SP - Grupa G
Moderator/ica: admin
Re: SP - Grupa G
volio bih da prodju ovu grupu brazil i afrikanci, ove sminkere iz portugala ne podnosim nikako.
Ako bi ikada bio prinudjen da promjenim BH drzavljastvo sigurno bi uzeo brazilsko..neznam zasto mi je ova drzava prirasla ovako srcu
veceras ocekujem dobru utakmicu..iako imam simpatija i prema koreji..posebno nakon sto sam vidio ambijent u kojem treniraju 
iskreno ocekujem da mi do samog kraja dodju spanija i brazil..et boze ja sam rekao svoje na tebi je da mi uslisis molitve

iskreno ocekujem da mi do samog kraja dodju spanija i brazil..et boze ja sam rekao svoje na tebi je da mi uslisis molitve

-PAJA Fan Club!!
Slazem se, jos slonovi mogli zaprijetit ozbiljno u sudijskom vremenu a oni se grade oko korner zastavice. Kakve glupostiMonolog je napisao/la:Utakmica Portugal - Obala Slonovače je na nivou 2. kantonalne lige.

Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Ee kako losa tekma,no rekao sam ja Portugalci nisu vise Portugalci dok ih vodi QUeiruz,i sve dok je on na klupi nece oni opracdati epitet Evropski Brazilci.U moru ove lose igre ne ide mi nikako u glavu kako Ronaldu jos nije palo na pamet da prestane sa onako ofirnim simuliranjem.Prvi put mu je to poslo za rukom kada je zuti dobeo Zokora,pa je jednom se pocackao sa igracima Slonova i onda valjda dosadelo i sudiji pa prestao vise svirati a ovaj se ljuti i dalje.Jedina prava prilika bila ona stativa,nakon kako kaze kom."sjajno izradjene akcije" 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
A očekviao sam da će onaj posljedni korner izvesti ravno u šesnaesterac, no kada sam vidio Yayu pored lopte, znao sam koliko je sati. Jbg, vidi se da je bitno ne primiti gol, ostalo "kako dođe". Fakat dugo nisam vidio ovakve utakmice kada su prva kola svjetskih prvenstava u pitanju.KONGO je napisao/la:Slazem se, jos slonovi mogli zaprijetit ozbiljno u sudijskom vremenu a oni se grade oko korner zastavice. Kakve glupostiMonolog je napisao/la:Utakmica Portugal - Obala Slonovače je na nivou 2. kantonalne lige.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
IDEMO GIGANTI
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
IDEMO GIGANTI
-PAJA Fan Club!!
SAMBA

Ko zezne racun protiv Crvenih taj ispada iz grupe.KONGO je napisao/la:Ovaj Ronaldo je zasticen kao pande u Kini.
Ajmo komunisti, osvijetlite obraz zadnje narodne drzave na svijetu. Igrajte za velikog vodju, i ponosni narod Sjeverne Koreje.
Zelimo crvenu revoluciju
Neko hoce ko' da gledam.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
pa ko ih moze ne volit i uzivat dok ih gleda
[youtube][/youtube]
pa ko ih moze ne volit i uzivat dok ih gleda

-PAJA Fan Club!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sjeverna Koreja je jedna velika sportska nacija, znate li da je njihov vodja Kim Jong Il najbolji igrac golfa na svijetu? Prvi put kad je izasao na teren odmah je ubacio nekoliko hole in one. Kakav Tiger i bakraci... 

Brazil
Cesar,Maicon,Lucio,Juan,Bastos,Melo,G.Silva,Elano,Kaka,Robinho,Fabiano
Cesar,Maicon,Lucio,Juan,Bastos,Melo,G.Silva,Elano,Kaka,Robinho,Fabiano
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ima cvike ko' i Dzeko.calcio je napisao/la:Sjeverna Koreja je jedna velika sportska nacija, znate li da je njihov vodja Kim Jong Il najbolji igrac golfa na svijetu? Prvi put kad je izasao na teren odmah je ubacio nekoliko hole in one. Kakav Tiger i bakraci...

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
jeste li vidjeli ovog korejanca (mislim da se zove Tae se), place tokom intoniranja himne...ovo je lijepo vidjeti
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
-
- Kontakt:
hee i sjeverna koreJa ima legea dresove hhwhwhwh... ipak legea na sp... hhah
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
- sarajlija89
- Kontakt:
Jbt dobra ova koreja u prvih 20 min
zao mi ih nekako...nek bar casno odigraju ovaj turnir i da ne dozive neke teske poraze

zao mi ih nekako...nek bar casno odigraju ovaj turnir i da ne dozive neke teske poraze
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bezveze se podcjenjuje Sjeverna Koreja
Ljudi su sasvim zasluzeno prosli Azijske kvalifikacije.I sigurno je da nisu zalutali.
Niti losiji recimo od Zelanda,Australije ili takvih.
Samo sto mi ih je zao,zbog finansijskih problema.
Ljudi moraju da treniraju u obicnim teretanama zajedno sa lokalnim bodybilderima.
Hajmo crveniiiii jos 45 minuta.

Ljudi su sasvim zasluzeno prosli Azijske kvalifikacije.I sigurno je da nisu zalutali.
Niti losiji recimo od Zelanda,Australije ili takvih.
Samo sto mi ih je zao,zbog finansijskih problema.
Ljudi moraju da treniraju u obicnim teretanama zajedno sa lokalnim bodybilderima.

Hajmo crveniiiii jos 45 minuta.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 15 jun 2010, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem sta cu da kazem. Njemacka je do sada igrala ubjedljivo najatraktivniji fudbal. Ubjedljivo!
Brazilci stvarno nista u ovom prvom dijelu. Uvijek isto, samo kroz sredinu. Korejanci nisu nimalo naivni, mozda i uspiju za zabiju.
go Legea!
Brazilci stvarno nista u ovom prvom dijelu. Uvijek isto, samo kroz sredinu. Korejanci nisu nimalo naivni, mozda i uspiju za zabiju.
go Legea!
Disciplinovano se brane i svaka im cast. Brazil bez ideje. Vidjecemo sta nosi drugo poluvrijeme.
adnan_hzsa je napisao/la:hee i sjeverna koreJa ima legea dresove hhwhwhwh... ipak legea na sp... hhah
ja ba mislio sam to je neka tarlašika firma a et jaki su xD
Ja ovu utakmicu pratim sa velikim emocijama prema Sjevernoj Koreji, ne znam ni ja sto al navijam za njih svim srcem. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.