Dogovoreno!sekerbay je napisao/la: jaaaaa![]()
![]()
ali, necemo se kladiti u prolaz, nego u reg. 90 min. tebi kec, meni remi.
PS: centre forward je svjedok s obzirom da je on Tuzlak pa moze objelodaniti na forumu sve detalje.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Dogovoreno!sekerbay je napisao/la: jaaaaa![]()
![]()
ali, necemo se kladiti u prolaz, nego u reg. 90 min. tebi kec, meni remi.
Ja ću svjedočit' samo ako me pozovete u Sezam. Dobro, može i Limenka ako ste stipse.Omerbavarac je napisao/la:Dogovoreno!sekerbay je napisao/la: jaaaaa![]()
![]()
ali, necemo se kladiti u prolaz, nego u reg. 90 min. tebi kec, meni remi.![]()
PS: centre forward je svjedok s obzirom da je on Tuzlak pa moze objelodaniti na forumu sve detalje.
E ako cemo mi o Pepu diskutovati na jednom takvom mjestu bolje da se nista ni ne dogovaramo.Centre forward je napisao/la:
PS: Ja mislim da konobar ne bi ni doš'o a mi bi zakuhali zbog Pepa, nakon čega bi ti naravno fasov'o.
Odakle sad ovo?R32 je napisao/la:...
mere. ima da syebemo omerovu ustedjevinu.Centre forward je napisao/la:a ću svjedočit' samo ako me pozovete u Sezam. Dobro, može i Limenka ako ste stipse.
dobro, mora se zapoceti sa nekom zajednickom temom, jelte.Omerbavarac je napisao/la:E ako cemo mi o Pepu diskutovati na jednom takvom mjestu bolje da se nista ni ne dogovaramo
nekad bilo...Omerbavarac je napisao/la:Ja zelim osim vecere da vidim na djelu secerove zavidnicke manire s obzirom da je edukovao pola foruma
da sam ja trener a klare prvi pomocnik, dosad bismo imali barem dvije lp.Balance je napisao/la:I da je sekerbay@ trener ja bi se kladio na nas

Kurvo jedna dijasporskasekerbay je napisao/la:osim toga, skoro sam bio u tuzli, pocetkom mjeseca, ali se niko ne javi da casti kafom. skrtice![]()
R32 je napisao/la:
Odbjegli sin se vraca![]()
Kurvo jedna dijasporskasekerbay je napisao/la:osim toga, skoro sam bio u tuzli, pocetkom mjeseca, ali se niko ne javi da casti kafom. skrtice![]()
![]()
Eto mene jos malo u Minken, pa cu vas traziti, dijasporce. Jelde vi ste na domacem terenu pa bi red bio da castite.![]()
Mrdni malo od Domuzara, prosetaj se do svetog mjesta.
moja je dusa ko djecija guza - samo ju je trebalo novcima podmazati, pa da okrenem ledja domovini i krenem put hladne njemacke.R32 je napisao/la:Kurvo jedna dijasporska
bujrum u dortmund, da te vodim do nase razvojne skoje - bvb-a, da vidis gdje mi razvijamo igrace.R32 je napisao/la:Eto mene jos malo u Minken, pa cu vas traziti, dijasporce. Jelde vi ste na domacem terenu pa bi red bio da castite
nema sta, treba mu priprijetitiKarlo je napisao/la:naci da cakiju opet pripremam
Karlo je napisao/la:smao amidzi zavaliti
ma da je samo umjesto bernta igro medhi(alaba na beku, medhi stoper), bilo bi drukcije.coelho41 je napisao/la:Guardiola ništa nije naučio izgleda za ove tri godine u Bayernu ako ispadne opet od španskog tima..toliko je intertan poslije tekme s Atletikom opet je nastavio sa svojim luzerskim izjavama tipa kako je zadovoljan igrom unatoč porazu od 1-0, al to kontam i nekako, ali kad se sjetim izgubili od Barce 3-0 on priča kako je zadovoljan...još 5 tekmi i eventualno finale LP i pa-pa
Pretpostavljam da nisi u Tuzli i da neces istu posjetiti neko odredjeni period, stoga sam se zapitao kako i na koji nacin da rijesimo opkladu?sekerbay je napisao/la: osim toga, skoro sam bio u tuzli, pocetkom mjeseca, ali se niko ne javi da casti kafom. skrtice![]()
robben je napisao/la:Dabogda mu rafinja I bernat jedini na sahrani bili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.