Bilo je zubo i hordasa na dedari tj suprotnoj tribini. Tu je to negdje vi i oni
Hajde reci jos i da ih je vise bilo
Brato evo napisao sam ti da je to tu negdje bilo. U 50-100 ljudi. Ako cemo iskreno da se ne naljuti neko jer iz ugla neutralnog pisem manijaci su bolje navijali i bili glasniji
Rinuka je napisao/la:samo mi zao ovog @Aerials..on je jedini dobar momak iz tuzle, svi ostali pichke obicne
Muki the Šerlok
Znao sam da je hanuma iz Londona I nije fino da tako s zenama pricas. Stidi se Rinuka Postovanja malo I ako je dosla na ovu temu bez granica.
Zagrijala se na Tuzlaka DoeTz jer samo ga pominje. Mozda jaranski.
Samo me intresuje ovo kad smo se kladili ja I Doe a ona uleti sto je izgubio jos ga brani ili se nabacuje meni. Cesto me bakce.
Aerials je napisao/la:muhamed mora pasti!!!
Znas li macu Ili dalilu
Kakve ti teorije razvijaš u toj svojoj glavi.. bravo
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Bilo je zubo i hordasa na dedari tj suprotnoj tribini. Tu je to negdje vi i oni
Brate manijaka je duplo vise samo na onoj gostujucoj tribinici, pogledas klipove na ss.ba i njih i nas su bocno snimili i izbroj samo redove ljudi, a gledo sam danas dio utakmice na suprotnoj tribini ih nije bilo ni 20% kao nas.. Al kao sto rekoh ovom muskom polnom, dovoljno je samo uporedit jug i sjever na derbiju i sve je jasno..
Rinuka je napisao/la:strumfete prvi put otisli na gostovanje sa 2 busa, i odma se poceli porediti sa nama
Pa dovoljno je uporedit jug i sjever na derbiju.. jbt da nije slika reko bi covjek bojkotovali ovi sto ih metkovi ne mogu unistiti...
Nemoj ih Zubo..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Rinuka je napisao/la:strumfete prvi put otisli na gostovanje sa 2 busa, i odma se poceli porediti sa nama
Pa dovoljno je uporedit jug i sjever na derbiju.. jbt da nije slika reko bi covjek bojkotovali ovi sto ih metkovi ne mogu unistiti...
pa na jugu su bili svi ''navijaci'' zeljkana a na sjeveru samo horde, i opet su horde bile 10 puta bolje..al lijepo je vidjeti da se pokusavate porediti sa nama.. za jedno 30 godina bicete kao mi sada
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
De ne lesi se majke ti, horde vam dvije godine drze lekcije iz navijanja.
Vas spucala euforija oko kluba, malo popravili tribinu, dva puta u dvije godine imali bolje gostovanje i fol on provaljuje horde ....
Rinuka je napisao/la:samo mi zao ovog @Aerials..on je jedini dobar momak iz tuzle, svi ostali pichke obicne
Muki the Šerlok
Znao sam da je hanuma iz Londona I nije fino da tako s zenama pricas. Stidi se Rinuka Postovanja malo I ako je dosla na ovu temu bez granica.
Zagrijala se na Tuzlaka DoeTz jer samo ga pominje. Mozda jaranski.
Samo me intresuje ovo kad smo se kladili ja I Doe a ona uleti sto je izgubio jos ga brani ili se nabacuje meni. Cesto me bakce.
Aerials je napisao/la:muhamed mora pasti!!!
Znas li macu Ili dalilu
Kakve ti teorije razvijaš u toj svojoj glavi.. bravo
De ne lesi se majke ti, horde vam dvije godine drze lekcije iz navijanja.
Vas spucala euforija oko kluba, malo popravili tribinu, dva puta u dvije godine imali bolje gostovanje i fol on provaljuje horde ....
ono bi da se poredi sa Hordama
al treba priznati da su sinoc dominirali na paradi ponosa
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
pa na jugu su bili svi ''navijaci'' zeljkana a na sjeveru samo horde, i opet su horde bile 10 puta bolje..al lijepo je vidjeti da se pokusavate porediti sa nama.. za jedno 30 godina bicete kao mi sada
Bolje horde bile Pa prijatelju nadji snimak utakmice, otresli vas samo tako... Plakale ti kolege na forumu danima kako momci ugasise sjever (i to s jednim megafonom)..
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
The Mumijevi se porede sa Hordama Internet je cudo
MuhamedTM je napisao/la:
Salim se malo, nemoj se paliti ko sijeno zeno
stavila sam tako da.. nema problema.
Stavila si sijeno ili shvatila si šalu?
Dešifruj mi ako nije tesko.
Vidis da sam rekao ovom pitaru da te pusti na miru! Ti odma u napad Muhamed mora pasti jel to zbog toga sto sam Doeta klepio za avatar sigurno?
MuhamedTM je napisao/la:
Salim se malo, nemoj se paliti ko sijeno zeno
stavila sam tako da.. nema problema.
Stavila si sijeno ili shvatila si šalu?
Dešifruj mi ako nije tesko.
Vidis da sam rekao ovom pitaru da te pusti na miru! Ti odma u napad Muhamed mora pasti jel to zbog toga sto sam Doeta klepio za avatar sigurno?
trebala sam staviti " " ovako, je l' bi tad shvatio?
Moram pogledati šta je bila tema kad sam to napisala, ne sjećam se
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
FrancescoTotti je napisao/la:Hocemo jos postavljat?
Mozemo u nedogled, al ta slika nije relevantna, zna se sta se nama desilo prosle godine i to bas pred tekmu s Vitezom, sad su obje grupe donekle okej i slika je u razmaku od mjesec dana u Mostaru..
FrancescoTotti je napisao/la:Hocemo jos postavljat?
Kako uopšte možeš porediti ta dva gostovanja?
Kod nas je tad vladal velika napetost u grupi, nije bilo kako treba gotovo ništa, dok je to vama bila meč lopta za titulu.
Uozbilji se malo.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.