I onda uvozili iz BiH, da i mi sutamo.provokatorII je napisao/la:I na kraju uvodili navijace da sutaju penale, posto nakon milionite serije ne bude odlucen pobjednikPrincipatus je napisao/la:Ponovo Dortmund Bayern finale. Fuj, dabogda nerijeseno odigrali.
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Vedad Ibisevic
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Dabogda i tad bilo nerijeseno i da im izbjeglice moraju pucati penale!Pivopija je napisao/la:I onda uvozili iz BiH, da i mi sutamo.provokatorII je napisao/la:I na kraju uvodili navijace da sutaju penale, posto nakon milionite serije ne bude odlucen pobjednikPrincipatus je napisao/la:Ponovo Dortmund Bayern finale. Fuj, dabogda nerijeseno odigrali.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Danas protiv Bayerna. 3 puta je zabio ovom gigantu do sad. Hajd' jos jedan danas.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zanimljivo da su svi golivi za vodstvo od 1:0 i da su sve utakmice bavarci preokrenuli i dobili 2:1
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zanimljivo da su svi golivi za vodstvo od 1:0 i da su sve utakmice bavarci preokrenuli i dobili 2:1
U prvoj postavi protiv Bayerna.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- DragonGirl
- Kontakt:
Opali su sa formom izgleda dobro u zadnje vrijeme. Poraz od Hoffenheima, poraz od Borussije, poraz od Bayerna. Sumnjam da će moći nešto napraviti i protiv Leverkusena, ali još uvijek imaju dobre šanse da izbore kvalifikacije za Ligu Prvaka, a igraju pored toga sa Darmstadtom i Mainzom. Nadam se da će Vedad što prije skinuti onu masku, koliko god mu dobro stajala
, jer mu, po svemu sudeći, smeta na terenu. Mada i sa maskom ne igra toliko loše, protiv Bayerna su naprimjer igrali odlično dok je on bio na terenu, u prvom poluvremenu, u drugom vrlo slabo.
- DragonGirl
- Kontakt:
Zakuc'o je loptu glavom
Još kad bi i ovi ostali malo bolje igrali, možda bi Hertha ovdje i mogla izvući barem bod.
Onaj Kalou me opasno nervira danas.

-
bhfanatic14
- Kontakt:
Vedo igracino ! Nas broj 1 spic u ovom trenutku. Ozivio je herthu samo tako ! Hajmo jos jedan 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Jos 8 golova i 100 komada u 1. Bundesligi.
Bravo Vedo!!!!
Bravo Vedo!!!!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- DragonGirl
- Kontakt:
Al što jest, jest, izgleda plaho mu je teško držati usta zatvorena.
I danas je dobio žuti karton zbog prigovora, maltene bezveze, a četvrti po redu. Ne razumijem šta se imaš raspravljati sa sudijom, baš kao da će on promijeniti svoju odluku zato što se ti ne slažeš. Odšuti i igraj dalje... 
Samo sam čekao da mu pokaže crveni, vjerujem da je i sudija o tome razmišljao.DragonGirl je napisao/la:Al što jest, jest, izgleda plaho mu je teško držati usta zatvorena.I danas je dobio žuti karton zbog prigovora, maltene bezveze, a četvrti po redu. Ne razumijem šta se imaš raspravljati sa sudijom, baš kao da će on promijeniti svoju odluku zato što se ti ne slažeš. Odšuti i igraj dalje...
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir i Vedo k'o da su nešto u rodu. Samo se svađaju sa sudijom.DragonGirl je napisao/la:Al što jest, jest, izgleda plaho mu je teško držati usta zatvorena.I danas je dobio žuti karton zbog prigovora, maltene bezveze, a četvrti po redu. Ne razumijem šta se imaš raspravljati sa sudijom, baš kao da će on promijeniti svoju odluku zato što se ti ne slažeš. Odšuti i igraj dalje...
