FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 apr 2016, 01:39

Nisu do koljena HAADu :guz: .
slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 28 apr 2016, 01:41

Ima li istine to za Macron?

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 apr 2016, 01:49

Evander je napisao/la:Ima li istine to za Macron?
Da. Nas cijenjeni direktor je odmah nakon poraza u derbiju otisao na trodnevno poslovno putovanje da rijesi goruce pitanje tehnickog sponzora za narednu sezonu, iako su navijaci dvije yebene godine iskazivali nezadovoljstvom trenutnog proizvodjaca opreme.
Vjerovatno je to u ovom trenutku najbitnija stvar za buducnost naseg kluba. Ave Dino!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 28 apr 2016, 02:01

ima li otprilike kakav bi template mogao koristiti macron za narednu sezonu?

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 apr 2016, 02:11

QUARESMA 18<<< je napisao/la:ima li otprilike kakav bi template mogao koristiti macron za narednu sezonu?
Nema jos.
Evo ovogodisnjih 'default templatea' kod hajdukovih dresova, slicni su i kod paoka.
Sljedece sezone ce sigurno bit novi dizajni.
slika

slika

slika

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 28 apr 2016, 02:36

Evander je napisao/la:Plakalo-Hebibovic, onaj makedonac, Kramar, onaj iz Novog Pazara-Kostic, Reis, Alispahic-Harba, Puric, Cezar.

Mislim da je ovo najgorih 11 unazad dvije godine :)

Trener Jesic :)
ne bih ja ovdje Reisa stavljao, kao prvo tek nedavno je dosao i odigrao malo utakmica (i Alispahic je al se on zadrzao duze :D) a golim okom je vidljivo da njegovo fudbalsko znanje u najgorem slucaju nije nista manje nego kod ostalih veznih igraca koje sad imamo, koliko god ih gotivili ni Rustemovic ni Radovac nisu nekakve klase, mozda nekad i postanu(mada Rustemovic tesko, Radovac ima jos vremena) ali trenutno oni nisu tehnicki (Radovac bgm ni fizicki) bolji od njega, sto opet dovoljno govori kakvu ekipu imamo

ps. insajderska sa infa by @bega za subotnji mec :D
Veza Marko, Samir i Emerson, lijevo reprezentativac, desno Bakin zet i u spicu Dzekin pulen.
Ostalo znate.
Pyro is not a crime !

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 28 apr 2016, 07:19

Ne znamo hoće li Matej na gol... :D
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 28 apr 2016, 07:24

Evander je napisao/la:Budimo realni, imao je Okic jako finih utakmica u prvoj sezoni.
On ne spada u ovu grupu. Ipak ima i gorih.
E ne mogu da vjerujem da Evander nekog kritikuje ,frajer nije bio na derbiju a da ne govorim o ostalim utakmicama.Idi na Bajernov forum pa kritikuj ne ides ni na njihive utakmice.Voli klub navijac a na derbiju nije bio.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 28 apr 2016, 07:28

Majkl je napisao/la:
Evander je napisao/la:Budimo realni, imao je Okic jako finih utakmica u prvoj sezoni.
E ne mogu da vjerujem da Evander nekog kritikuje ,frajer nije bio na derbiju a da ne govorim o ostalim utakmicama.Idi na Bajernov forum pa kritikuj ne ides ni na njihive utakmice.Voli klub navijac a na derbiju nije bio.
Kakav rezon. :lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 28 apr 2016, 07:36

uNbx je napisao/la:
Majkl je napisao/la:
Kakav rezon. :lol:
Ma hajde eto reci kakav je navijac ako nije bio na derbiju,a o ostalim utakmicama da ne govorim.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

PitarBordo
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 28 apr 2016, 07:53

Majkl je napisao/la: Ma hajde eto reci kakav je navijac ako nije bio na derbiju
Zaposlen? Bolestan? Smrtni slučaj? Otkud ti znaš zbog čega neko nije bio? Čuj mu rezona Tito dragi.
Samo Saraj'vo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 28 apr 2016, 07:58

Majkl, ja imam u sezoni gostovanja vise nego vecina za citav zivot. O Kosevu da ne pricam. To sto nisam bio na derbiju ima razlog. Rekao sam ga 7 dana prije utakmice. Isto kao sto ima razlog sto od 2004. nisam isao na derbi na Grbavicu.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 28 apr 2016, 08:05

Majkl je napisao/la:
Želiš reći da su sva ona silna nepoznata lica na tekmi veći navijači od mog starog npr. koji, iz za tebe nebitnih razloga, nije bio na derbiju ima pet godina, a diše za ovaj klub i košta ga života? Ima takvih slučajeva more. Nema niko pravo ulaziti u nečije razloge zašto ne ide na neku utakmicu, niti je to parametar ko je navijač, a ko ne.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 28 apr 2016, 08:08

Lako je biti navijac FK SARAJEVA I zivjeti u seheru,kupis godisnju I nadjes 2 sata vremena da odes da gledas Sarajevo bez marke u dzepu,a zivjeti po 100 i 200 km od glavnog grada,I dolaziti na utakmice,pa ako radis ne pitas gazdu da izadjes sat ranije sa posla,nego ga pitas da neradis dan,i kazes mu daj sefe derbi je a on kaze da ga derbi interesuje kao lanjski snijeg,ako ne radis jos gore nemoze se krenuti na utakmicu sa 2 km da popijes gdje fuka I na utakmicu nego ti treba minimum 50 km,zato vi trebate da vise cijenite nas navijace sa strane,da cijenite nase napore da dodjemo.na utakmicu zbog ljubavi prema klubu,a ne da nas non stop omavlozavate I govorite da mi navijaci ne vrijedimo kao rodjene Sarajlije,to mene kao navijaca mog Sarajeva mnogo boli,dusa me boli.
Samo Sarajevo

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 28 apr 2016, 08:36

@Kanarinac, svaki navijac Sarajeva je jednako bitan, ma odakle da dolazi. Cak i ako ne dodje, ali ako u srcu nosi iskrenu ljubav prema bordo boji, meni je bitniji nego ovi furka navijaci koji su na svakoj tekmi a ne znaju nabrojati pet igraca.
Mi ovdje kad smo pisali o nelogicnostima oko clanskih kartica i nemogucnosti da vi sa strane kupite oste, to smo radi vas radili. I ne samo to.
Ti, Siux, Horde Doboj i slicni ste veci navijaci od vecine raje koju ja poznajem a zive ovdje.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 28 apr 2016, 08:37

THEC je napisao/la: ps. insajderska sa infa by @bega za subotnji mec :D
Veza Marko, Samir i Emerson, lijevo reprezentativac, desno Bakin zet i u spicu Dzekin pulen.
Ostalo znate.
Za vezni se slazem, a napad sam nažalost ovo i očekivao. Znači gola nećemo sigurno dati.
SARAJEVO

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 28 apr 2016, 08:43

fico je napisao/la:
Ostalo znate.
Za vezni se slazem, a napad sam nažalost ovo i očekivao. Znači gola nećemo sigurno dati.
Da ti nisi milan tarot pa znas da necemo dati gola. Odigraj kladaru kad vec znas, digni kes :D

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 28 apr 2016, 09:12

Mi i da smo u punom sastsvu, sumnjam da bi se specijalno mogli naigrati dole. Tome svjedoče prijašnje partije protiv Veleža od ekipa iz vrha. Ne sumnjam u pobjedu, ali ne vjerujem da ćemo ih nadigrati, očekujem pobjedu na snagu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 28 apr 2016, 09:24

Kad ih mi opalimo 1:1 po ušima. Kad je mogao Travnik kući iz 0:1 u 7:1, možemo i mi ovo prvo!!! :kafa:
Samo Saraj'vo.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 28 apr 2016, 09:26

19FKS46 je napisao/la:
fico je napisao/la:
Ostalo znate.
Da ti nisi milan tarot pa znas da necemo dati gola. Odigraj kladaru kad vec znas, digni kes :D
Volio bi ja da mi njih 5-0 uzmemo, al gledajući ranije partije ove trojice, bez Benke i Bekića, to će biti patnja živa. Nervira me što naš SŠ evo sad i kad smo ostali i bez titule i evrope možda, nemaju muda da riskiraju pa da naprave neke promjene u taktici. Uvijek šablonske izmjene prave.
SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.