad... jedan sarajlija vrijedi kao dva tuzlaka, samo se sjetite ove izjave i sve će vam biti jasno
Davno sam ja vama govorio nemojte tamo da pišete, a vi se meni smijali svi, a vidi sad...
Kako je lijepo kada ne ulaziš na te teme, imam samo svoje tri, koje su mi u bookmarku.
A vi nastavite i dalje...
Jebote skoro dva dana se vrijedjate i svadjate, ja postavim normalno pitanje ima li gdje pregled sa Otoke niko nista da odgovori bilo sta. Da sam rekao da je neko glup vjerovatno bi i sada trajala svadja ccc.
samo Sloboda
druze jesi gledo onu reportazu slona?merak je napisao/la:Jebote skoro dva dana se vrijedjate i svadjate, ja postavim normalno pitanje ima li gdje pregled sa Otoke niko nista da odgovori bilo sta. Da sam rekao da je neko glup vjerovatno bi i sada trajala svadja ccc.
http://www.rtvslon.ba/pogledajte-snimak ... oda-video/
Nisam, hvala drug.Sariel je napisao/la:druze jesi gledo onu reportazu slona?merak je napisao/la:Jebote skoro dva dana se vrijedjate i svadjate, ja postavim normalno pitanje ima li gdje pregled sa Otoke niko nista da odgovori bilo sta. Da sam rekao da je neko glup vjerovatno bi i sada trajala svadja ccc.
http://www.rtvslon.ba/pogledajte-snimak ... oda-video/
samo Sloboda
Ako sam dobro skontao solinas je stariji porodican covjek koji i ocekivano ne zna bas puno engleskog pa se razbacuje terminima i onda ga ovi drugi operu na ruke. Sam si je kriv sto se upusta u raspravu sa tinejdzerima. Ima ova tema i tu neka pise, ja mu ne bih zamjerio za ginDisa ali oni jedva cekaju...NYKnicks Fan je napisao/la:Za 95% sranja i svađa na ovom forumu je kriv solinas i to je to. Bilo tamo, bilo na ovoj temi.![]()
On se upeca, zatim se vas deset priključi i to je to, ode sve helać.![]()
Gdje si ti na gostovanja isao pa je u Sarajevu najgore ?rodrigo87 je napisao/la:To sto si vidio je pozitivna stvar zato sto nema vise kontakta izmedju navijackih skupina. Znaci sigurnost je skoro pa zagarantovana. Jedini problem kod gostovanja su torture specijalne policije u nekim gradovima (Sarajevo najgori). Znaci ako trazis cep guzici na gostovanju ces ga naci.armin dju je napisao/la:Evo upravo je lik dokaz za ono sto sam ja govorio za gostovanja ... koliko samo ljudi zeli ici na gostovanja a ne smije.
Gore mrake i torture u državi nema.
Čak kapu skidam i sve čestiteke šaljem policiji RS-a od Bijeljine, BL, do Trebinja, a znamo ko je tamo radio i radi, ali sarajevskoj stoci niko nije ravan.
ovo mogu potvrditi i iz drugih navijačkih skupina, a ne samo Fukare...
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Nije samo engleski brate u pitanje...krmpotich je napisao/la:Ako sam dobro skontao solinas je stariji porodican covjek koji i ocekivano ne zna bas puno engleskog pa se razbacuje terminima i onda ga ovi drugi operu na ruke. Sam si je kriv sto se upusta u raspravu sa tinejdzerima. Ima ova tema i tu neka pise, ja mu ne bih zamjerio za ginDisa ali oni jedva cekaju...NYKnicks Fan je napisao/la:Za 95% sranja i svađa na ovom forumu je kriv solinas i to je to. Bilo tamo, bilo na ovoj temi.![]()
jedna nam je poveznica, sloboda.
svako zna svoje.ovde sam da cujem koju novost,svako zna nesto, zajedno da podijelimo lijepe trenutke i tako. ruznih sto manje
i tako ako mozemo nekako konstruktivno pomoc ajd.
a sad drina,tri boda su tri boda!
sretno nam momci
svako zna svoje.ovde sam da cujem koju novost,svako zna nesto, zajedno da podijelimo lijepe trenutke i tako. ruznih sto manje
i tako ako mozemo nekako konstruktivno pomoc ajd.
a sad drina,tri boda su tri boda!
sretno nam momci
Najgora policija stoka nad stokom koja samo trazi da ih pogledas krivo da se istreniraju na tebi nicim izazvani. Sva gostovanja koja sam odradio u zivotu nikad nisam dosao u Sarajevo da nas nisu cekali na noz. Ovo ti ne pisem kao balavac zeljan prepucavanja imam preko 20 godina gostovanja i vjeruj mi da je svaki put kriticno sa njima. Razumijem i policiju donekle jer se susrece sa svim i svacim al brate ne mozes se ponasati sa porodicnim ljudima na taj nacin iz cista mira.rodrigo87 je napisao/la:Gdje si ti na gostovanja isao pa je u Sarajevu najgore ?
samo Sloboda
. . .Kakav stariji čovjekkrmpotich je napisao/la:Ako sam dobro skontao solinas je stariji porodican covjek koji i ocekivano ne zna bas puno engleskog pa se razbacuje terminima i onda ga ovi drugi operu na ruke. Sam si je kriv sto se upusta u raspravu sa tinejdzerima. Ima ova tema i tu neka pise, ja mu ne bih zamjerio za ginDisa ali oni jedva cekaju...NYKnicks Fan je napisao/la:Za 95% sranja i svađa na ovom forumu je kriv solinas i to je to. Bilo tamo, bilo na ovoj temi.![]()
. .džabe ja ovo pišem. Pojedini se neće odreći onog debilizma . . .
