FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 03 maj 2016, 13:44

Lakoste je napisao/la:Karacic je ustasa, taj kad bi postao trener ja vise nikad ne bi otis'o na utakmicu Sarajeva.
Ako ima nesto sto je rekao ili uradio da potvrdi to onda nisam ni ja za njega.Fasiste najvise mrzim.Samo kazem da je puno bolja opcija od Petrovica,sto se tice sportskog djela.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 03 maj 2016, 13:59

Pa mene kad bi neko vako prozivo, poyebo bi sve od do...
brsnio bi se nekako... a on hladno samo prebaci na drugu temu, ko da se nista nije desilo :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 maj 2016, 14:00

Majkl je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:Kakav Husref , svaka cast sto je legenda , al on je sad slobodu kostao titule , sto se Dzene tice taj nikad vise nece vodit ni jedan klub u premijer ligi zivi bili pa vidjeli , moze samo nase akademce i to dok tan ne lupi sakom od sto ...
Dzeno i Husref su osvajali dok Celo nije nista osvojio nikad i vodio je nizerazredne klubove,kazem da se treba dati sansa jednom od ove dvojice jer su to zasluzili.A vidim svrsava se na Celu ko i na Kasapa Jesica .Kazem Dzenoo i Husref su za njega Murinjo i Gvardiola.
Ocekujem sutra pobjedu i kikseve Listice i Zelje.
Jesic ima 13 trofeja, sta bi?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 03 maj 2016, 14:02

MortemHz je napisao/la:
Majkl je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:Kakav Husref , svaka cast sto je legenda , al on je sad slobodu kostao titule , sto se Dzene tice taj nikad vise nece vodit ni jedan klub u premijer ligi zivi bili pa vidjeli , moze samo nase akademce i to dok tan ne lupi sakom od sto ...
Dzeno i Husref su osvajali dok Celo nije nista osvojio nikad i vodio je nizerazredne klubove,kazem da se treba dati sansa jednom od ove dvojice jer su to zasluzili.A vidim svrsava se na Celu ko i na Kasapa Jesica .Kazem Dzenoo i Husref su za njega Murinjo i Gvardiola.
Ocekujem sutra pobjedu i kikseve Listice i Zelje.
Jesic ima 13 trofeja, sta bi?
Govorim o nasim bivsim trenerima koji su osvajali da trebaju imati prednost u odnosu na ovog anonimusa.Ne kazem i to niko ne zna da nece biti promasaj mozda.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 maj 2016, 14:05

Zasto ga hranite replyima?

aleksandar_veliki je napisao/la:
upozoravas Besica za trolanje a ovog debila ostavljas da nas yebe u zdrav mozak! Bravo, naklon do poda.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

uNbx
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la uNbx » 03 maj 2016, 14:05

Evander je napisao/la:Husref je bio tu dva puta i mislim da nema potrebe za trecim.
Tri puta je bio već. :D Četiri, ako računaš onu siću '01. meščini. :D
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 maj 2016, 14:13

mene najvise interesuje kojim putem ide nas klub :?: da li ce biti veci ulaganja ili cemo cekati neku pravu generaciju pa da nesto napravimo ,stvarno me to interesuje jel ova ulaganja i ovo dosad to je za vrha nase lige ,nema šanse da se nesto vise napravi u evropi ,nazalost ali tako je . e to mene interesuje dalji planovi kluba o tome niko ne govori citavu godinu a onda je lako rijesavati trenersku i igracku krizaljku kad imas šolde .

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 maj 2016, 14:22

Poslije skupstine sve cemo znati.
Do tad sumnjam da cemo bilo sta znati.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 03 maj 2016, 14:28

bordobijeli je napisao/la:mene najvise interesuje kojim putem ide nas klub :?: da li ce biti veci ulaganja ili cemo cekati neku pravu generaciju pa da nesto napravimo ,stvarno me to interesuje jel ova ulaganja i ovo dosad to je za vrha nase lige ,nema šanse da se nesto vise napravi u evropi ,nazalost ali tako je . e to mene interesuje dalji planovi kluba o tome niko ne govori citavu godinu a onda je lako rijesavati trenersku i igracku krizaljku kad imas šolde .
ima sanse da se nesto napravi u evropi, samo moras imati prije svega mnogo bolju transfer politiku i malo srece da se izbjegnu protivnici iz liga petice, no ako ocekujes ulaganja tipa par miliona samo za igracki kadar mislim da nista od toga nece biti, s ovom lovom koju imamo moze se postici mnogo, samo treba znati a ova garnitura ljudi je pokazala da zna samo gomilati igrace i onda ih otpustati....Skenderbeg treba da bude primjer kako se moze, samo treba konstanta u domacem prvenstvu i malo srece u evropi, a srecu treba zasluziti
Pyro is not a crime !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 maj 2016, 14:29

On voli Saraj'vo, pravi je hordas, brat @Majkl jedan je od nas!
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 03 maj 2016, 14:30

Blaža Sliškovića za trenera.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 maj 2016, 14:31

High je napisao/la:Blaža Sliškovića za trenera.
U ugovor mu ugraditi da presice moraju biti na engleskom!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 03 maj 2016, 14:33

joker90 je napisao/la:
U ugovor mu ugraditi da presice moraju biti na engleskom!!
I bradu od pešes dana.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 maj 2016, 14:35

THEC je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:mene najvise interesuje kojim putem ide nas klub :?: da li ce biti veci ulaganja ili cemo cekati neku pravu generaciju pa da nesto napravimo ,stvarno me to interesuje jel ova ulaganja i ovo dosad to je za vrha nase lige ,nema šanse da se nesto vise napravi u evropi ,nazalost ali tako je . e to mene interesuje dalji planovi kluba o tome niko ne govori citavu godinu a onda je lako rijesavati trenersku i igracku krizaljku kad imas šolde .
ima sanse da se nesto napravi u evropi, samo moras imati prije svega mnogo bolju transfer politiku i malo srece da se izbjegnu protivnici iz liga petice, no ako ocekujes ulaganja tipa par miliona samo za igracki kadar mislim da nista od toga nece biti, s ovom lovom koju imamo moze se postici mnogo, samo treba znati a ova garnitura ljudi je pokazala da zna samo gomilati igrace i onda ih otpustati....Skenderbeg treba da bude primjer kako se moze, samo treba konstanta u domacem prvenstvu i malo srece u evropi, a srecu treba zasluziti
moze al jako tesko treba puno srece u zrijebu i solidnu ekipu , moj post se odnosio sto cinim se da ne znamo kojim putem idemo ,da li cemo dovoditi alispahica,benka ,jajala ,stepanova ,delaca ikande ta skupa pojacanja ili cemo se okrenuti kovacevicu ,mihojevicu ,kadusicu . ne znam nekako lutamo izmedju lige prvaka i poraza u lukavici,kaknju,travniku kako uprava tako i mi navijaci.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 maj 2016, 14:38

Ja o ovome pricam svo vrijeme. Titula u ovoj ligi ne znaci puno. Odlazak u Europu jos manje. Ja sam se ponadao da cemo napraviti iskorak, zato i jesam razocaran.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 03 maj 2016, 14:38

slika
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 03 maj 2016, 14:40

Ja sam prije bio za njega ali poslije zadnje epizode u Listici vise nisam.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 03 maj 2016, 14:47

Evander je napisao/la:
Ja o ovome pricam svo vrijeme. Titula u ovoj ligi ne znaci puno. Odlazak u Europu jos manje. Ja sam se ponadao da cemo napraviti iskorak, zato i jesam razocaran.
zato sto je nemoguce preko noci, a pogotovo ne sa ovim kako smo mi radili i da titula znaci itekako, zato je **** TNS nosilac u drugom pretkolu, drugo je sto su oni amateri pa ne mogu proci ali nama bi taj status itekako valjao, siguran sam da je pitanje vremena kad bi usli u grupnu fazu no mi ovdje ne mozemo dvije titule zaredom da osvojimo i pricamo o nekoj evropi, nerealni smo

@bordobijeli iskreno mislim da nece biti vise onolikog gomilanja igraca sa strane i da bi se trebalo dovoditi samo ono sto je neophodno, mozda ce se vise okrenuti premijer ligi jer ko sto rekoh treba prvo stvoriti neku dominaciju na domacem terenu
Pyro is not a crime !

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 03 maj 2016, 14:52

joker90 je napisao/la:On voli Saraj'vo, pravi je hordas, brat @Majkl jedan je od nas!
Hvala brate moj,svi mi volimo Sarajevo ,mi smo bolesnici .Zivio brate moj
ŠTA SE OVO DEŠAVA

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 03 maj 2016, 14:55

i da, onaj idiot Cuic sudi u Zenici, ocito nisu nasli zajednicki jezik sa Celikom zato su osigurali sudiju
Pyro is not a crime !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mnon46, relativizam i 41 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []