sta ''zeljo'' ima skenirati tudje dokumente..to se ne smije raditiVirtu4l je napisao/la:Zašto neće iznijeti u javnost? Željo je skenirao svaki mogući dokument i javno ga objavio.Evander je napisao/la:Neki koji ocito postoji i koji niko nece iznijeti u javnost.
Ovo je ipak BiH, budimo realni.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Mozda cuvaju za suda. Ipak je sud relevantniji od novina i javnosti. Ocito imaju keca u rukavu cim se do ovoga svega dovelo.Virtu4l je napisao/la:Zašto neće iznijeti u javnost? Željo je skenirao svaki mogući dokument i javno ga objavio.Evander je napisao/la:Neki koji ocito postoji i koji niko nece iznijeti u javnost.
Ovo je ipak BiH, budimo realni.
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Znaci vjerovacemo onome ko nije transparentan, a ne onome ko jeste?Evander je napisao/la: Mozda cuvaju za suda. Ipak je sud relevantniji od novina i javnosti. Ocito imaju keca u rukavu cim se do ovoga svega dovelo.
Kec u rukavu im je rok za izgradnju stadiona, jer nas mogu usporiti i to je njihov jedini adut.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: PL prepucavanja
Šuplja priča puna laži, obmana, spinova i bez nekog konkretnog dokaza. Skupina kriminalaca koji su se uvalili ko zna kako u SD i pokušavaju na sve moguće načine da se još više uhljebe.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Dobili dozvillu nisu. Na osnovu toga mogu samo vidjeti da nije sve cisto.Virtu4l je napisao/la:Znaci vjerovacemo onome ko nije transparentan, a ne onome ko jeste?Evander je napisao/la: Mozda cuvaju za suda. Ipak je sud relevantniji od novina i javnosti. Ocito imaju keca u rukavu cim se do ovoga svega dovelo.
Kec u rukavu im je rok za izgradnju stadiona, jer nas mogu usporiti i to je njihov jedini adut.
Vise od toga niko od nas ne zna.
A transparentna je jedna strana, onoliko koliko zeli biti i koliko njima odgovara.
Nismo djeca
znali su odma da od tog nema nista ali su skupljali pare da misimovicu plate kamatu a prodavali suplju o izgradnji tribine..sad posto to ne smiju reci ovima koje su zajebali za pare, oni im pokusavaju zamazati oci sa koldzom..
#podrskamisimovicu

#podrskamisimovicu
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
A ti se po defaultu stavljas na stranu kontra FK Zeljeznicar, iako nista ne znas?Evander je napisao/la: Dobili dozvillu nisu. Na osnovu toga mogu samo vidjeti da nije sve cisto.
A transparentna je jedna strana, onoliko koliko zeli biti i koliko njima odgovara.
Nismo djeca
Nismo djeca, naravno.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nećete uspjeti ovu temu preinačiti u racionalnost i pravičnu diskusiju. Ovo je mjesto nadrealizma i šukačkog splina.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Fakat ovdje ni na cijoj nisam strani. I SD i FK su Zeljeznicar, zar ne?Virtu4l je napisao/la:A ti se po defaultu stavljas na stranu kontra FK Zeljeznicar, iako nista ne znas?Evander je napisao/la: Dobili dozvillu nisu. Na osnovu toga mogu samo vidjeti da nije sve cisto.
Nismo djeca
Nismo djeca, naravno.
Pokusavam realno sagledati situaciju.
Vecina vas je subjektivna i to razumijem.
Sve da je SD 100 posto u pravu, vama ne bi smetalo da ih opstina zahebe, zar ne?
Nisi ni na cijoj strani, ali eto, onako usput ovi iz FK zele preveslati ove iz SD.Evander je napisao/la: Ovi iz SD-a ne zele se odreci lake zarade, a ovi iz FK su na foru i na emocije navijaca zelili preveslati ove prve..
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
AferimHigh je napisao/la:Podrška plavo-bijelim komšijama.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
mislio je na slaviju, da ne ispadnuMuhamedTM je napisao/la:AferimHigh je napisao/la:Podrška plavo-bijelim komšijama.
Rinuka je napisao/la:mislio je na slaviju, da ne ispadnuMuhamedTM je napisao/la:AferimHigh je napisao/la:Podrška plavo-bijelim komšijama.
