FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ima li istine to za Macron?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Da. Nas cijenjeni direktor je odmah nakon poraza u derbiju otisao na trodnevno poslovno putovanje da rijesi goruce pitanje tehnickog sponzora za narednu sezonu, iako su navijaci dvije yebene godine iskazivali nezadovoljstvom trenutnog proizvodjaca opreme.Evander je napisao/la:Ima li istine to za Macron?
Vjerovatno je to u ovom trenutku najbitnija stvar za buducnost naseg kluba. Ave Dino!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ima li otprilike kakav bi template mogao koristiti macron za narednu sezonu?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nema jos.QUARESMA 18<<< je napisao/la:ima li otprilike kakav bi template mogao koristiti macron za narednu sezonu?
Evo ovogodisnjih 'default templatea' kod hajdukovih dresova, slicni su i kod paoka.
Sljedece sezone ce sigurno bit novi dizajni.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
ne bih ja ovdje Reisa stavljao, kao prvo tek nedavno je dosao i odigrao malo utakmica (i Alispahic je al se on zadrzao duzeEvander je napisao/la:Plakalo-Hebibovic, onaj makedonac, Kramar, onaj iz Novog Pazara-Kostic, Reis, Alispahic-Harba, Puric, Cezar.
Mislim da je ovo najgorih 11 unazad dvije godine
Trener Jesic
ps. insajderska sa infa by @bega za subotnji mec
Veza Marko, Samir i Emerson, lijevo reprezentativac, desno Bakin zet i u spicu Dzekin pulen.
Ostalo znate.
Pyro is not a crime !
Re: RE: Re: FK Sarajevo
E ne mogu da vjerujem da Evander nekog kritikuje ,frajer nije bio na derbiju a da ne govorim o ostalim utakmicama.Idi na Bajernov forum pa kritikuj ne ides ni na njihive utakmice.Voli klub navijac a na derbiju nije bio.Evander je napisao/la:Budimo realni, imao je Okic jako finih utakmica u prvoj sezoni.
On ne spada u ovu grupu. Ipak ima i gorih.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Kakav rezon.Majkl je napisao/la:E ne mogu da vjerujem da Evander nekog kritikuje ,frajer nije bio na derbiju a da ne govorim o ostalim utakmicama.Idi na Bajernov forum pa kritikuj ne ides ni na njihive utakmice.Voli klub navijac a na derbiju nije bio.Evander je napisao/la:Budimo realni, imao je Okic jako finih utakmica u prvoj sezoni.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma hajde eto reci kakav je navijac ako nije bio na derbiju,a o ostalim utakmicama da ne govorim.uNbx je napisao/la:Kakav rezon.Majkl je napisao/la:E ne mogu da vjerujem da Evander nekog kritikuje ,frajer nije bio na derbiju a da ne govorim o ostalim utakmicama.Idi na Bajernov forum pa kritikuj ne ides ni na njihive utakmice.Voli klub navijac a na derbiju nije bio.Evander je napisao/la:Budimo realni, imao je Okic jako finih utakmica u prvoj sezoni.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Zaposlen? Bolestan? Smrtni slučaj? Otkud ti znaš zbog čega neko nije bio? Čuj mu rezona Tito dragi.Majkl je napisao/la: Ma hajde eto reci kakav je navijac ako nije bio na derbiju
Samo Saraj'vo.
Majkl, ja imam u sezoni gostovanja vise nego vecina za citav zivot. O Kosevu da ne pricam. To sto nisam bio na derbiju ima razlog. Rekao sam ga 7 dana prije utakmice. Isto kao sto ima razlog sto od 2004. nisam isao na derbi na Grbavicu.
Želiš reći da su sva ona silna nepoznata lica na tekmi veći navijači od mog starog npr. koji, iz za tebe nebitnih razloga, nije bio na derbiju ima pet godina, a diše za ovaj klub i košta ga života? Ima takvih slučajeva more. Nema niko pravo ulaziti u nečije razloge zašto ne ide na neku utakmicu, niti je to parametar ko je navijač, a ko ne.Majkl je napisao/la:E ne mogu da vjerujem da Evander nekog kritikuje ,frajer nije bio na derbiju a da ne govorim o ostalim utakmicama.Idi na Bajernov forum pa kritikuj ne ides ni na njihive utakmice.Voli klub navijac a na derbiju nije bio.Evander je napisao/la:Budimo realni, imao je Okic jako finih utakmica u prvoj sezoni.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Lako je biti navijac FK SARAJEVA I zivjeti u seheru,kupis godisnju I nadjes 2 sata vremena da odes da gledas Sarajevo bez marke u dzepu,a zivjeti po 100 i 200 km od glavnog grada,I dolaziti na utakmice,pa ako radis ne pitas gazdu da izadjes sat ranije sa posla,nego ga pitas da neradis dan,i kazes mu daj sefe derbi je a on kaze da ga derbi interesuje kao lanjski snijeg,ako ne radis jos gore nemoze se krenuti na utakmicu sa 2 km da popijes gdje fuka I na utakmicu nego ti treba minimum 50 km,zato vi trebate da vise cijenite nas navijace sa strane,da cijenite nase napore da dodjemo.na utakmicu zbog ljubavi prema klubu,a ne da nas non stop omavlozavate I govorite da mi navijaci ne vrijedimo kao rodjene Sarajlije,to mene kao navijaca mog Sarajeva mnogo boli,dusa me boli.
Samo Sarajevo
@Kanarinac, svaki navijac Sarajeva je jednako bitan, ma odakle da dolazi. Cak i ako ne dodje, ali ako u srcu nosi iskrenu ljubav prema bordo boji, meni je bitniji nego ovi furka navijaci koji su na svakoj tekmi a ne znaju nabrojati pet igraca.
Mi ovdje kad smo pisali o nelogicnostima oko clanskih kartica i nemogucnosti da vi sa strane kupite oste, to smo radi vas radili. I ne samo to.
Ti, Siux, Horde Doboj i slicni ste veci navijaci od vecine raje koju ja poznajem a zive ovdje.
Mi ovdje kad smo pisali o nelogicnostima oko clanskih kartica i nemogucnosti da vi sa strane kupite oste, to smo radi vas radili. I ne samo to.
Ti, Siux, Horde Doboj i slicni ste veci navijaci od vecine raje koju ja poznajem a zive ovdje.
Za vezni se slazem, a napad sam nažalost ovo i očekivao. Znači gola nećemo sigurno dati.THEC je napisao/la: ps. insajderska sa infa by @bega za subotnji mec
Veza Marko, Samir i Emerson, lijevo reprezentativac, desno Bakin zet i u spicu Dzekin pulen.
Ostalo znate.
SARAJEVO
Da ti nisi milan tarot pa znas da necemo dati gola. Odigraj kladaru kad vec znas, digni kesfico je napisao/la:Za vezni se slazem, a napad sam nažalost ovo i očekivao. Znači gola nećemo sigurno dati.THEC je napisao/la: ps. insajderska sa infa by @bega za subotnji mec
Ostalo znate.
Mi i da smo u punom sastsvu, sumnjam da bi se specijalno mogli naigrati dole. Tome svjedoče prijašnje partije protiv Veleža od ekipa iz vrha. Ne sumnjam u pobjedu, ali ne vjerujem da ćemo ih nadigrati, očekujem pobjedu na snagu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- PitarBordo
- Kontakt:
Kad ih mi opalimo 1:1 po ušima. Kad je mogao Travnik kući iz 0:1 u 7:1, možemo i mi ovo prvo!!! 
Samo Saraj'vo.
Volio bi ja da mi njih 5-0 uzmemo, al gledajući ranije partije ove trojice, bez Benke i Bekića, to će biti patnja živa. Nervira me što naš SŠ evo sad i kad smo ostali i bez titule i evrope možda, nemaju muda da riskiraju pa da naprave neke promjene u taktici. Uvijek šablonske izmjene prave.19FKS46 je napisao/la:Da ti nisi milan tarot pa znas da necemo dati gola. Odigraj kladaru kad vec znas, digni kesfico je napisao/la:Za vezni se slazem, a napad sam nažalost ovo i očekivao. Znači gola nećemo sigurno dati.THEC je napisao/la: ps. insajderska sa infa by @bega za subotnji mec
Ostalo znate.
SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.