zuhado je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:Slatinash_7 je napisao/la:
Samo kvantitetom,kvalitetom su Stokton,Magic i Isiah sigurno jednaki sa top plejevima danasnjice
Magic i Zeke su svoje najbolje partije odigrali u 80-im tako da njih dvojicu ne ubrajam u 90e. Meni su Russ, Steph i Paul individualno bolji od Stocktona i ostatka playeva 90ih. Bar gledajuci njihove primeove al od Stocktona veci igraci nisu. Da ne spominjem koliko jos dns ima all star playeva ili granicnih AS playeva (Lillard, Wall, Lowry, IT, Kyrie, Kemba itd).
Takodjer, zaboravio sam i na SF poziciju. Danas je ta pozicija sa LeBronom, Durantom, Kawhijem, Georgeom pa i Melom definitivno dosta jaca nego 90ih.
Ne mogu biti bolji od Stocktona, jedino Steph mozda, ali njemu fali kontinuitet. I pozicija sf danas nije jaca, nego je jednaka kao 90ih. Ipak jedan Pipen je osvojio vise
scudetta nego svi oni zajedno nabrojani.
Cega ba nije SF bolja ? Pa taj Pippen se s Bronom jednim poredit ne moze. Osvojio je i Robert Horry vise "scudetta" od Pippena pa niko nece rec da je bolji
Igre iz primea trojca Westbrook, Steph, Paul su meni bolje od igara Stocktona. Jos bi iz tih 90ih u Sotcktonov rang stavio i Paytona. Penny je SBB KBB igrac, on je cudo mogao bit al povrede su ucinile svoje nazalost.
@TMac
Ti sto si nabrojao jesu bolji od vecine danasnjih al danas skoro u svakoj ekipi imas granicnog AS ili cistog AS playa. Ima jednostavno vise kvalitetnih playeva. Steph, Russ, Paul, Lowry, Thomas, Irving, Wall, Bledsoe, Teague, Lillard, Parker, Jackson, Knight, Parker, Kemba, Dragic, Rose do povrede, Rondo, Deron (njih dvojica prije nekih 4-5 god, ipak i to smatramo danasnjom erom NBA), Holiday itd. Svi su oni ili AS ili granicni AS igraci. Sigurno da niko osim ove prve trojice nije bolji od Kidda, Pennyja, Stocktona, Paytona, Kevina Johnsona i slicnih al imas danas bas bruku kvalitetnih playeva koji mogu nosit pnr napade.