Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la MortemHz » 01 maj 2016, 14:08

Aerials je napisao/la:ako protiv Radnika budu igrali k'o juče.. :crazy:
Ne bi valjalo da kup izgubite.. :damn:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 01 maj 2016, 14:11

MortemHz je napisao/la:
Zasto? :urnebes: Zbog koga??? :urnebes:
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 01 maj 2016, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 01 maj 2016, 14:11

High je napisao/la: Možda biste nam bili trn u oku za jedno 5-6 godina kad biste sve poosvajali, a ni tad ne bi bilo potrebe za mržnjom. Ovako jok. Nastranu ove provokacije, bolje vi da osvojite Ligu, nego Čovićevi poltroni i protagonisti NDH lige.
tata ti poltron, *ebo te covic.

Mislim da nam titulu donosi sirina kadra ovaj put , Sloboda to nije mogla pratit sa svojih 13 igraca .

Dovoljno je pogledat ovu polusezonu , protiv Sarajeva vuce Todorovic, utakmicu na Sirokom s klupe lome Filipovic i Arezina , kasnije par utakmica briljira Zakaric , mozda nam napad malo kaska ali u veznom redu definitivno uvijek neko mora iskocit . Tu sirinu nema ni jedan klub u ligi .

I sam sam na pocetku sezone kritizirao gomilanje igarca , vjerovatno zaduzivanje za placanje mase veznjaka , ali izgleda da su Sulenta i kompanija pogodili. Koliko god kostali , nisu 550.000 eura koliko nam donosi titula odmah u startu .

Eto formula svima za ubuduce .

CItam temu slobode , malo mi zao ovih normalnih momaka :P , mada im je mentalitet globalno na stadionu seoski. Valjda odete u europu , zasluzili ste vise i od Zelje i od Sarajeva :thumbup:

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 01 maj 2016, 14:12

pinoglavi je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Mojne srat Tz,svi smo navijali za vas za osvojite titulu,niko vam nije kriv sto ste je izgubili i sad morate malo proci zaje.banciju,od gotovog ste napravili veresiju,al mojne sikiriki vas je Kup garant,jbg bolje ista nego nista,Kup i Europa puna kapa,mi se zadovoljavamo samo Europom,skontajte sami :salut: :thumbup:
Zajebancija, sve uredu, ali nema potrebe prosipati neku pricu o iskonskoj mrznji prema FK Sarajevu, dovoljno je pogledati samo razmisljanja navijaca Slobode prosle sezone i vasa razmisljanja ove. Kada uporedimo mogao bi se izvesti suprotan zakljucak.
Normala, rivali, zajebancija medjusobno, ali nema potrebe da se pise o nekoj iskonskoj mrznji ;)
Ma daleko od mrznje,cast izuzetcima al brate ima vas katastrofalnih kao kemo,helo,solinas itd.i jbg i tebi nisu trebale one rijeci na vasoj temi juce,logicno da ce doci i zajebavati,al dostojanstveno,al vidite i sami da smo bas svi navijali za vas,dobili aplauz kad ste nas dernuli,nema potrebe za mrznjom,govorim u svoje ime,al moras ga nekad i primiti jbg,kad mozes zezati tako i primi zajebanciju :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 maj 2016, 14:15

Skver je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Zasto? :urnebes: Zbog koga??? :urnebes:
Trenutno mi je svejedno ali posto liga jos nije zavrsila :hmmmmm:

High

Post Postao/la High » 01 maj 2016, 14:15

@FaustinoAsprilla,
prestani mi tako siromašno i jadno odgovarati.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 01 maj 2016, 14:19

Zaboravi , svim pravoslavcima sretan Vaskrs.

slika

:)

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 01 maj 2016, 14:21

Kako sami sebe pokopavaju ovi mostarci,umjesto da se zajebaju sad kad su prvaci oni ulaze u neke rasprave bespotrebne,mene bi bolio qrac da je Saraj'vo prvak i kako je prvak,samo uzivao u toj cinjenici :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 maj 2016, 14:23

gramparada je napisao/la:Evo jedno pitanje za Fukare,da li je cudnija pobjeda Drine koja je davno ispala protiv Slobode koja se bori za prvu titulu u Historiji na svom stadionu,il ona pobjeda Leotara koji se borio za opstanak protiv Želje koji je objezbjedio titulu par kola prije kraja?
Najcudnija je ona kad su ultrasi bacali šalove i napuštali stadion zbog dogovorene tekme sa širokim....onomad
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 01 maj 2016, 14:28

staragarda je napisao/la:
gramparada je napisao/la:Evo jedno pitanje za Fukare,da li je cudnija pobjeda Drine koja je davno ispala protiv Slobode koja se bori za prvu titulu u Historiji na svom stadionu,il ona pobjeda Leotara koji se borio za opstanak protiv Želje koji je objezbjedio titulu par kola prije kraja?
Najcudnija je ona kad su ultrasi bacali šalove i napuštali stadion zbog dogovorene tekme sa širokim....onomad
I na tome im se trebaš pokloniti.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 maj 2016, 14:36

virtuoz je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:slika
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Jest,jest... To je ta slika fukara :urnebes:... Trebali su sačekat kraj utakmice pa onda slikat skroz prazan sjever :urnebes: :urnebes:... Koji pacenici :rol: :bih:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 maj 2016, 14:38

MMM je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
I na tome im se trebaš pokloniti.
Čega se pametan stidi,budala se ponosi... Inače,protiv Viteza KUCI 100 LJUDI U KOPU (slovima :stotinu)... vozdrica

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 01 maj 2016, 14:41

wobly92 je napisao/la:
High je napisao/la:Pomiri se s tim da ste bosanskohcergevački Liliputanci, niža klasa fudbala i pajaci za onaniju koja traje 97 godina.
Opet, ponizi vas ta niža klasa fudbala ko niko do sad. Sve što kažeš je odraz na vas. Nemoj više da ponižavaš svoje divove.
Dobili su nas ove godine i Travnik i Slavija i Mladost DK, tako da ti to nije nesto posebno. :D
Svaka cast za citavu sezonu, realno razvalili ste nas u dvije utakmice kupa, ali mi smo vas redovno dobijali i kuci i na strani, pobjedjivali u finalu kupa, a ove godine je dosao vas red i postujem to.

Vecina pitara je navijala za vas i zbog cinjenice da bi to vama bio prvi trofej, za razliku od Zrinjskog, Zeljeznicara i Sirokog, pa bolje vi prvi, nego ova tri tima cetvrtu, petu, sestu titulu da uzimaju, a, naravno, i zbog Husrefa legende.
Medjutim bespotrebne tenzije nakon prve utakmice kupa su vjerovatno okrenule malo situaciju.

A sto se tice proslogodisnjeg navijanja Tuzlaka da Sarajevo osvoji titulu i to je bilo zbog mrznje prema Zeljeznicaru, zbog toga sto smatrate da su oni krivi za vase ispadanje iz lige.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 01 maj 2016, 14:43

RedEvil je napisao/la: Ma daleko od mrznje,cast izuzetcima al brate ima vas katastrofalnih kao kemo,helo,solinas itd.i jbg i tebi nisu trebale one rijeci na vasoj temi juce,logicno da ce doci i zajebavati,al dostojanstveno,al vidite i sami da smo bas svi navijali za vas,dobili aplauz kad ste nas dernuli,nema potrebe za mrznjom,govorim u svoje ime,al moras ga nekad i primiti jbg,kad mozes zezati
tako i primi zajebanciju :salut: :thumbup:
Neko je s lokacijom na forumskom profilu Iran napisao da smo trebali pustiti Olimpicu pa sam ga poslao u Teheran, valjda niste pogresno shvatili, a "pozdrave" sam uputio onima koji su pisali "ahhahahahahahahahaha" na temi za nase navijace.
@ultrasmega dobijali ste dosta normalnih komentara i kada ste se za titulu borili sa Sirokim a ne sa Zeljom. Jednostavno su postovali ljudi ulaganje u sport koje ste imali. Uglavnom kako god bilo, necemo se voliti sigurno, ipak smo rivali, ali nema smisla a ni osnove pisati o iskonskoj mrznji tuzlaka.
Nad tobom sunce najljepše sja

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 maj 2016, 14:54

pinoglavi je napisao/la:
RedEvil je napisao/la: Ma daleko od mrznje,cast izuzetcima al brate ima vas katastrofalnih kao kemo,helo,solinas itd.i jbg i tebi nisu trebale one rijeci na vasoj temi juce,logicno da ce doci i zajebavati,al dostojanstveno,al vidite i sami da smo bas svi navijali za vas,dobili aplauz kad ste nas dernuli,nema potrebe za mrznjom,govorim u svoje ime,al moras ga nekad i primiti jbg,kad mozes zezati
tako i primi zajebanciju :salut: :thumbup:
Neko je s lokacijom na forumskom profilu Iran napisao da smo trebali pustiti Olimpicu pa sam ga poslao u Teheran, valjda niste pogresno shvatili, a "pozdrave" sam uputio onima koji su pisali "ahhahahahahahahahaha" na temi za nase navijace.
@ultrasmega dobijali ste dosta normalnih komentara i kada ste se za titulu borili sa Sirokim a ne sa Zeljom. Jednostavno su postovali ljudi ulaganje u sport koje ste imali. Uglavnom kako god bilo, necemo se voliti sigurno, ipak smo rivali, ali nema smisla a ni osnove pisati o iskonskoj mrznji tuzlaka.
Sto bi to neko pogresno shvatio? Salji ljude u Dubai, Teheran, Rim, Madrid ili Jeruzalem ako hoces, do tebe je :D

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 01 maj 2016, 14:55

MortemHz je napisao/la: Sto bi to neko pogresno shvatio? Salji ljude u Dubai, Teheran, Rim, Madrid ili Jeruzalem ako hoces, do tebe je :D
Pipi se pronasao, i meni nije logicno da neko pogresno shvati.
Nad tobom sunce najljepše sja

kyrgios
Kontakt:

Post Postao/la kyrgios » 01 maj 2016, 14:56

kakve su ovo psovke tuzlaka jučer? fgr

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 maj 2016, 14:58

pinoglavi je napisao/la:
MortemHz je napisao/la: Sto bi to neko pogresno shvatio? Salji ljude u Dubai, Teheran, Rim, Madrid ili Jeruzalem ako hoces, do tebe je :D
Pipi se pronasao, i meni nije logicno da neko pogresno shvati.
Onda nisam u toku :think:

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 01 maj 2016, 15:01

MortemHz je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:zrinjski, ukoliko osvoji titulu, opasno se priblizava zelji po trofejima u bh prvenstvu... cinjenica koja zasluzuje respekt svim objektivnih navijaca... sa moje strane, respekt i nikad vise necu reci nesto lose o vama kao klubu... ;)
Je l' 14-6
od vas uvijek uspjesniji... i bili i ostali, i bicemo dok je svijeta... :cool:
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 maj 2016, 15:11

jovanmaksimovic je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:zrinjski, ukoliko osvoji titulu, opasno se priblizava zelji po trofejima u bh prvenstvu... cinjenica koja zasluzuje respekt svim objektivnih navijaca... sa moje strane, respekt i nikad vise necu reci nesto lose o vama kao klubu... ;)
Je l' 14-6
od vas uvijek uspjesniji... i bili i ostali, i bicemo dok je svijeta... :cool:
Historija i cinjenice se ne slazu sa tobom ali nije da nisi navikao :cool:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.