FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 29 apr 2016, 18:23

sekerbay je napisao/la: jaaaaa :cool: :cool:

ali, necemo se kladiti u prolaz, nego u reg. 90 min. tebi kec, meni remi.
Dogovoreno! :cool:

PS: centre forward je svjedok s obzirom da je on Tuzlak pa moze objelodaniti na forumu sve detalje. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 29 apr 2016, 18:26

Da nema ove glupe kragne dres bi bio mrak. I da je sekerbay@ trener ja bi se kladio na nas :D
Zadnja izmjena: Balance, dana/u 29 apr 2016, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 29 apr 2016, 18:32

Omerbavarac je napisao/la:
sekerbay je napisao/la: jaaaaa :cool: :cool:

ali, necemo se kladiti u prolaz, nego u reg. 90 min. tebi kec, meni remi.
Dogovoreno! :cool:

PS: centre forward je svjedok s obzirom da je on Tuzlak pa moze objelodaniti na forumu sve detalje. :mrgreen:
Ja ću svjedočit' samo ako me pozovete u Sezam. Dobro, može i Limenka ako ste stipse. :D

PS: Ja mislim da konobar ne bi ni doš'o a mi bi zakuhali zbog Pepa, nakon čega bi ti naravno fasov'o. :rol:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 apr 2016, 19:14

Centre forward je napisao/la:
PS: Ja mislim da konobar ne bi ni doš'o a mi bi zakuhali zbog Pepa, nakon čega bi ti naravno fasov'o. :rol:
E ako cemo mi o Pepu diskutovati na jednom takvom mjestu bolje da se nista ni ne dogovaramo. :D

Ja zelim osim vecere da vidim na djelu secerove zavidnicke manire s obzirom da je edukovao pola foruma. :mrgreen:

PS: ne bih se bunio da se okitim tudjim perjem pa eto. :kafa:

PS2: padaju Spanci u hendiju. :opaopa:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 29 apr 2016, 20:11

slika

:cool: :cool:
Mia San Mia

Klare

Post Postao/la Klare » 29 apr 2016, 21:28

R32 je napisao/la:...
Odakle sad ovo? :lol:
Koja seljadija. :roll:

hahahaha

Pun sam optimizma pred ovaj revanš, jer realno gledam stvari.
ovaj atletiko je slabiji od reala 2014, a mi smo za koplje u boljoj formi od bayerna 2014.
Nema šanse da oni u 6 dana mogu 2 puta sačuvati mrežu protiv nas, a poseban optimizam mi daje što su tupi naprijed, te ako mi povedemo meč je završen, oni nemaju kapaciteta da nama na postavljenu igru zaprijete.
Skok igra treba da bude posebno oružje, jer osim godina nema tu igrača koji zna skočiti, stoga je najbitnije da se krene sa Benatijom, Martinom i Milerom, a posebno Mehdi i Javi su skok igrači protiv kojih se ne može.

Odavno me fascinira to znanje Javija i Mehdija kad u gužvi često nadskaču svoje čuvare, to mi izgleda nešto dobro nevjerovatno, dok recimo Boa je tu tup skroz iako ima visinu.

Skok igra će da presudi, a oni neće imati svježine niti publike da ih nosi.
Ukoliko sve ovo Gvardo ne iskoristi, šta tek onda reći? :?

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 29 apr 2016, 21:34

Stoo, gledaj naseg Milera :cool:

Glavni u svoje selo :cool:
:lol: :lol: :lol:
Mia San Mia

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 29 apr 2016, 22:06

Centre forward je napisao/la:a ću svjedočit' samo ako me pozovete u Sezam. Dobro, može i Limenka ako ste stipse.
mere. ima da syebemo omerovu ustedjevinu.
ali ako ja izgubim, dobit ces sendvic :mrgreen: jbg, ima se, al ne da se :mrgreen:
Omerbavarac je napisao/la:E ako cemo mi o Pepu diskutovati na jednom takvom mjestu bolje da se nista ni ne dogovaramo
dobro, mora se zapoceti sa nekom zajednickom temom, jelte.
Omerbavarac je napisao/la:Ja zelim osim vecere da vidim na djelu secerove zavidnicke manire s obzirom da je edukovao pola foruma
nekad bilo...
osim toga, skoro sam bio u tuzli, pocetkom mjeseca, ali se niko ne javi da casti kafom. skrtice :mrgreen:
Balance je napisao/la:I da je sekerbay@ trener ja bi se kladio na nas
da sam ja trener a klare prvi pomocnik, dosad bismo imali barem dvije lp.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 29 apr 2016, 22:26

slika

Odbjegli sin se vraca :D

sekerbay je napisao/la:osim toga, skoro sam bio u tuzli, pocetkom mjeseca, ali se niko ne javi da casti kafom. skrtice :mrgreen:
Kurvo jedna dijasporska :lol:

Eto mene jos malo u Minken, pa cu vas traziti, dijasporce. Jelde vi ste na domacem terenu pa bi red bio da castite. :mrgreen:

Mrdni malo od Domuzara, prosetaj se do svetog mjesta.
Mia San Mia

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 29 apr 2016, 22:27

evo pepi od katalunje veli da ga mozemo roknut ako ne pobedi i prodje Atleticare stobi bi nas uvazeni amidza rekao :eh: :kafa: :salut: :zviz: :zviz: :zviz: ,naci da cakiju opet pripremam :eh:

Having to justify his benching of Thomas Muller, the former Barcelona tactician is also confident his side still have a chance to qualify for the Champions League final after losing the first leg against Atletico Madrid

Bayern Munich coach Pep Guardiola has defended himself against the criticism he’s received for his team’s defeat to Atletico Madrid in their Champions League semi-final first leg, adamant he can still turn things around .

The Bavarians face Borussia Monchengladbach on Saturday with the opportunity to win the Bundesliga title, but all talk has been on Wednesday’s loss to Diego Simeone’s men.

“We have a game,” said Guardiola to the press. “If I lose you can kill me, but I still have a chance.”
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 29 apr 2016, 22:32

R32 je napisao/la:slika

Odbjegli sin se vraca :D

sekerbay je napisao/la:osim toga, skoro sam bio u tuzli, pocetkom mjeseca, ali se niko ne javi da casti kafom. skrtice :mrgreen:
Kurvo jedna dijasporska :lol:

Eto mene jos malo u Minken, pa cu vas traziti, dijasporce. Jelde vi ste na domacem terenu pa bi red bio da castite. :mrgreen:

Mrdni malo od Domuzara, prosetaj se do svetog mjesta.

ta ti mislis da bi mi bez amidze bili ono sto danas jesmo ,i mislis da bi befaube bi vakav ,smao amidzi zavaliti :salut: ,rasuli smo ih ko rizu alal ti cufte :eh: :cool: :mrgreen:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 29 apr 2016, 22:54

Guardiola ništa nije naučio izgleda za ove tri godine u Bayernu ako ispadne opet od španskog tima..toliko je intertan poslije tekme s Atletikom opet je nastavio sa svojim luzerskim izjavama tipa kako je zadovoljan igrom unatoč porazu od 1-0, al to kontam i nekako, ali kad se sjetim izgubili od Barce 3-0 on priča kako je zadovoljan...još 5 tekmi i eventualno finale LP i pa-pa

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 29 apr 2016, 23:07

R32 je napisao/la:Kurvo jedna dijasporska
moja je dusa ko djecija guza - samo ju je trebalo novcima podmazati, pa da okrenem ledja domovini i krenem put hladne njemacke.
za pare postadoh i patriota veci od fürera: dojcland über ales :mrgreen:
R32 je napisao/la:Eto mene jos malo u Minken, pa cu vas traziti, dijasporce. Jelde vi ste na domacem terenu pa bi red bio da castite
bujrum u dortmund, da te vodim do nase razvojne skoje - bvb-a, da vidis gdje mi razvijamo igrace.
Karlo je napisao/la:naci da cakiju opet pripremam
nema sta, treba mu priprijetiti :mrgreen:
Karlo je napisao/la:smao amidzi zavaliti
:mrgreen:
zavalim ti kakvoj rodici

znam sta si htio rec, al nemoj na forumu, citaju to vacke, cork i drugi
pa, i hejnkes je osvojio lp kraduci moje takticke zamisli
coelho41 je napisao/la:Guardiola ništa nije naučio izgleda za ove tri godine u Bayernu ako ispadne opet od španskog tima..toliko je intertan poslije tekme s Atletikom opet je nastavio sa svojim luzerskim izjavama tipa kako je zadovoljan igrom unatoč porazu od 1-0, al to kontam i nekako, ali kad se sjetim izgubili od Barce 3-0 on priča kako je zadovoljan...još 5 tekmi i eventualno finale LP i pa-pa
ma da je samo umjesto bernta igro medhi(alaba na beku, medhi stoper), bilo bi drukcije.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 apr 2016, 02:46

sekerbay je napisao/la: osim toga, skoro sam bio u tuzli, pocetkom mjeseca, ali se niko ne javi da casti kafom. skrtice :mrgreen:
Pretpostavljam da nisi u Tuzli i da neces istu posjetiti neko odredjeni period, stoga sam se zapitao kako i na koji nacin da rijesimo opkladu? :mrgreen:

Zamjene ne dolaze u obzir, hocu da upoznam pravog secera, dosta je bilo skrivanja. :mrgreen:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 30 apr 2016, 14:23

Neuer, Benatia, Boateng, Tasci, Rafinha, Rode, Kimmich, Bernat, Götze. Müller, Coman :thumbup:

luca toni 9
Kontakt:

Post Postao/la luca toni 9 » 30 apr 2016, 14:27

Drugi sastav, garant 343. Raduje povratak Boatenga :bih:
Nadam se aBda pobjedi i tituli :bih:

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 30 apr 2016, 14:42

Dabogda mu rafinja I bernat jedini na sahrani bili
joj hamo vidi mu glave

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 30 apr 2016, 14:43

Što je lijepo vidjeti Boatenga u sastavu :opaopa:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 30 apr 2016, 15:02

Gdje je Ribery? Nema ga ni na klupi?

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 30 apr 2016, 15:31

robben je napisao/la:Dabogda mu rafinja I bernat jedini na sahrani bili
:lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []