Djecko jesil bio danas na Tusnju? Sta smo dosad radili nego davali podrsku ? Ocajno izdanje zalosna igraadnan27 je napisao/la:Sloboda se voli kad pobjedjuje i kad gubi poli poraz ali treba vjerovati ovim momcima i dati im maximalnu podrsku sad im je naj vise potrebna
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
NaIrcuJeTop
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja sam igrač Slobode, kluba sa kojim namjeravam da osvojim titulu prvaka Premijer lige i titulu Kupa Bosne i Hercegovine. Tuzla je moj grad!
Svi pametni, a više se naroda okupi kad' nekog auto udari, nego što je bilo danas na stadionu. Mrš!NYKnicks Fan je napisao/la:
Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 30 apr 2016, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
Nas je pobjedio klub koji je ispao.....
Ispali ljudi yebote.....pobjedom bi bjezali 3 PET bodova.
Ovako moras uzeti sada 6 bodova da osiguras evropu ybt.
Ali ti komentari na fcb.....stotine jbt.......
Dje su na stadionu danas.....Dje. ....puu.
Ispali ljudi yebote.....pobjedom bi bjezali 3 PET bodova.
Ovako moras uzeti sada 6 bodova da osiguras evropu ybt.
Ali ti komentari na fcb.....stotine jbt.......
Dje su na stadionu danas.....Dje. ....puu.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako izgubimo kup plakacu, ranicu se, skocit sa zgrade, jednostavno ako se to desi nakon ovako odlicne sezone harakiri komplet i mi i strucni stab i igraci. Neka ostane Secer samo 
Fudbal se igra i naredne godine ali opet ako ova zavrsi pogubno onda neka ide u 3pm kosmicka pravda.
Fudbal se igra i naredne godine ali opet ako ova zavrsi pogubno onda neka ide u 3pm kosmicka pravda.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 30 apr 2016, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Joj sta sve pisu na stranici Allahu Dragi
ali hajde makar ima i nekih normalnih koji pisu tamo na str, nisu sve potpuni debili
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne obazirite se na komentare po fejsu... To je pisanje niz vjetar... Ti levati svakako ne dolaze na tekme
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Za ovo danas ne postoji nijedan logican komentar, ali moze li mi samo neko objasniti sta je sa fukarama danas...Pa toliko se busaju u prsa grupa ovo ono a kada momcima najvise treba podrska njih dodje 50 i ne cuju se zivi. Sto je najgore na poluvremenu se udaraju medjusobno i drugo polluvrijeme nigdje nikoga nema na tribini...DNO DNA...Igra danas ocajna, izaslo se na teren u fazonu lahko cemo pobijediti i da ce se go sam po sebi doci
Sta se sve radilo u ligi, pogotovo Slobodi nije ni cudo da ljudi toliko to pisu. U Travnik po 3 boda, ne smijemo opet kiksati...
Nad tobom sunce najljepše sja
Prvenstvo se igra do posljednje minute 30.kola (bar u ovakvom formatu takmicenja).
Ja vjerujem!
Ja vjerujem!
tuzlanska Sloboda
Vjerujem i ja i mislim da uzimamo ali samo ako ih klepi po dzepu i uzme pola plate za kaznu da se probude.zlajci je napisao/la:Prvenstvo se igra do posljednje minute 30.kola (bar u ovakvom formatu takmicenja).
Ja vjerujem!
Uljuljao ih je i umazio Azmir.
Ako to ne uradi kakva titula.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
A jebote raspad sistema i na terenu i na tribini.
Sta reci a ne zasrati.def.najbolniji poraz u ovoj sezoni.haj prvi imo sam vjere sticemo ko mnogo put ove sezone.**** sve i na drugom od one nevjerice sticemo ajde.
Sta ces.shit happens.
Sta reci a ne zasrati.def.najbolniji poraz u ovoj sezoni.haj prvi imo sam vjere sticemo ko mnogo put ove sezone.**** sve i na drugom od one nevjerice sticemo ajde.
Sta ces.shit happens.
Ma pusti to.Agamemnon je napisao/la:Vjerujem i ja i mislim da uzimamo ali samo ako ih klepi po dzepu i uzme pola plate za kaznu da se probude.zlajci je napisao/la:Prvenstvo se igra do posljednje minute 30.kola (bar u ovakvom formatu takmicenja).
Ja vjerujem!
Uljuljao ih je i umazio Azmir.
Ako to ne uradi kakva titula.
Samo vjeruj!
tuzlanska Sloboda
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Nek se poslije Olimpica na Otoci sa igracima pjevalo ''titula ale ale''
a danas nista
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Jarane dobro je proslo kako je moglo bit.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Nek se poslije Olimpica na Otoci sa igracima pjevalo ''titula ale ale''a danas nista
Nisam jer nisam u BiH vjerunem da je ocajna bila igra al ako volis klub volis ga uvijek a ne ko na fb odma mater psuju kako su krenuli tjerat ce i Azmira jos malo cekali misevi odma da izadju iz rupaNaIrcuJeTop je napisao/la:Djecko jesil bio danas na Tusnju? Sta smo dosad radili nego davali podrsku ? Ocajno izdanje zalosna igraadnan27 je napisao/la:Sloboda se voli kad pobjedjuje i kad gubi poli poraz ali treba vjerovati ovim momcima i dati im maximalnu podrsku sad im je naj vise potrebna
ako ima nesto dobro u ovome, onda je to sto ce proradit' inat kod babuke 
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
KUP JE NAŠ! Siguran sam da do kraja uzimamo svih 5 tekmi! Odrzat ce njima babuka jedan govor, ima da lete na terenu! Nesto slicno kao protiv Selje u Kupu 
Znate,treba vjerovat iako je sada dalje...nekako ljudi moji kad se izgubi od Sirokog ,jbg moze se progutat al od Drine,skoro pa zadnje ekipe u ligi je nevjerovatno,titula se tesko mozw dobit...sabrat redove i stisnut zube pa ici dalje,nadat se kiksu drugih i nprvit sve d se kup osvoji.,,Inace ce i evropa visit,ccc
**** kup.
Vise.
Neka ga.al igra se za titule .ako ne moze na dva fronta onda halali kup.
Nikad blize.
Vise.
Neka ga.al igra se za titule .ako ne moze na dva fronta onda halali kup.
Nikad blize.
Govedarica, momak zna igrat' fudbala, al' zavrsni potez mu je kriminalan, na nivou kantonalne lige
ide 1 na 1 s golmanom, ima dosta vremena i brani mu golman, ocajan udarac, momak jednostavno ne zna
neka dva starija covjeka sjede kraj mene, to citavu tekmu pametuje, slusam, sutim i trpim kao debil, onda tamo neko iza mene prigovara Husrefu sto kombinuje sastav, ljudi i ne znaju da smo imali povrijedjene i suspendovane igrace
ciganski zapad, ne znam zasto sam uopste otisao tamo, tamo je samo pogled na teren lijep i nista vise, lijepi sjever
ide 1 na 1 s golmanom, ima dosta vremena i brani mu golman, ocajan udarac, momak jednostavno ne zna
neka dva starija covjeka sjede kraj mene, to citavu tekmu pametuje, slusam, sutim i trpim kao debil, onda tamo neko iza mene prigovara Husrefu sto kombinuje sastav, ljudi i ne znaju da smo imali povrijedjene i suspendovane igrace