Šta imate od toga? Tobožnji orgazam jer ste pobijedili klub koji toliko mrzite, ali baš iskonski, ponajviše jer je iz glavnog grada, jer taj isti klub u vašem rejonu ima toliko navijača da vas to kandžija u svako doba noći, što je mlađi od vas, ali vam njegove titule izgledaju daleko, poput neke legende. Pomiri se s tim da ste bosanskohcergevački Liliputanci, niža klasa fudbala i pajaci za onaniju koja traje 97 godina. Nama armije navijača i titule, vama plaćeni navijači i paučina.wobly92 je napisao/la:Dobijete tricu od kluba koji ništa nije osvojio 97 godina. Jel sad bolje?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Citajuci teme prosle godine gdje smo vam svi cestitali na zasluzenoj tituli, i ove godine gdje vam je svima od pocetka Sloboda trn u oku jer Europa nije sigurna vec na pocetku prvenstva, dalo bi se raspravljati o tome ko koga toliko mrzi, ono bas iskonski.High je napisao/la:Šta imate od toga? Tobožnji orgazam jer ste pobijedili klub koji toliko mrzite, ali baš iskonski, ponajviše jer je iz glavnog grada, jer taj isti klub u vašem rejonu ima toliko navijača da vas to kandžija u svako doba noći, što je mlađi od vas, ali vam njegove titule izgledaju daleko, poput neke legende. Pomiri se s tim da ste bosanskohcergevački Liliputanci, niža klasa fudbala i pajaci za onaniju koja traje 97 godina. Nama armije navijača i titule, vama plaćeni navijači i paučina.wobly92 je napisao/la:Dobijete tricu od kluba koji ništa nije osvojio 97 godina. Jel sad bolje?
Nad tobom sunce najljepše sja
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Je l' 14-6jovanmaksimovic je napisao/la:zrinjski, ukoliko osvoji titulu, opasno se priblizava zelji po trofejima u bh prvenstvu... cinjenica koja zasluzuje respekt svim objektivnih navijaca... sa moje strane, respekt i nikad vise necu reci nesto lose o vama kao klubu...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Možda biste nam bili trn u oku za jedno 5-6 godina kad biste sve poosvajali, a ni tad ne bi bilo potrebe za mržnjom. Ovako jok. Nastranu ove provokacije, bolje vi da osvojite Ligu, nego Čovićevi poltroni i protagonisti NDH lige.pinoglavi je napisao/la:Citajuci teme prosle godine gdje smo vam svi cestitali na zasluzenoj tituli, i ove godine gdje vam je svima od pocetka Sloboda trn u oku jer Europa nije sigurna vec na pocetku prvenstva, dalo bi se raspravljati o tome ko koga toliko mrzi, ono bas iskonski.High je napisao/la:Šta imate od toga? Tobožnji orgazam jer ste pobijedili klub koji toliko mrzite, ali baš iskonski, ponajviše jer je iz glavnog grada, jer taj isti klub u vašem rejonu ima toliko navijača da vas to kandžija u svako doba noći, što je mlađi od vas, ali vam njegove titule izgledaju daleko, poput neke legende. Pomiri se s tim da ste bosanskohcergevački Liliputanci, niža klasa fudbala i pajaci za onaniju koja traje 97 godina. Nama armije navijača i titule, vama plaćeni navijači i paučina.wobly92 je napisao/la:Dobijete tricu od kluba koji ništa nije osvojio 97 godina. Jel sad bolje?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Mojne srat Tz,svi smo navijali za vas za osvojite titulu,niko vam nije kriv sto ste je izgubili i sad morate malo proci zaje.banciju,od gotovog ste napravili veresiju,al mojne sikiriki vas je Kup garant,jbg bolje ista nego nista,Kup i Europa puna kapa,mi se zadovoljavamo samo Europom,skontajte sami

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
ako protiv Radnika budu igrali k'o juče.. 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ma vas Kup 100%,no sikiriki,sve po zasluziAerials je napisao/la:ako protiv Radnika budu igrali k'o juče..
Opet, ponizi vas ta niža klasa fudbala ko niko do sad. Sve što kažeš je odraz na vas. Nemoj više da ponižavaš svoje divove.High je napisao/la:Pomiri se s tim da ste bosanskohcergevački Liliputanci, niža klasa fudbala i pajaci za onaniju koja traje 97 godina.
@RedEvil ma OK je, zafrkancija je ovo sve.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Reci da se šališ kad indirektno napišeš da se veličina kluba ogleda u utakmici ili više njih.wobly92 je napisao/la:Opet, ponizi vas ta niža klasa fudbala ko niko do sad. Sve što kažeš je odraz na vas. Nemoj više da ponižavaš svoje divove.High je napisao/la:Pomiri se s tim da ste bosanskohcergevački Liliputanci, niža klasa fudbala i pajaci za onaniju koja traje 97 godina.
@RedEvil ma OK je, zafrkancija je ovo sve.
Ma dobar je @wobly92,mojne ganje

Zajebancija, sve uredu, ali nema potrebe prosipati neku pricu o iskonskoj mrznji prema FK Sarajevu, dovoljno je pogledati samo razmisljanja navijaca Slobode prosle sezone i vasa razmisljanja ove. Kada uporedimo mogao bi se izvesti suprotan zakljucak.RedEvil je napisao/la:Mojne srat Tz,svi smo navijali za vas za osvojite titulu,niko vam nije kriv sto ste je izgubili i sad morate malo proci zaje.banciju,od gotovog ste napravili veresiju,al mojne sikiriki vas je Kup garant,jbg bolje ista nego nista,Kup i Europa puna kapa,mi se zadovoljavamo samo Europom,skontajte sami![]()
Normala, rivali, zajebancija medjusobno, ali nema potrebe da se pise o nekoj iskonskoj mrznji
Nad tobom sunce najljepše sja
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne bi valjalo da kup izgubite..Aerials je napisao/la:ako protiv Radnika budu igrali k'o juče..
Zasto?MortemHz je napisao/la:Ne bi valjalo da kup izgubite..Aerials je napisao/la:ako protiv Radnika budu igrali k'o juče..
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 01 maj 2016, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
tata ti poltron, *ebo te covic.High je napisao/la: Možda biste nam bili trn u oku za jedno 5-6 godina kad biste sve poosvajali, a ni tad ne bi bilo potrebe za mržnjom. Ovako jok. Nastranu ove provokacije, bolje vi da osvojite Ligu, nego Čovićevi poltroni i protagonisti NDH lige.
Mislim da nam titulu donosi sirina kadra ovaj put , Sloboda to nije mogla pratit sa svojih 13 igraca .
Dovoljno je pogledat ovu polusezonu , protiv Sarajeva vuce Todorovic, utakmicu na Sirokom s klupe lome Filipovic i Arezina , kasnije par utakmica briljira Zakaric , mozda nam napad malo kaska ali u veznom redu definitivno uvijek neko mora iskocit . Tu sirinu nema ni jedan klub u ligi .
I sam sam na pocetku sezone kritizirao gomilanje igarca , vjerovatno zaduzivanje za placanje mase veznjaka , ali izgleda da su Sulenta i kompanija pogodili. Koliko god kostali , nisu 550.000 eura koliko nam donosi titula odmah u startu .
Eto formula svima za ubuduce .
CItam temu slobode , malo mi zao ovih normalnih momaka
Ma daleko od mrznje,cast izuzetcima al brate ima vas katastrofalnih kao kemo,helo,solinas itd.i jbg i tebi nisu trebale one rijeci na vasoj temi juce,logicno da ce doci i zajebavati,al dostojanstveno,al vidite i sami da smo bas svi navijali za vas,dobili aplauz kad ste nas dernuli,nema potrebe za mrznjom,govorim u svoje ime,al moras ga nekad i primiti jbg,kad mozes zezati tako i primi zajebancijupinoglavi je napisao/la:Zajebancija, sve uredu, ali nema potrebe prosipati neku pricu o iskonskoj mrznji prema FK Sarajevu, dovoljno je pogledati samo razmisljanja navijaca Slobode prosle sezone i vasa razmisljanja ove. Kada uporedimo mogao bi se izvesti suprotan zakljucak.RedEvil je napisao/la:Mojne srat Tz,svi smo navijali za vas za osvojite titulu,niko vam nije kriv sto ste je izgubili i sad morate malo proci zaje.banciju,od gotovog ste napravili veresiju,al mojne sikiriki vas je Kup garant,jbg bolje ista nego nista,Kup i Europa puna kapa,mi se zadovoljavamo samo Europom,skontajte sami![]()
Normala, rivali, zajebancija medjusobno, ali nema potrebe da se pise o nekoj iskonskoj mrznji
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trenutno mi je svejedno ali posto liga jos nije zavrsilaSkver je napisao/la:Zasto?MortemHz je napisao/la:Ne bi valjalo da kup izgubite..Aerials je napisao/la:ako protiv Radnika budu igrali k'o juče..Zbog koga???
@FaustinoAsprilla,
prestani mi tako siromašno i jadno odgovarati.
prestani mi tako siromašno i jadno odgovarati.
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Zaboravi , svim pravoslavcima sretan Vaskrs.

Kako sami sebe pokopavaju ovi mostarci,umjesto da se zajebaju sad kad su prvaci oni ulaze u neke rasprave bespotrebne,mene bi bolio qrac da je Saraj'vo prvak i kako je prvak,samo uzivao u toj cinjenici

-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Najcudnija je ona kad su ultrasi bacali šalove i napuštali stadion zbog dogovorene tekme sa širokim....onomadgramparada je napisao/la:Evo jedno pitanje za Fukare,da li je cudnija pobjeda Drine koja je davno ispala protiv Slobode koja se bori za prvu titulu u Historiji na svom stadionu,il ona pobjeda Leotara koji se borio za opstanak protiv Želje koji je objezbjedio titulu par kola prije kraja?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA