Sabinho je napisao/la:Duljevic sigurno nije.esprit24 je napisao/la:Kad smo vec kod ovih manekena, sta vi mislite ko je povalio najvise djevojcica u seheru i u (i)stocnom??
Ja mislim da je to bio Puzigaca
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bolja depilacija i obrvice nego kod vecine zena, moze samo on primiti jos..Sabinho je napisao/la:Duljevic sigurno nije.esprit24 je napisao/la:Kad smo vec kod ovih manekena, sta vi mislite ko je povalio najvise djevojcica u seheru i u (i)stocnom??
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kako se zvaše ona hanume od Nermina Bilbije ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Gdje je onaj žigolo što je Duljeviću riktao cijenu? Vrijedi li bar 7 miliJona nakon gola jakom Veležu?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Igrači iz Premijer lige koji bi nam mogli valjat:
GOLMAN: Branislav Ružić - ima ugovor do ljeta 2017., ali mislim da ako Borac ispadne da ga trebamo dovest pa nek bude konkurencija Pavloviću.
ODBRANA: Aldin Džidić - već se o njemu pisalo, svakako da bi svojim iskustvom dosta doprinjeo našoj igri i pomogao bi Kovačeviću i Mihojeviću. Ako ne bi doveli Džidića, onda Memišević mora doći. Ukoliko bi nam Petrović bio trener naredne sezone, ovaj transfer bi još lakše realizovali. Inače ugovor ima još jednu godinu. Bez obzira ko nam bio trener, Dušan Hodžić se mora dovesti. Odlična stvar je što mu ugovor ističe ovog ljeta. Ako bi se on doveo, onda neka mu Kallasi bude zamjena, a Kadušića bi ja gurnuo na krilnu poziciju, svakako je u napadu puno bolji nego u odbrani. Što se lijevog beka tiče, mislim da je Bureković iz Čelika sasvim dobar i da bi Almiru Bekiću bio dobra konkurencija. Ugovor mu traje još godinu dana. Znam da se zimus pričalo da ga kone hoće, ali se nadam da ga neće dovesti ovo ljeto.
VEZNI RED: Ukoliko Olimpic ispadne, a velike su šanse za to, bićemo u mogućnosti da vratimo Muharemovića. Lede nije nek igrač za Evrope, ali je za naše lige veliki majstor. Svojim iskustvom može itekako pomoći Mihojeviću. Kao što su neki i govorili mi ne treba da još uvijek maštamo o grupama evrope, već moramo napraviti dominaciju u našoj ligi. Rustemović, Mihojević, Muharemović i Radovac ako ostanu po meni sasvim solidna sredina, koja mora biti pojačana nekim EXTRA, ODLIČNIM ofanzivnim veznim igračem. Po meni Emersona bi trebali zadržati i ostaviti kao zamjenu tom ofanzivnom veznom igraču.
NAPAD: Što se krilnih pozicija tiče, tu još ne znam koga bi trebali dovesti. Po meni, pogotovo poslije Duljinog odlaska lijevo i desno krilo će biti pozicije na koje će trebati najviše igrača dovesti. Što se napada tiče, bilo bi dobro prodati Benku ili Bekića, ne obojicu. Ukoliko se jedan proda, ovom drugom obavezno produžiti ugovor. Na Čatakovića treba ozbiljno računati i dati mu još više prilike, a pored Benko/Bekić i Čatakovića bilo bi dobro dovesti Dilavera iz Mladosti ili Obradovića iz Radnika.
Ovo su neke moje želje i smatram da jedino dovođenjem igrača iz naše lige možemo napraviti dominaciju. Naravno za neke bi trebalo nešto para iskeširati, ali siguran sam da bi nam se to itekako pozitivno i sportski i financijski vratilo.
GOLMAN: Branislav Ružić - ima ugovor do ljeta 2017., ali mislim da ako Borac ispadne da ga trebamo dovest pa nek bude konkurencija Pavloviću.
ODBRANA: Aldin Džidić - već se o njemu pisalo, svakako da bi svojim iskustvom dosta doprinjeo našoj igri i pomogao bi Kovačeviću i Mihojeviću. Ako ne bi doveli Džidića, onda Memišević mora doći. Ukoliko bi nam Petrović bio trener naredne sezone, ovaj transfer bi još lakše realizovali. Inače ugovor ima još jednu godinu. Bez obzira ko nam bio trener, Dušan Hodžić se mora dovesti. Odlična stvar je što mu ugovor ističe ovog ljeta. Ako bi se on doveo, onda neka mu Kallasi bude zamjena, a Kadušića bi ja gurnuo na krilnu poziciju, svakako je u napadu puno bolji nego u odbrani. Što se lijevog beka tiče, mislim da je Bureković iz Čelika sasvim dobar i da bi Almiru Bekiću bio dobra konkurencija. Ugovor mu traje još godinu dana. Znam da se zimus pričalo da ga kone hoće, ali se nadam da ga neće dovesti ovo ljeto.
VEZNI RED: Ukoliko Olimpic ispadne, a velike su šanse za to, bićemo u mogućnosti da vratimo Muharemovića. Lede nije nek igrač za Evrope, ali je za naše lige veliki majstor. Svojim iskustvom može itekako pomoći Mihojeviću. Kao što su neki i govorili mi ne treba da još uvijek maštamo o grupama evrope, već moramo napraviti dominaciju u našoj ligi. Rustemović, Mihojević, Muharemović i Radovac ako ostanu po meni sasvim solidna sredina, koja mora biti pojačana nekim EXTRA, ODLIČNIM ofanzivnim veznim igračem. Po meni Emersona bi trebali zadržati i ostaviti kao zamjenu tom ofanzivnom veznom igraču.
NAPAD: Što se krilnih pozicija tiče, tu još ne znam koga bi trebali dovesti. Po meni, pogotovo poslije Duljinog odlaska lijevo i desno krilo će biti pozicije na koje će trebati najviše igrača dovesti. Što se napada tiče, bilo bi dobro prodati Benku ili Bekića, ne obojicu. Ukoliko se jedan proda, ovom drugom obavezno produžiti ugovor. Na Čatakovića treba ozbiljno računati i dati mu još više prilike, a pored Benko/Bekić i Čatakovića bilo bi dobro dovesti Dilavera iz Mladosti ili Obradovića iz Radnika.
Ovo su neke moje želje i smatram da jedino dovođenjem igrača iz naše lige možemo napraviti dominaciju. Naravno za neke bi trebalo nešto para iskeširati, ali siguran sam da bi nam se to itekako pozitivno i sportski i financijski vratilo.
SARAJEVO
Ma mi svake godine kupimo najbolje iz PL . a u stvarnosti to uzmu Zrinjski ili Sloboda ( u skorije vrijeme ) .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
I dvije assHigh je napisao/la:Gdje je onaj žigolo što je Duljeviću riktao cijenu? Vrijedi li bar 7 miliJona nakon gola jakom Veležu?
Onda je dokazano da je Lulić prevara.Zip je napisao/la:I dvije assHigh je napisao/la:Gdje je onaj žigolo što je Duljeviću riktao cijenu? Vrijedi li bar 7 miliJona nakon gola jakom Veležu?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zakarica i Arezinu dovest...Pl je nasa sljedece godine ako ne i Euro liga
Ja kad bih ti rekao da je to Cimirot ne bi mi vjerovao, ali to ga je samo zanimalo, najpametniji mogu ti reciesprit24 je napisao/la:Kad smo vec kod ovih manekena, sta vi mislite ko je povalio najvise djevojcica u seheru i u (i)stocnom??

eto Zrinjski je vec poceo sklapati tim za narednu sezonu, Baric im je pojacanje, tako da se ne bih slozio sa tom tvojom konstatacijomBesic je napisao/la:Ma mi svake godine kupimo najbolje iz PL . a u stvarnosti to uzmu Zrinjski ili Sloboda ( u skorije vrijeme ) .
Pyro is not a crime !
Zrinjski je jedina ekipa u PLBIH (iz vrha) koja zna cekati igraca. Najbolji primjer je Zakaric. Kod nas da je dosao bio bi syeban i otjeran nakon deset kola uz price da je alkoholicar i Kouadiov zlostavljac. Standardica.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ma kako god , napišite top 10 igrača lige koji ne igraju u Slobodi , kod kona i hercegovaca . Bookmarkujte stranicu i provjerite u septembru koga od njih smo doveli . Eventualno jednog eventualno...
Ma mogu ga cekat cune kad nije njihovSabinho je napisao/la:Zrinjski je jedina ekipa u PLBIH (iz vrha) koja zna cekati igraca. Najbolji primjer je Zakaric. Kod nas da je dosao bio bi syeban i otjeran nakon deset kola uz price da je alkoholicar i Kouadiov zlostavljac. Standardica.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Al imamo najjace price sto jest jest
zlostavljac 
Evo moji pickovi su Jovic i Redzic .
Evo moji pickovi su Jovic i Redzic .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Dzidic, Vasiljevic, Hodzic, Obradovic, Dilaver, Burekovic, Muharemovic, Jovic, Marjanovic, Redzic, to ovako na prvu.Besic je napisao/la:Ma kako god , napišite top 10 igrača lige koji ne igraju u Slobodi , kod kona i hercegovaca . Bookmarkujte stranicu i provjerite u septembru koga od njih smo doveli . Eventualno jednog eventualno...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Da se ne ponavljamo i ja iste igrače kontam napisati bravo sabinho!Sabinho je napisao/la:Dzidic, Vasiljevic, Hodzic, Obradovic, Dilaver, Burekovic, Muharemovic, Jovic, Marjanovic, Redzic, to ovako na prvu.Besic je napisao/la:Ma kako god , napišite top 10 igrača lige koji ne igraju u Slobodi , kod kona i hercegovaca . Bookmarkujte stranicu i provjerite u septembru koga od njih smo doveli . Eventualno jednog eventualno...
Sarajevo ljubavi moja!
-
bordobijeli
- Kontakt:
vidim prica se o iducoj sezoni , misljenja sam da imamo dobar kostur tima od mladji igraca kovacevic,kadusic,mihojevic,radovac,duljevic,bekici 1-2 ,rustemovic i momci iz akademije ,znaci treba ce nam jedno 3-4 igraca al bas da budu pravi i to moze biti pravi tim . to je neka moja zelja al puno je tu stvari koje na znamo ,kako ce zavrsiti ova sezona ,ko ostaje od igraca ,sta ce biti s skupstinom ,ko ce biti trener ,tako da je sve ovo nagadjanje ali volio bi da ovi mladi ostanu ako bi ih zadrzali par godina uz par pojacanja i još prikljucivanja iz akademije mislim da bi mogli puno . ako budemo mjenjali svake polusezone 10 igraca nema nas nigdje
Ordagic mozda I najaci igrac u ligi sta smo propustili covjek nam se nudio
Samo Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.