Ma slazem se da su gov.na, ali da su bas ubjedljivo najgori, nisu. Ali helem, izvinite sto upado na temu odjednommerak je napisao/la:Najgora policija stoka nad stokom koja samo trazi da ih pogledas krivo da se istreniraju na tebi nicim izazvani. Sva gostovanja koja sam odradio u zivotu nikad nisam dosao u Sarajevo da nas nisu cekali na noz. Ovo ti ne pisem kao balavac zeljan prepucavanja imam preko 20 godina gostovanja i vjeruj mi da je svaki put kriticno sa njima. Razumijem i policiju donekle jer se susrece sa svim i svacim al brate ne mozes se ponasati sa porodicnim ljudima na taj nacin iz cista mira.rodrigo87 je napisao/la:Gdje si ti na gostovanja isao pa je u Sarajevu najgore ?
Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !
Šta mislite kad bi mogli otvoriti koverte i izabrati najbolje idejno rješenje za istočnu tribinu stadiona Tušanj? Do 15og je bio rok za prijave, ima li neki rok koji treba ispoštovati prije odabira?
Ubjedljivo najgori,hvala Bogu grupa ima koliko toliko normalne raje kojoj nije do problema i ponasaju se krajno korektno.Dok oni jedva cekaju da izazovu incident svojom agrescivnoscu....ako imas naocale na glavi i ides da te pretrese 80% da ce te udarit sto nisi skino naocale(vidio svojim ocima)merak je napisao/la:Najgora policija stoka nad stokom koja samo trazi da ih pogledas krivo da se istreniraju na tebi nicim izazvani. Sva gostovanja koja sam odradio u zivotu nikad nisam dosao u Sarajevo da nas nisu cekali na noz. Ovo ti ne pisem kao balavac zeljan prepucavanja imam preko 20 godina gostovanja i vjeruj mi da je svaki put kriticno sa njima. Razumijem i policiju donekle jer se susrece sa svim i svacim al brate ne mozes se ponasati sa porodicnim ljudima na taj nacin iz cista mira.rodrigo87 je napisao/la:Gdje si ti na gostovanja isao pa je u Sarajevu najgore ?
Zlatan Nalić sin tuzlanski
krlezi nesto svetinja? evo sta meni pise nakon mog normalnog upisa na temiBeduin je napisao/la:A sad tek vidim sta se na Prepucavanjima izdesavalo, vrli Manijaci uz ponekog ucenog Pitara ponovo poceli prozivati neciju zenu javno po forumu, i to ni manje ni vise nego imenom. Neki momci su mi toliko pali u ocima tamo da, posto citaju nase teme ovdje, ako ikada mi se ponovo jave na PP poslacu ih u 3 pm. A znaju to neki od njih o kome pisem.
da je njemu njegova porodica svetinja ne bi nekome drugom pisao ovo.. za sve sto se desilo kriv je iskljucivo on, nije njemu zena nikakva svetinja lik je samo glup i nista vise, je bo ga gindis u s.pak..solinas je napisao/la:Mars sa teme yebem ti fameliju.
izvinjavam se sto pisem po temi ali glupo je od vas sto branite ovog seljacinu.
This time next year we'll be millionaires.
-
NaIrcuJeTop
- Kontakt:
A što tjeraju momke da skinu patike da se pregledaju ...emirzlaTu je napisao/la:Ubjedljivo najgori,hvala Bogu grupa ima koliko toliko normalne raje kojoj nije do problema i ponasaju se krajno korektno.Dok oni jedva cekaju da izazovu incident svojom agrescivnoscu....ako imas naocale na glavi i ides da te pretrese 80% da ce te udarit sto nisi skino naocale(vidio svojim ocima)merak je napisao/la:Najgora policija stoka nad stokom koja samo trazi da ih pogledas krivo da se istreniraju na tebi nicim izazvani. Sva gostovanja koja sam odradio u zivotu nikad nisam dosao u Sarajevo da nas nisu cekali na noz. Ovo ti ne pisem kao balavac zeljan prepucavanja imam preko 20 godina gostovanja i vjeruj mi da je svaki put kriticno sa njima. Razumijem i policiju donekle jer se susrece sa svim i svacim al brate ne mozes se ponasati sa porodicnim ljudima na taj nacin iz cista mira.rodrigo87 je napisao/la:Gdje si ti na gostovanja isao pa je u Sarajevu najgore ?
Ja sam igrač Slobode, kluba sa kojim namjeravam da osvojim titulu prvaka Premijer lige i titulu Kupa Bosne i Hercegovine. Tuzla je moj grad!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.