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- DragonGirl
- Kontakt:
Hahaha, ovo me podsjeti na jednog kolegu s fakulteta koji stvarno mnogo liči na Pjanića u faci, samo što je malo deblji. I pitam ja njega jednom jesu li slučajno u rodu, tako nekako, a on će meni nešto u fazonu: "Aha, jesmo, kako da ne, njegova nena i moja nena su zajedno sušile veš na balkonu."Unofficialpage je napisao/la:Damir i Vedo k'o da su nešto u rodu. Samo se svađaju sa sudijom.DragonGirl je napisao/la:Al što jest, jest, izgleda plaho mu je teško držati usta zatvorena.I danas je dobio žuti karton zbog prigovora, maltene bezveze, a četvrti po redu. Ne razumijem šta se imaš raspravljati sa sudijom, baš kao da će on promijeniti svoju odluku zato što se ti ne slažeš. Odšuti i igraj dalje...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hahaa dobro je odgovorio.DragonGirl je napisao/la:Hahaha, ovo me podsjeti na jednog kolegu s fakulteta koji stvarno mnogo liči na Pjanića u faci, samo što je malo deblji. I pitam ja njega jednom jesu li slučajno u rodu, tako nekako, a on će meni nešto u fazonu: "Aha, jesmo, kako da ne, njegova nena i moja nena su zajedno sušile veš na balkonu."Unofficialpage je napisao/la:Damir i Vedo k'o da su nešto u rodu. Samo se svađaju sa sudijom.DragonGirl je napisao/la:Al što jest, jest, izgleda plaho mu je teško držati usta zatvorena.I danas je dobio žuti karton zbog prigovora, maltene bezveze, a četvrti po redu. Ne razumijem šta se imaš raspravljati sa sudijom, baš kao da će on promijeniti svoju odluku zato što se ti ne slažeš. Odšuti i igraj dalje...
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Vidi se da se nikad nisi bavila nekim sportom. Ljepljenje Begovicevih postera se ne racuna.DragonGirl je napisao/la:Al što jest, jest, izgleda plaho mu je teško držati usta zatvorena.I danas je dobio žuti karton zbog prigovora, maltene bezveze, a četvrti po redu. Ne razumijem šta se imaš raspravljati sa sudijom, baš kao da će on promijeniti svoju odluku zato što se ti ne slažeš. Odšuti i igraj dalje...
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- DragonGirl
- Kontakt:
Ahhahaha, ma eto ja veze nemam ni šta je adrenalin ni kako je to kad se u sekundi iznerviraš jel? Ali zato si ti vidim sportista par excellence. Dobro ti ide pljuvanje po našim igračima, preskakanje argumenata, bacanje nesuvislih fraza, treniranje šovinizma itd.Greivis je napisao/la:Vidi se da se nikad nisi bavila nekim sportom. Ljepljenje Begovicevih postera se ne racuna.DragonGirl je napisao/la:Al što jest, jest, izgleda plaho mu je teško držati usta zatvorena.I danas je dobio žuti karton zbog prigovora, maltene bezveze, a četvrti po redu. Ne razumijem šta se imaš raspravljati sa sudijom, baš kao da će on promijeniti svoju odluku zato što se ti ne slažeš. Odšuti i igraj dalje...
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Evo citam njemacki kicker, vedo u timu kola i pored poraza herthe ! Bravo majstore, sto stariji sve bolji !!! Nadam se da ce bit jos hrpa golova da postanes legenda herthe !!! To si zasluzio sebi 
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Lazio zagrizo za vedu ! Traze zamjenu za miroslava, vedo izjavio da zeli ostati u herthi jer su se plasirali u evropu. I zahvalan im je sto su ga vratili u zivot ! 
Stadion Koševo
Stadion Koševo
to je vijest od prije nekoliko sedmica, nisam upratio da je trenutno aktuelna
neka druga imena su u opticaju
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Danas to pise chini u novinama ! Samo prenosim ekskluzivne vijesti ! Al vedo i tako ostaje u berlinuChinaglia je napisao/la:to je vijest od prije nekoliko sedmica, nisam upratio da je trenutno aktuelna
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Trenutno korisnika/ca: Futbol, Goalgetter, Kizo886, meecko, MiranGlasnic, Riziko, Trifunov i 84 gosta.