http://online-countdown.hr.downloadastr ... NlZ292aW5ppinoglavi je napisao/la:Zasto su navijaci Sarajeva srali nama da smo placipicke a sada oni jos gore kmeče. Stvarno mi je bilo svejedno kako će derbi završiti, ali kad malo bolje razmislim ovakav poraz Sarajeva je ipak najbolja opcija, cisto zbog te utakmice na Koševu u novembru.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
DivoviHigh je napisao/la:E, čuj plaćenih navijača.Skver je napisao/la: Tako je, kad vam je najteze trebati zbiti redove, samo tako mozete a ne da se svadjate, komsija je najpreci.....steta za Olimpik, a tako su divno i lijepo igrali, pogotovo na sarajevskim susretima......Čitav vijek vas žegamo, a vi ni mukajat.
[youtube][/youtube]
pinoglavi je napisao/la:Zasto su navijaci Sarajeva srali nama da smo placipicke a sada oni jos gore kmeče. Stvarno mi je bilo svejedno kako će derbi završiti, ali kad malo bolje razmislim ovakav poraz Sarajeva je ipak najbolja opcija, cisto zbog te utakmice na Koševu u novembru.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Joj Tuzlaka, tita m', jesu smijesni. Ne mo's porediti ni po cemu tekmu Sloboda-Sarajevo, i Sarajevo-Zeljo, al' nikako znaci. Shvatite da ste nebitni. 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Naravno da se ne moze porediti. Primjera radi, u utakmici Zelje i Slobode, pobjednik se ne zna. Nekada ode na jednu, nekada na drugu stranu.. Sa druge strane, u utakmici Zelje i Sarajeva, zna se ko će odnijeti pobjedu i samim tim derbiji postaju nezanimljivi. Postali ste nam ko Olimpic..rasavoje je napisao/la:Joj Tuzlaka, tita m', jesu smijesni. Ne mo's porediti ni po cemu tekmu Sloboda-Sarajevo, i Sarajevo-Zeljo, al' nikako znaci. Shvatite da ste nebitni.
@Rinuka
Taman tako, zato smo naposlijetku mi vas rasformirali.
Braćo, zaboravimo sve nesuglasice i sjetimo se izjave BP da su forumaši uzrokovali sunovrat FKS !
Bićeš prinuđen da gasiš knjige benzinom, nakon što ti ih ja prethodno zapalim na kućnom pragu.High je napisao/la: @PipiDugaCarapa mi je prijetio i na PP.
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 28 apr 2016, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
PipiDugaCarapa je napisao/la:Naravno da se ne moze porediti. Primjera radi, u utakmici Zelje i Slobode, pobjednik se ne zna. Nekada ode na jednu, nekada na drugu stranu.. Sa druge strane, u utakmici Zelje i Sarajeva, zna se ko će odnijeti pobjedu i samim tim derbiji postaju nezanimljivi. Postali ste nam ko Olimpic..rasavoje je napisao/la:Joj Tuzlaka, tita m', jesu smijesni. Ne mo's porediti ni po cemu tekmu Sloboda-Sarajevo, i Sarajevo-Zeljo, al' nikako znaci. Shvatite da ste nebitni.
@Rinuka
Taman tako, zato smo naposlijetku mi vas rasformirali.![]()
Braćo, zaboravimo sve nesuglasice i sjetimo se izjave BP da su forumaši uzrokovali sunovrat FKS !
![]()
!
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zeljo sutra po nova 3 boda i napad titule 
Ko bola poredi sto bi rekao doajen PL prepucavanja Pastrmka, boli nas mala nogica i za vama i za njima.....rasavoje je napisao/la:Joj Tuzlaka, tita m', jesu smijesni. Ne mo's porediti ni po cemu tekmu Sloboda-Sarajevo, i Sarajevo-Zeljo, al' nikako znaci. Shvatite da ste nebitni.
Nova himna FK Sarajeva: Voleo bih da sam ptica.....pjesma je jos u demo verziji, ceka se da kinez odobri....UG "Bordo placipicke" poslali su prevod pjesme na kineski jezik....
Autor, tekstopisac i izvodjac: Rigotina (konzerva).....sponzor "apartmani Pastrmka".
- amazon
- Kontakt:
pastrmka je prava stara drtina, koja je psihicki totalno ispraznjena. On ovdje dode da se napuni, shvatite ga.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Jadni su ti neki ''Divovi''...
cuj Divovi
nas Valjic protiv njih unistio na Kosevu, Grbic u Tuzli, i mi se zalili, kazu mi placipicke
eno ih traze da im vise Jakupovic ne sudi
bas ste jadovi 
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
[youtube][/youtube]Skver je napisao/la:Ko bola poredi sto bi rekao doajen PL prepucavanja Pastrmka, boli nas mala nogica i za vama i za njima.....rasavoje je napisao/la:Joj Tuzlaka, tita m', jesu smijesni. Ne mo's porediti ni po cemu tekmu Sloboda-Sarajevo, i Sarajevo-Zeljo, al' nikako znaci. Shvatite da ste nebitni.![]()
Nova himna FK Sarajeva: Voleo bih da sam ptica.....pjesma je jos u demo verziji, ceka se da kinez odobri....UG "Bordo placipicke" poslali su prevod pjesme na kineski jezik....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Autor, tekstopisac i izvodjac: Rigotina (konzerva).....sponzor "apartmani Pastrmka".
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Shvacamo gaamazon je napisao/la:pastrmka je prava stara drtina, koja je psihicki totalno ispraznjena. On ovdje dode da me napuni, shvatite ga.
Zadnja izmjena: Rigoletto, dana/u 28 apr 2016, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- amazon
- Kontakt:
tobe jarabiRigoletto je napisao/la:amazon je napisao/la:pastrmka je prava stara drtina, koja je psihicki totalno ispraznjena. On ovdje dode da me napuni, shvatite ga.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
voli to amazonkaamazon je napisao/la:tobe jarabiRigoletto je napisao/la:amazon je napisao/la:pastrmka je prava stara drtina, koja je psihicki totalno ispraznjena. On ovdje dode da me napuni, shvatite ga.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Prskat cemo Pastrmku i naredne godine u Federalna liga prepucavanja kada ih Aze ugosti u Simin Hanu 
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Dino Selimovic: "Objavljujemo rat bh. forumašima ! "
Sada vas molim za trenutak paznje, i još jednom se prisjetimo izjave BP da su forumaši primarni uzrok stromglavog pada divova.

Sada vas molim za trenutak paznje, i još jednom se prisjetimo izjave BP da su forumaši primarni uzrok stromglavog pada divova.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
I naredne? A koga si ti isprsko jadan nebiotuzlak1987 je napisao/la:Prskat cemo Pastrmku i naredne godine u Federalna liga prepucavanja kada ih Aze ugosti u Simin Hanu
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- tuzlak1987
- Kontakt:
Odel se legendo kad na BB odgledat Zrinjski ili se samo ovdje sere?Rigoletto je napisao/la:I naredne? A koga si ti isprsko jadan nebiotuzlak1987 je napisao/la:Prskat cemo Pastrmku i naredne godine u Federalna liga prepucavanja kada ih Aze ugosti u Simin Hanu
Tuzlaci sute, sute ko ckapi kakve.. i kad se pojavi neka pozitivna stvar po njihov klub, izlaze iz rupe i pocnu provocirati..
shvatite da nikad necete doci na nivo da imate neko rivalstvo kao sto je to nase s komsinicama..
koliko god se sad busali time sto ste ispred nas...
Sudija koji ne zna fudbalska pravila ne smije ni jednom klubu da sudi.
A svakom sudiji se desi greska, da ne svira penal, svira penal, prekrsaj zuti... nebitnoo
Al kad ne zna pravila fudbala, kad golman zelje fata loptu u ruke, ispusta je i ponovo uzima u ruke.. to je bruka prvo Jakupovica, koji sebe zove sudijom, Savez koji mu uopste vjeruje i delegira... a tek koja sramota da je Fifa sudija...
mozemo mi sad se raspravljati jel bio penal, faul il zuti, al ne mozemo braniti nekoga ko ne zna osnovna pravila..
shvatite da nikad necete doci na nivo da imate neko rivalstvo kao sto je to nase s komsinicama..
koliko god se sad busali time sto ste ispred nas...
Sudija koji ne zna fudbalska pravila ne smije ni jednom klubu da sudi.
A svakom sudiji se desi greska, da ne svira penal, svira penal, prekrsaj zuti... nebitnoo
Al kad ne zna pravila fudbala, kad golman zelje fata loptu u ruke, ispusta je i ponovo uzima u ruke.. to je bruka prvo Jakupovica, koji sebe zove sudijom, Savez koji mu uopste vjeruje i delegira... a tek koja sramota da je Fifa sudija...
mozemo mi sad se raspravljati jel bio penal, faul il zuti, al ne mozemo braniti nekoga ko ne zna osnovna pravila..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.