krlezi nesto svetinja? evo sta meni pise nakon mog normalnog upisa na temiBeduin je napisao/la:A sad tek vidim sta se na Prepucavanjima izdesavalo, vrli Manijaci uz ponekog ucenog Pitara ponovo poceli prozivati neciju zenu javno po forumu, i to ni manje ni vise nego imenom. Neki momci su mi toliko pali u ocima tamo da, posto citaju nase teme ovdje, ako ikada mi se ponovo jave na PP poslacu ih u 3 pm. A znaju to neki od njih o kome pisem.
Solinas takodjer bespotrebno ulazi u rasprave, a zna ishod. Onda, usljed tolikog omalovazavanja Tuzle i tuzlaka, momak spomene bombe i metke (mada i ovo je bespotrebno i ne treba biti tema zaj3bancije ni u kojem slucaju) i onda mu se spominje porodica, svetinja.
Eto jednom Faraonu je Mirza svetinja, niti je ikada momka sreo u zivotu, niti je ikada prismrdio kopu Manijaka, a utakmica Zelje je odgledao koliko i ja utakmica Lyona. Znaci nekih 15ak u zivotu i to je to. Ne ulazeci u to da je svaki zivot dragocjen i treba ga postovati, ali da tako olako se spustaju ljudi nisko da nize ne moze, ili uzvracaju istom mjerom i pravdaju to kako je neko prvi zapoceo, a u biti samo dokazuju da su isti ili cak i gori, decidniji, pogubniji...
Zato ja vise tamo ni rijeci necu napisati, iako sam to jednom sebi obecao upravo zbog psovanja moje porodice, i ne znam koji me sejtan ponovo tamo navratio. Ali bespotrebno sve ovo pisem kad ce opet jedni te isti ljudi ici tamo i truditi se svim silama da stvore losu sliku o tuzlacima i Tuzli, a sebe izblamiraju da im se i oni kockasti cak smiju. Samo vi bujrum crveno-crna braco, udrite jos jace po sebi i sramotite nas grad, nase ljude, nase velikane koji su krv propisali da bi stvorili neki rezultat i predstavili Tuzlu u pozitivnom, sportskom svjetlu cijelom svijetu. Dozvolite pacerima, bubuljicarima da to omalovazavaju, j3be se vama za Jedinstvom i Razijom Mujanovic, za Delibasicem, Kadom Delic, Hukicem, Cecom Kitic i mnogim drugim sportistima...
da je njemu njegova porodica svetinja ne bi nekome drugom pisao ovo.. za sve sto se desilo kriv je iskljucivo on, nije njemu zena nikakva svetinja lik je samo glup i nista vise, je bo ga gindis u s.pak..solinas je napisao/la:Mars sa teme yebem ti fameliju.
izvinjavam se sto pisem po temi ali glupo je od vas sto branite ovog seljacinu.