PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Rinuka
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Rinuka » 02 maj 2016, 20:02

Virtu4l je napisao/la:
Evander je napisao/la:Neki koji ocito postoji i koji niko nece iznijeti u javnost.
Ovo je ipak BiH, budimo realni.
Zašto neće iznijeti u javnost? Željo je skenirao svaki mogući dokument i javno ga objavio.
sta ''zeljo'' ima skenirati tudje dokumente..to se ne smije raditi :nene:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Evander » 02 maj 2016, 20:09

Virtu4l je napisao/la:
Evander je napisao/la:Neki koji ocito postoji i koji niko nece iznijeti u javnost.
Ovo je ipak BiH, budimo realni.
Zašto neće iznijeti u javnost? Željo je skenirao svaki mogući dokument i javno ga objavio.
Mozda cuvaju za suda. Ipak je sud relevantniji od novina i javnosti. Ocito imaju keca u rukavu cim se do ovoga svega dovelo.
Qq

Virtu4l
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Virtu4l » 02 maj 2016, 20:13

Evander je napisao/la: Mozda cuvaju za suda. Ipak je sud relevantniji od novina i javnosti. Ocito imaju keca u rukavu cim se do ovoga svega dovelo.
Qq
Znaci vjerovacemo onome ko nije transparentan, a ne onome ko jeste?

Kec u rukavu im je rok za izgradnju stadiona, jer nas mogu usporiti i to je njihov jedini adut.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

newborn
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la newborn » 02 maj 2016, 20:13

Šuplja priča puna laži, obmana, spinova i bez nekog konkretnog dokaza. Skupina kriminalaca koji su se uvalili ko zna kako u SD i pokušavaju na sve moguće načine da se još više uhljebe.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Evander » 02 maj 2016, 20:15

Virtu4l je napisao/la:
Evander je napisao/la: Mozda cuvaju za suda. Ipak je sud relevantniji od novina i javnosti. Ocito imaju keca u rukavu cim se do ovoga svega dovelo.
Qq
Znaci vjerovacemo onome ko nije transparentan, a ne onome ko jeste?

Kec u rukavu im je rok za izgradnju stadiona, jer nas mogu usporiti i to je njihov jedini adut.
Dobili dozvillu nisu. Na osnovu toga mogu samo vidjeti da nije sve cisto.
Vise od toga niko od nas ne zna.
A transparentna je jedna strana, onoliko koliko zeli biti i koliko njima odgovara.
Nismo djeca ;)

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 02 maj 2016, 20:17

znali su odma da od tog nema nista ali su skupljali pare da misimovicu plate kamatu a prodavali suplju o izgradnji tribine..sad posto to ne smiju reci ovima koje su zajebali za pare, oni im pokusavaju zamazati oci sa koldzom..
#podrskamisimovicu :urnebes: :urnebes:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..

Virtu4l
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Virtu4l » 02 maj 2016, 20:18

Evander je napisao/la: Dobili dozvillu nisu. Na osnovu toga mogu samo vidjeti da nije sve cisto.
A transparentna je jedna strana, onoliko koliko zeli biti i koliko njima odgovara.
Nismo djeca ;)
A ti se po defaultu stavljas na stranu kontra FK Zeljeznicar, iako nista ne znas?

Nismo djeca, naravno.
Voli te tvoje Sarajevo.

High

Post Postao/la High » 02 maj 2016, 20:20

Nećete uspjeti ovu temu preinačiti u racionalnost i pravičnu diskusiju. Ovo je mjesto nadrealizma i šukačkog splina.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Evander » 02 maj 2016, 20:21

Virtu4l je napisao/la:
Evander je napisao/la: Dobili dozvillu nisu. Na osnovu toga mogu samo vidjeti da nije sve cisto.
Nismo djeca ;)
A ti se po defaultu stavljas na stranu kontra FK Zeljeznicar, iako nista ne znas?

Nismo djeca, naravno.
Fakat ovdje ni na cijoj nisam strani. I SD i FK su Zeljeznicar, zar ne?
Pokusavam realno sagledati situaciju.
Vecina vas je subjektivna i to razumijem.
Sve da je SD 100 posto u pravu, vama ne bi smetalo da ih opstina zahebe, zar ne?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 maj 2016, 20:27

Evander je napisao/la: Ovi iz SD-a ne zele se odreci lake zarade, a ovi iz FK su na foru i na emocije navijaca zelili preveslati ove prve..
Nisi ni na cijoj strani, ali eto, onako usput ovi iz FK zele preveslati ove iz SD.
Voli te tvoje Sarajevo.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 02 maj 2016, 20:27

High je napisao/la:Podrška plavo-bijelim komšijama.
Aferim ;)
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 02 maj 2016, 20:31

MuhamedTM je napisao/la:
Aferim ;)
mislio je na slaviju, da ne ispadnu :kafa:

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 02 maj 2016, 20:38

Rinuka je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:
Aferim ;)
mislio je na slaviju, da ne ispadnu :kafa:
:kafa: :thumbup:
MuhamedTM je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
High je napisao/la:A ONDA ŽELJIN STADION GLEDAM VIDIM PONOS SVOJ
Hmm, vidis ponos svoj? :think:
High je napisao/la:ŽELJEZNIČAR ŠAMPION
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 02 maj 2016, 20:40

Virtu4l je napisao/la:
Evander je napisao/la: Ovi iz SD-a ne zele se odreci lake zarade, a ovi iz FK su na foru i na emocije navijaca zelili preveslati ove prve..
Nisi ni na cijoj strani, ali eto, onako usput ovi iz FK zele preveslati ove iz SD.
Pa sta je tu cudno?

Moguce da su vidjeli sansu da uzmu ono sto pripada SD-u.
U sustini, naucili smo da kod nas niko nije apsutno cist.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 02 maj 2016, 20:44

MuhamedTM je napisao/la:
pa vidi ''ponos'' svoj :rol: :rol: :rol:

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 02 maj 2016, 20:49

Rinuka je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:
pa vidi ''ponos'' svoj :rol: :rol: :rol:
Vadi tu kitu iz usta vise :urnebes: disi loma. Jesi ti njegov advokat :)
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 02 maj 2016, 20:59

Svaki navijač svakog kluba u bosni se može prepoznati u ovoj zeljinoj priči odnosno može prepoznati te igre jer su se desile u svakom klubu. Htjeli to neki priznati ili ne u svakom klubu postoje uhljupi koji zive na račun kluba. Ne ulazceti u temu ko je kriv odnosno ko ima interes u ovoj prici, Ima li i jedan navijač koji ne bi volio da se napravi stadion vlastiti pa makar na štetu opcine, sportskog drustva (npr. sloboda,zeljezničar,čelik itd...)... aj nek se javi ?
Treba biti malo objektivan a ne subjektivan i mrznju ispoljavati prema nekom klubu.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 02 maj 2016, 21:04

club21 je napisao/la:Svaki navijač svakog kluba u bosni se može prepoznati u ovoj zeljinoj priči odnosno može prepoznati te igre jer su se desile u svakom klubu. Htjeli to neki priznati ili ne u svakom klubu postoje uhljupi koji zive na račun kluba. Ne ulazceti u temu ko je kriv odnosno ko ima interes u ovoj prici, Ima li i jedan navijač koji ne bi volio da se napravi stadion vlastiti pa makar na štetu opcine, sportskog drustva (npr. sloboda,zeljezničar,čelik itd...)... aj nek se javi ?
Treba biti malo objektivan a ne subjektivan i mrznju ispoljavati prema nekom klubu.
ne mijesaj ostale u ove prljave rabote :nene:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 02 maj 2016, 21:05

club21 je napisao/la:Svaki navijač svakog kluba u bosni se može prepoznati u ovoj zeljinoj priči odnosno može prepoznati te igre jer su se desile u svakom klubu. Htjeli to neki priznati ili ne u svakom klubu postoje uhljupi koji zive na račun kluba. Ne ulazceti u temu ko je kriv odnosno ko ima interes u ovoj prici, Ima li i jedan navijač koji ne bi volio da se napravi stadion vlastiti pa makar na štetu opcine, sportskog drustva (npr. sloboda,zeljezničar,čelik itd...)... aj nek se javi ?
Apsultno se slazem. Svi bi mi i vise od toga dali i uradili.
Kad su bili aktuelni dugovi poreznoj, svi smo trazili i prizeljkivali da drzava otpise to. A budimo realni, nije kriiva drzava sto su klubovi nam se kriminalom bavili, a ne placanje poreza jeste kriminal.

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 02 maj 2016, 21:06

Rinuka je napisao/la:
ne mijesaj ostale u ove prljave rabote :nene:
Bil ti volio imati vlaastiti stadion stadion fks pa makar na račun ostalih u sportskom društvu sarajevo, aj reci iskreno pa da zavrsimo raspravu ? Odgovori sa DA ili NE .

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []