PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

High

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la High » 28 apr 2016, 22:16

pinoglavi je napisao/la:Zasto su navijaci Sarajeva srali nama da smo placipicke a sada oni jos gore kmeče. Stvarno mi je bilo svejedno kako će derbi završiti, ali kad malo bolje razmislim ovakav poraz Sarajeva je ipak najbolja opcija, cisto zbog te utakmice na Koševu u novembru.
http://online-countdown.hr.downloadastr ... NlZ292aW5p
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 28 apr 2016, 22:16

High je napisao/la:
Skver je napisao/la: Tako je, kad vam je najteze trebati zbiti redove, samo tako mozete a ne da se svadjate, komsija je najpreci.....steta za Olimpik, a tako su divno i lijepo igrali, pogotovo na sarajevskim susretima......
E, čuj plaćenih navijača. :lol: Čitav vijek vas žegamo, a vi ni mukajat.
Divovi :urnebes:
[youtube][/youtube]

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 28 apr 2016, 22:22

pinoglavi je napisao/la:Zasto su navijaci Sarajeva srali nama da smo placipicke a sada oni jos gore kmeče. Stvarno mi je bilo svejedno kako će derbi završiti, ali kad malo bolje razmislim ovakav poraz Sarajeva je ipak najbolja opcija, cisto zbog te utakmice na Koševu u novembru.
niste vi placipicke, vi ste sam ovo drugo :lol:
ja nikad ne kukam na sudije..fino protivnika razvalis i sudije ti ne mogu nista..ali nije isto ono vase kukanje i sad ovo ''nase''..vi tad niste sanse imali i kukali ste na grubu igru, isto kao mi protiv zeljkana u utakmici na grbavici..ali realno, u ovoj utakmici jakupovic nas je unistio i on nas je pobijedio a ne zeljkan..mislim da to nije slucajno, jer zeljkan bi se bez europe raspao..misimovic bi ih rasformirao jer mu bez europe nikad nebi mogli vratiti kamatu.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 28 apr 2016, 22:23

Joj Tuzlaka, tita m', jesu smijesni. Ne mo's porediti ni po cemu tekmu Sloboda-Sarajevo, i Sarajevo-Zeljo, al' nikako znaci. Shvatite da ste nebitni. :D
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 28 apr 2016, 22:28

rasavoje je napisao/la:Joj Tuzlaka, tita m', jesu smijesni. Ne mo's porediti ni po cemu tekmu Sloboda-Sarajevo, i Sarajevo-Zeljo, al' nikako znaci. Shvatite da ste nebitni. :D
Naravno da se ne moze porediti. Primjera radi, u utakmici Zelje i Slobode, pobjednik se ne zna. Nekada ode na jednu, nekada na drugu stranu.. Sa druge strane, u utakmici Zelje i Sarajeva, zna se ko će odnijeti pobjedu i samim tim derbiji postaju nezanimljivi. Postali ste nam ko Olimpic..

@Rinuka
Taman tako, zato smo naposlijetku mi vas rasformirali. :kafa:

Braćo, zaboravimo sve nesuglasice i sjetimo se izjave BP da su forumaši uzrokovali sunovrat FKS !
:urnebes: :urnebes: !

High je napisao/la: @PipiDugaCarapa mi je prijetio i na PP.
Bićeš prinuđen da gasiš knjige benzinom, nakon što ti ih ja prethodno zapalim na kućnom pragu.
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 28 apr 2016, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 28 apr 2016, 22:32

Carapo smrdis. :tralala:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 28 apr 2016, 22:33

PipiDugaCarapa je napisao/la:
rasavoje je napisao/la:Joj Tuzlaka, tita m', jesu smijesni. Ne mo's porediti ni po cemu tekmu Sloboda-Sarajevo, i Sarajevo-Zeljo, al' nikako znaci. Shvatite da ste nebitni. :D
Naravno da se ne moze porediti. Primjera radi, u utakmici Zelje i Slobode, pobjednik se ne zna. Nekada ode na jednu, nekada na drugu stranu.. Sa druge strane, u utakmici Zelje i Sarajeva, zna se ko će odnijeti pobjedu i samim tim derbiji postaju nezanimljivi. Postali ste nam ko Olimpic..

@Rinuka
Taman tako, zato smo naposlijetku mi vas rasformirali. :kafa:

Braćo, zaboravimo sve nesuglasice i sjetimo se izjave BP da su forumaši uzrokovali sunovrat FKS !
:urnebes: :urnebes: !
:rol: :rol: :rol: ti zaboravio da ja saradjujem sa gospodinom misimovicem..nemoj da vas ugasim :urnebes: :urnebes:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 apr 2016, 22:34

Zeljo sutra po nova 3 boda i napad titule :cool:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 28 apr 2016, 22:39

Ko bola poredi sto bi rekao doajen PL prepucavanja Pastrmka, boli nas mala nogica i za vama i za njima..... :urnebes:
Nova himna FK Sarajeva: Voleo bih da sam ptica.....pjesma je jos u demo verziji, ceka se da kinez odobri....UG "Bordo placipicke" poslali su prevod pjesme na kineski jezik.... :rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Autor, tekstopisac i izvodjac: Rigotina (konzerva).....sponzor "apartmani Pastrmka".

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 apr 2016, 22:43

pastrmka je prava stara drtina, koja je psihicki totalno ispraznjena. On ovdje dode da se napuni, shvatite ga.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 28 apr 2016, 22:45

Jadni su ti neki ''Divovi''... :urnebes: cuj Divovi :urnebes: :urnebes: nas Valjic protiv njih unistio na Kosevu, Grbic u Tuzli, i mi se zalili, kazu mi placipicke :urnebes: :urnebes: :urnebes: eno ih traze da im vise Jakupovic ne sudi :urnebes: :urnebes: bas ste jadovi :mrgreen:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 28 apr 2016, 22:45

Skver je napisao/la:
Ko bola poredi sto bi rekao doajen PL prepucavanja Pastrmka, boli nas mala nogica i za vama i za njima..... :urnebes:
Nova himna FK Sarajeva: Voleo bih da sam ptica.....pjesma je jos u demo verziji, ceka se da kinez odobri....UG "Bordo placipicke" poslali su prevod pjesme na kineski jezik.... :rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Autor, tekstopisac i izvodjac: Rigotina (konzerva).....sponzor "apartmani Pastrmka".
[youtube][/youtube]

Rigoletto
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Rigoletto » 28 apr 2016, 22:53

amazon je napisao/la:pastrmka je prava stara drtina, koja je psihicki totalno ispraznjena. On ovdje dode da me napuni, shvatite ga.
Shvacamo ga
Zadnja izmjena: Rigoletto, dana/u 28 apr 2016, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 apr 2016, 22:56

Rigoletto je napisao/la:
amazon je napisao/la:pastrmka je prava stara drtina, koja je psihicki totalno ispraznjena. On ovdje dode da me napuni, shvatite ga.
tobe jarabi :mrgreen:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 28 apr 2016, 22:58

amazon je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:
tobe jarabi :mrgreen:
voli to amazonka :lol: :lol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 apr 2016, 23:05

Prskat cemo Pastrmku i naredne godine u Federalna liga prepucavanja kada ih Aze ugosti u Simin Hanu :rol:

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 28 apr 2016, 23:06

Dino Selimovic: "Objavljujemo rat bh. forumašima ! "
Sada vas molim za trenutak paznje, i još jednom se prisjetimo izjave BP da su forumaši primarni uzrok stromglavog pada divova. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 28 apr 2016, 23:08

tuzlak1987 je napisao/la:Prskat cemo Pastrmku i naredne godine u Federalna liga prepucavanja kada ih Aze ugosti u Simin Hanu :rol:
I naredne? A koga si ti isprsko jadan nebio
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 apr 2016, 23:11

Rigoletto je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Prskat cemo Pastrmku i naredne godine u Federalna liga prepucavanja kada ih Aze ugosti u Simin Hanu :rol:
I naredne? A koga si ti isprsko jadan nebio
Odel se legendo kad na BB odgledat Zrinjski ili se samo ovdje sere?

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 apr 2016, 23:12

Tuzlaci sute, sute ko ckapi kakve.. i kad se pojavi neka pozitivna stvar po njihov klub, izlaze iz rupe i pocnu provocirati..

shvatite da nikad necete doci na nivo da imate neko rivalstvo kao sto je to nase s komsinicama..
koliko god se sad busali time sto ste ispred nas...

Sudija koji ne zna fudbalska pravila ne smije ni jednom klubu da sudi.
A svakom sudiji se desi greska, da ne svira penal, svira penal, prekrsaj zuti... nebitnoo
Al kad ne zna pravila fudbala, kad golman zelje fata loptu u ruke, ispusta je i ponovo uzima u ruke.. to je bruka prvo Jakupovica, koji sebe zove sudijom, Savez koji mu uopste vjeruje i delegira... a tek koja sramota da je Fifa sudija...

mozemo mi sad se raspravljati jel bio penal, faul il zuti, al ne mozemo braniti nekoga ko ne zna osnovna pravila..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.