Brato evo napisao sam ti da je to tu negdje bilo. U 50-100 ljudi. Ako cemo iskreno da se ne naljuti neko jer iz ugla neutralnog pisem manijaci su bolje navijali i bili glasnijirodrigo87 je napisao/la:Hajde reci jos i da ih je vise biloCocaine je napisao/la:Bilo je zubo i hordasa na dedari tj suprotnoj tribini. Tu je to negdje vi i onicikazubo je napisao/la:
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Kakve ti teorije razvijaš u toj svojoj glavi.. bravoMuhamedTM je napisao/la:Muki the ŠerlokRinuka je napisao/la:samo mi zao ovog @Aerials..on je jedini dobar momak iz tuzle, svi ostali pichke obicne![]()
Znao sam da je hanuma iz Londona I nije fino da tako s zenama pricas. Stidi se RinukaPostovanja malo I ako je dosla na ovu temu bez granica.
Zagrijala se na Tuzlaka DoeTz jer samo ga pominje. Mozda jaranski.
Samo me intresuje ovo kad smo se kladili ja I Doe a ona uleti sto je izgubiojos ga brani ili se nabacuje meni. Cesto me bakce.
Znas li macu Ili daliluAerials je napisao/la:muhamed mora pasti!!!
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Brate manijaka je duplo vise samo na onoj gostujucoj tribinici, pogledas klipove na ss.ba i njih i nas su bocno snimili i izbroj samo redove ljudi, a gledo sam danas dio utakmice na suprotnoj tribini ih nije bilo ni 20% kao nas.. Al kao sto rekoh ovom muskom polnom, dovoljno je samo uporedit jug i sjever na derbiju i sve je jasno..Cocaine je napisao/la:Bilo je zubo i hordasa na dedari tj suprotnoj tribini. Tu je to negdje vi i onicikazubo je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Pa dovoljno je uporedit jug i sjever na derbiju..Rinuka je napisao/la:strumfete prvi put otisli na gostovanje sa 2 busa, i odma se poceli porediti sa nama![]()
![]()
![]()
![]()
jbt da nije slika reko bi covjek bojkotovali ovi sto ih metkovi ne mogu unistiti...
Nemoj ih Zubo..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
pa na jugu su bili svi ''navijaci'' zeljkana a na sjeveru samo horde, i opet su horde bile 10 puta bolje..al lijepo je vidjeti da se pokusavate porediti sa nama.. za jedno 30 godina bicete kao mi sadacikazubo je napisao/la:Pa dovoljno je uporedit jug i sjever na derbiju..Rinuka je napisao/la:strumfete prvi put otisli na gostovanje sa 2 busa, i odma se poceli porediti sa nama![]()
![]()
![]()
![]()
jbt da nije slika reko bi covjek bojkotovali ovi sto ih metkovi ne mogu unistiti...
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- FrancescoTotti
- Kontakt:
De ne lesi se majke ti, horde vam dvije godine drze lekcije iz navijanja.cikazubo je napisao/la:Pa dovoljno je uporedit jug i sjever na derbiju..Rinuka je napisao/la:strumfete prvi put otisli na gostovanje sa 2 busa, i odma se poceli porediti sa nama![]()
![]()
![]()
![]()
Vas spucala euforija oko kluba, malo popravili tribinu, dva puta u dvije godine imali bolje gostovanje i fol on provaljuje horde ....
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Salim se malo, nemoj se paliti ko sijeno zenoAerials je napisao/la:Kakve ti teorije razvijaš u toj svojoj glavi.. bravoMuhamedTM je napisao/la:Muki the ŠerlokRinuka je napisao/la:samo mi zao ovog @Aerials..on je jedini dobar momak iz tuzle, svi ostali pichke obicne![]()
Znao sam da je hanuma iz Londona I nije fino da tako s zenama pricas. Stidi se RinukaPostovanja malo I ako je dosla na ovu temu bez granica.
Zagrijala se na Tuzlaka DoeTz jer samo ga pominje. Mozda jaranski.
Samo me intresuje ovo kad smo se kladili ja I Doe a ona uleti sto je izgubiojos ga brani ili se nabacuje meni. Cesto me bakce.
Znas li macu Ili daliluAerials je napisao/la:muhamed mora pasti!!!
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
stavila samMuhamedTM je napisao/la: Salim se malo, nemoj se paliti ko sijeno zeno
ono bi da se poredi sa HordamaFrancescoTotti je napisao/la:De ne lesi se majke ti, horde vam dvije godine drze lekcije iz navijanja.cikazubo je napisao/la:Pa dovoljno je uporedit jug i sjever na derbiju..Rinuka je napisao/la:strumfete prvi put otisli na gostovanje sa 2 busa, i odma se poceli porediti sa nama![]()
![]()
![]()
![]()
Vas spucala euforija oko kluba, malo popravili tribinu, dva puta u dvije godine imali bolje gostovanje i fol on provaljuje horde ....
al treba priznati da su sinoc dominirali na paradi ponosa

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Bolje horde bileRinuka je napisao/la:pa na jugu su bili svi ''navijaci'' zeljkana a na sjeveru samo horde, i opet su horde bile 10 puta bolje..al lijepo je vidjeti da se pokusavate porediti sa nama.. za jedno 30 godina bicete kao mi sadacikazubo je napisao/la:Pa dovoljno je uporedit jug i sjever na derbiju..Rinuka je napisao/la:strumfete prvi put otisli na gostovanje sa 2 busa, i odma se poceli porediti sa nama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Držali časove.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
The Mumijevi se porede sa Hordama
Internet je cudo

Stavila si sijeno ili shvatila si šalu?Aerials je napisao/la:stavila samMuhamedTM je napisao/la: Salim se malo, nemoj se paliti ko sijeno zenotako da..
nema problema.
Dešifruj mi ako nije tesko.
Vidis da sam rekao ovom pitaru da te pusti na miru! Ti odma u napad Muhamed mora pasti
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- themaniaks
- Kontakt:
reci da se salis hahahahahRinuka je napisao/la:The Mumijevi se porede sa HordamaInternet je cudo
![]()
![]()
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Zipa im komentara na zvanicnoj.

Ne poredimo se, nego se pisamo po vama u svakom pogledu, napravimo bolju koreo za 2 sata, i oderemo vas s jednim megafonomRinuka je napisao/la:The Mumijevi se porede sa HordamaInternet je cudo
![]()
![]()
Moram pogledati šta je bila tema kad sam to napisala, ne sjećam se
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Mozemo u nedogled, al ta slika nije relevantna, zna se sta se nama desilo prosle godine i to bas pred tekmu s Vitezom, sad su obje grupe donekle okej i slika je u razmaku od mjesec dana u Mostaru..FrancescoTotti je napisao/la:Hocemo jos postavljat?
Kako uopšte možeš porediti ta dva gostovanja?FrancescoTotti je napisao/la:Hocemo jos postavljat?
Kod nas je tad vladal velika napetost u grupi, nije bilo kako treba gotovo ništa, dok je to vama bila meč lopta za titulu.
Uozbilji se malo.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.