Bitno je da su selfiji pucali na bakljadi i kad je derbi

što bi pojedinci rekli : `ta će on na tekmi u kojoj su već upisani bodovi

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Djecko jesil bio danas na Tusnju? Sta smo dosad radili nego davali podrsku ? Ocajno izdanje zalosna igraadnan27 je napisao/la:Sloboda se voli kad pobjedjuje i kad gubi poli poraz ali treba vjerovati ovim momcima i dati im maximalnu podrsku sad im je naj vise potrebna
Svi pametni, a više se naroda okupi kad' nekog auto udari, nego što je bilo danas na stadionu. Mrš!NYKnicks Fan je napisao/la:
Vjerujem i ja i mislim da uzimamo ali samo ako ih klepi po dzepu i uzme pola plate za kaznu da se probude.zlajci je napisao/la:Prvenstvo se igra do posljednje minute 30.kola (bar u ovakvom formatu takmicenja).
Ja vjerujem!
Ma pusti to.Agamemnon je napisao/la:Vjerujem i ja i mislim da uzimamo ali samo ako ih klepi po dzepu i uzme pola plate za kaznu da se probude.zlajci je napisao/la:Prvenstvo se igra do posljednje minute 30.kola (bar u ovakvom formatu takmicenja).
Ja vjerujem!
Uljuljao ih je i umazio Azmir.
Ako to ne uradi kakva titula.
Jarane dobro je proslo kako je moglo bit.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Nek se poslije Olimpica na Otoci sa igracima pjevalo ''titula ale ale''a danas nista
Nisam jer nisam u BiH vjerunem da je ocajna bila igra al ako volis klub volis ga uvijek a ne ko na fb odma mater psuju kako su krenuli tjerat ce i Azmira jos malo cekali misevi odma da izadju iz rupaNaIrcuJeTop je napisao/la:Djecko jesil bio danas na Tusnju? Sta smo dosad radili nego davali podrsku ? Ocajno izdanje zalosna igraadnan27 je napisao/la:Sloboda se voli kad pobjedjuje i kad gubi poli poraz ali treba vjerovati ovim momcima i dati im maximalnu podrsku sad im je naj vise potrebna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.