MuhamedTM je napisao/la:joker90 je napisao/la:Hmm, vidis ponos svoj?High je napisao/la:A ONDA ŽELJIN STADION GLEDAM VIDIM PONOS SVOJHigh je napisao/la:ŽELJEZNIČAR ŠAMPION
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Pa sta je tu cudno?Virtu4l je napisao/la:Nisi ni na cijoj strani, ali eto, onako usput ovi iz FK zele preveslati ove iz SD.Evander je napisao/la: Ovi iz SD-a ne zele se odreci lake zarade, a ovi iz FK su na foru i na emocije navijaca zelili preveslati ove prve..
Moguce da su vidjeli sansu da uzmu ono sto pripada SD-u.
U sustini, naucili smo da kod nas niko nije apsutno cist.
pa vidi ''ponos'' svojMuhamedTM je napisao/la:High je napisao/la:A ONDA ŽELJIN STADION GLEDAM VIDIM PONOS SVOJ
Vadi tu kitu iz usta viseRinuka je napisao/la:pa vidi ''ponos'' svojMuhamedTM je napisao/la:High je napisao/la:A ONDA ŽELJIN STADION GLEDAM VIDIM PONOS SVOJ![]()
![]()
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Svaki navijač svakog kluba u bosni se može prepoznati u ovoj zeljinoj priči odnosno može prepoznati te igre jer su se desile u svakom klubu. Htjeli to neki priznati ili ne u svakom klubu postoje uhljupi koji zive na račun kluba. Ne ulazceti u temu ko je kriv odnosno ko ima interes u ovoj prici, Ima li i jedan navijač koji ne bi volio da se napravi stadion vlastiti pa makar na štetu opcine, sportskog drustva (npr. sloboda,zeljezničar,čelik itd...)... aj nek se javi ?
Treba biti malo objektivan a ne subjektivan i mrznju ispoljavati prema nekom klubu.
Treba biti malo objektivan a ne subjektivan i mrznju ispoljavati prema nekom klubu.
ne mijesaj ostale u ove prljave raboteclub21 je napisao/la:Svaki navijač svakog kluba u bosni se može prepoznati u ovoj zeljinoj priči odnosno može prepoznati te igre jer su se desile u svakom klubu. Htjeli to neki priznati ili ne u svakom klubu postoje uhljupi koji zive na račun kluba. Ne ulazceti u temu ko je kriv odnosno ko ima interes u ovoj prici, Ima li i jedan navijač koji ne bi volio da se napravi stadion vlastiti pa makar na štetu opcine, sportskog drustva (npr. sloboda,zeljezničar,čelik itd...)... aj nek se javi ?
Apsultno se slazem. Svi bi mi i vise od toga dali i uradili.club21 je napisao/la:Svaki navijač svakog kluba u bosni se može prepoznati u ovoj zeljinoj priči odnosno može prepoznati te igre jer su se desile u svakom klubu. Htjeli to neki priznati ili ne u svakom klubu postoje uhljupi koji zive na račun kluba. Ne ulazceti u temu ko je kriv odnosno ko ima interes u ovoj prici, Ima li i jedan navijač koji ne bi volio da se napravi stadion vlastiti pa makar na štetu opcine, sportskog drustva (npr. sloboda,zeljezničar,čelik itd...)... aj nek se javi ?
Kad su bili aktuelni dugovi poreznoj, svi smo trazili i prizeljkivali da drzava otpise to. A budimo realni, nije kriiva drzava sto su klubovi nam se kriminalom bavili, a ne placanje poreza jeste kriminal.
Bil ti volio imati vlaastiti stadion stadion fks pa makar na račun ostalih u sportskom društvu sarajevo, aj reci iskreno pa da zavrsimo raspravu ? Odgovori sa DA ili NE .Rinuka je napisao/la:ne mijesaj ostale u ove prljave raboteclub21 je napisao/la:Svaki navijač svakog kluba u bosni se može prepoznati u ovoj zeljinoj priči odnosno može prepoznati te igre jer su se desile u svakom klubu. Htjeli to neki priznati ili ne u svakom klubu postoje uhljupi koji zive na račun kluba. Ne ulazceti u temu ko je kriv odnosno ko ima interes u ovoj prici, Ima li i jedan navijač koji ne bi volio da se napravi stadion vlastiti pa makar na štetu opcine, sportskog drustva (npr. sloboda,zeljezničar,čelik itd...)... aj nek se javi ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.