Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Pivopija
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Pivopija » 21 apr 2016, 00:21

provokatorII je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Ponovo Dortmund Bayern finale. Fuj, dabogda nerijeseno odigrali. :mrgreen:
I na kraju uvodili navijace da sutaju penale, posto nakon milionite serije ne bude odlucen pobjednik :lol:
I onda uvozili iz BiH, da i mi sutamo. :D
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 21 apr 2016, 10:42

Pivopija je napisao/la:
provokatorII je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Ponovo Dortmund Bayern finale. Fuj, dabogda nerijeseno odigrali. :mrgreen:
I na kraju uvodili navijace da sutaju penale, posto nakon milionite serije ne bude odlucen pobjednik :lol:
I onda uvozili iz BiH, da i mi sutamo. :D
Dabogda i tad bilo nerijeseno i da im izbjeglice moraju pucati penale! :lol:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 23 apr 2016, 13:53

Danas protiv Bayerna. 3 puta je zabio ovom gigantu do sad. Hajd' jos jedan danas.

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Zanimljivo da su svi golivi za vodstvo od 1:0 i da su sve utakmice bavarci preokrenuli i dobili 2:1

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 23 apr 2016, 15:04

U prvoj postavi protiv Bayerna.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 25 apr 2016, 01:21

Opali su sa formom izgleda dobro u zadnje vrijeme. Poraz od Hoffenheima, poraz od Borussije, poraz od Bayerna. Sumnjam da će moći nešto napraviti i protiv Leverkusena, ali još uvijek imaju dobre šanse da izbore kvalifikacije za Ligu Prvaka, a igraju pored toga sa Darmstadtom i Mainzom. Nadam se da će Vedad što prije skinuti onu masku, koliko god mu dobro stajala :D , jer mu, po svemu sudeći, smeta na terenu. Mada i sa maskom ne igra toliko loše, protiv Bayerna su naprimjer igrali odlično dok je on bio na terenu, u prvom poluvremenu, u drugom vrlo slabo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 apr 2016, 18:52

10
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 30 apr 2016, 19:26

Zakuc'o je loptu glavom :D Još kad bi i ovi ostali malo bolje igrali, možda bi Hertha ovdje i mogla izvući barem bod. :) Onaj Kalou me opasno nervira danas. :damn: :D

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 30 apr 2016, 19:37

Vedo igracino ! Nas broj 1 spic u ovom trenutku. Ozivio je herthu samo tako ! Hajmo jos jedan :bih:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 30 apr 2016, 22:35

Jos 8 golova i 100 komada u 1. Bundesligi.

Bravo Vedo!!!!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 30 apr 2016, 22:40

Al što jest, jest, izgleda plaho mu je teško držati usta zatvorena. :lol: I danas je dobio žuti karton zbog prigovora, maltene bezveze, a četvrti po redu. Ne razumijem šta se imaš raspravljati sa sudijom, baš kao da će on promijeniti svoju odluku zato što se ti ne slažeš. Odšuti i igraj dalje... :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 apr 2016, 23:22

DragonGirl je napisao/la:Al što jest, jest, izgleda plaho mu je teško držati usta zatvorena. :lol: I danas je dobio žuti karton zbog prigovora, maltene bezveze, a četvrti po redu. Ne razumijem šta se imaš raspravljati sa sudijom, baš kao da će on promijeniti svoju odluku zato što se ti ne slažeš. Odšuti i igraj dalje... :D
Samo sam čekao da mu pokaže crveni, vjerujem da je i sudija o tome razmišljao.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 30 apr 2016, 23:29

DragonGirl je napisao/la:Al što jest, jest, izgleda plaho mu je teško držati usta zatvorena. :lol: I danas je dobio žuti karton zbog prigovora, maltene bezveze, a četvrti po redu. Ne razumijem šta se imaš raspravljati sa sudijom, baš kao da će on promijeniti svoju odluku zato što se ti ne slažeš. Odšuti i igraj dalje... :D
Damir i Vedo k'o da su nešto u rodu. Samo se svađaju sa sudijom. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 30 apr 2016, 23:49

Unofficialpage je napisao/la:
Hahaha, ovo me podsjeti na jednog kolegu s fakulteta koji stvarno mnogo liči na Pjanića u faci, samo što je malo deblji. I pitam ja njega jednom jesu li slučajno u rodu, tako nekako, a on će meni nešto u fazonu: "Aha, jesmo, kako da ne, njegova nena i moja nena su zajedno sušile veš na balkonu." :lol:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 30 apr 2016, 23:55

DragonGirl je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:
Hahaha, ovo me podsjeti na jednog kolegu s fakulteta koji stvarno mnogo liči na Pjanića u faci, samo što je malo deblji. I pitam ja njega jednom jesu li slučajno u rodu, tako nekako, a on će meni nešto u fazonu: "Aha, jesmo, kako da ne, njegova nena i moja nena su zajedno sušile veš na balkonu." :lol:
Hahaa dobro je odgovorio. :mrgreen: :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 01 maj 2016, 00:15

Vidi se da se nikad nisi bavila nekim sportom. Ljepljenje Begovicevih postera se ne racuna.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 01 maj 2016, 16:06

Greivis je napisao/la:
Vidi se da se nikad nisi bavila nekim sportom. Ljepljenje Begovicevih postera se ne racuna.
Ahhahaha, ma eto ja veze nemam ni šta je adrenalin ni kako je to kad se u sekundi iznerviraš jel? Ali zato si ti vidim sportista par excellence. Dobro ti ide pljuvanje po našim igračima, preskakanje argumenata, bacanje nesuvislih fraza, treniranje šovinizma itd. ;) Ali samo ti...možda nekad nekome eventualno i budeš zanimljiv. :D

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 02 maj 2016, 17:20

Evo citam njemacki kicker, vedo u timu kola i pored poraza herthe ! Bravo majstore, sto stariji sve bolji !!! Nadam se da ce bit jos hrpa golova da postanes legenda herthe !!! To si zasluzio sebi :bih:
Stadion Koševo

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 04 maj 2016, 15:04

Lazio zagrizo za vedu ! Traze zamjenu za miroslava, vedo izjavio da zeli ostati u herthi jer su se plasirali u evropu. I zahvalan im je sto su ga vratili u zivot ! :bih:
Stadion Koševo

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 maj 2016, 15:44

to je vijest od prije nekoliko sedmica, nisam upratio da je trenutno aktuelna
neka druga imena su u opticaju

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 04 maj 2016, 16:13

Chinaglia je napisao/la:to je vijest od prije nekoliko sedmica, nisam upratio da je trenutno aktuelna
neka druga imena su u opticaju
Danas to pise chini u novinama ! Samo prenosim ekskluzivne vijesti ! Al vedo i tako ostaje u berlinu :bih:
Stadion Koševo

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: LeCoq i 20 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []