Ako ima nesto sto je rekao ili uradio da potvrdi to onda nisam ni ja za njega.Fasiste najvise mrzim.Samo kazem da je puno bolja opcija od Petrovica,sto se tice sportskog djela.Lakoste je napisao/la:Karacic je ustasa, taj kad bi postao trener ja vise nikad ne bi otis'o na utakmicu Sarajeva.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: RE: Re: FK Sarajevo
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Re: FK Sarajevo
Pa mene kad bi neko vako prozivo, poyebo bi sve od do...
brsnio bi se nekako... a on hladno samo prebaci na drugu temu, ko da se nista nije desilo
brsnio bi se nekako... a on hladno samo prebaci na drugu temu, ko da se nista nije desilo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesic ima 13 trofeja, sta bi?Majkl je napisao/la:Dzeno i Husref su osvajali dok Celo nije nista osvojio nikad i vodio je nizerazredne klubove,kazem da se treba dati sansa jednom od ove dvojice jer su to zasluzili.A vidim svrsava se na Celu ko i na Kasapa Jesica .Kazem Dzenoo i Husref su za njega Murinjo i Gvardiola.HeraklitMracni je napisao/la:Kakav Husref , svaka cast sto je legenda , al on je sad slobodu kostao titule , sto se Dzene tice taj nikad vise nece vodit ni jedan klub u premijer ligi zivi bili pa vidjeli , moze samo nase akademce i to dok tan ne lupi sakom od sto ...
Ocekujem sutra pobjedu i kikseve Listice i Zelje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Govorim o nasim bivsim trenerima koji su osvajali da trebaju imati prednost u odnosu na ovog anonimusa.Ne kazem i to niko ne zna da nece biti promasaj mozda.MortemHz je napisao/la:Jesic ima 13 trofeja, sta bi?Majkl je napisao/la:Dzeno i Husref su osvajali dok Celo nije nista osvojio nikad i vodio je nizerazredne klubove,kazem da se treba dati sansa jednom od ove dvojice jer su to zasluzili.A vidim svrsava se na Celu ko i na Kasapa Jesica .Kazem Dzenoo i Husref su za njega Murinjo i Gvardiola.HeraklitMracni je napisao/la:Kakav Husref , svaka cast sto je legenda , al on je sad slobodu kostao titule , sto se Dzene tice taj nikad vise nece vodit ni jedan klub u premijer ligi zivi bili pa vidjeli , moze samo nase akademce i to dok tan ne lupi sakom od sto ...
Ocekujem sutra pobjedu i kikseve Listice i Zelje.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Zasto ga hranite replyima?
upozoravas Besica za trolanje a ovog debila ostavljas da nas yebe u zdrav mozak! Bravo, naklon do poda.aleksandar_veliki je napisao/la:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Tri puta je bio već.Evander je napisao/la:Husref je bio tu dva puta i mislim da nema potrebe za trecim.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
bordobijeli
- Kontakt:
mene najvise interesuje kojim putem ide nas klub
da li ce biti veci ulaganja ili cemo cekati neku pravu generaciju pa da nesto napravimo ,stvarno me to interesuje jel ova ulaganja i ovo dosad to je za vrha nase lige ,nema šanse da se nesto vise napravi u evropi ,nazalost ali tako je . e to mene interesuje dalji planovi kluba o tome niko ne govori citavu godinu a onda je lako rijesavati trenersku i igracku krizaljku kad imas šolde .
Poslije skupstine sve cemo znati.
Do tad sumnjam da cemo bilo sta znati.
Do tad sumnjam da cemo bilo sta znati.
ima sanse da se nesto napravi u evropi, samo moras imati prije svega mnogo bolju transfer politiku i malo srece da se izbjegnu protivnici iz liga petice, no ako ocekujes ulaganja tipa par miliona samo za igracki kadar mislim da nista od toga nece biti, s ovom lovom koju imamo moze se postici mnogo, samo treba znati a ova garnitura ljudi je pokazala da zna samo gomilati igrace i onda ih otpustati....Skenderbeg treba da bude primjer kako se moze, samo treba konstanta u domacem prvenstvu i malo srece u evropi, a srecu treba zasluzitibordobijeli je napisao/la:mene najvise interesuje kojim putem ide nas klubda li ce biti veci ulaganja ili cemo cekati neku pravu generaciju pa da nesto napravimo ,stvarno me to interesuje jel ova ulaganja i ovo dosad to je za vrha nase lige ,nema šanse da se nesto vise napravi u evropi ,nazalost ali tako je . e to mene interesuje dalji planovi kluba o tome niko ne govori citavu godinu a onda je lako rijesavati trenersku i igracku krizaljku kad imas šolde .
Pyro is not a crime !
On voli Saraj'vo, pravi je hordas, brat @Majkl jedan je od nas!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Blaža Sliškovića za trenera.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
U ugovor mu ugraditi da presice moraju biti na engleskom!!High je napisao/la:Blaža Sliškovića za trenera.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
I bradu od pešes dana.joker90 je napisao/la:U ugovor mu ugraditi da presice moraju biti na engleskom!!High je napisao/la:Blaža Sliškovića za trenera.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
bordobijeli
- Kontakt:
moze al jako tesko treba puno srece u zrijebu i solidnu ekipu , moj post se odnosio sto cinim se da ne znamo kojim putem idemo ,da li cemo dovoditi alispahica,benka ,jajala ,stepanova ,delaca ikande ta skupa pojacanja ili cemo se okrenuti kovacevicu ,mihojevicu ,kadusicu . ne znam nekako lutamo izmedju lige prvaka i poraza u lukavici,kaknju,travniku kako uprava tako i mi navijaci.THEC je napisao/la:ima sanse da se nesto napravi u evropi, samo moras imati prije svega mnogo bolju transfer politiku i malo srece da se izbjegnu protivnici iz liga petice, no ako ocekujes ulaganja tipa par miliona samo za igracki kadar mislim da nista od toga nece biti, s ovom lovom koju imamo moze se postici mnogo, samo treba znati a ova garnitura ljudi je pokazala da zna samo gomilati igrace i onda ih otpustati....Skenderbeg treba da bude primjer kako se moze, samo treba konstanta u domacem prvenstvu i malo srece u evropi, a srecu treba zasluzitibordobijeli je napisao/la:mene najvise interesuje kojim putem ide nas klubda li ce biti veci ulaganja ili cemo cekati neku pravu generaciju pa da nesto napravimo ,stvarno me to interesuje jel ova ulaganja i ovo dosad to je za vrha nase lige ,nema šanse da se nesto vise napravi u evropi ,nazalost ali tako je . e to mene interesuje dalji planovi kluba o tome niko ne govori citavu godinu a onda je lako rijesavati trenersku i igracku krizaljku kad imas šolde .
Ja o ovome pricam svo vrijeme. Titula u ovoj ligi ne znaci puno. Odlazak u Europu jos manje. Ja sam se ponadao da cemo napraviti iskorak, zato i jesam razocaran.bordobijeli je napisao/la:mene najvise interesuje kojim putem ide nas klubda li ce biti veci ulaganja ili cemo cekati neku pravu generaciju pa da nesto napravimo ,stvarno me to interesuje jel ova ulaganja i ovo dosad to je za vrha nase lige ,nema šanse da se nesto vise napravi u evropi ,nazalost ali tako je . e to mene interesuje dalji planovi kluba o tome niko ne govori citavu godinu a onda je lako rijesavati trenersku i igracku krizaljku kad imas šolde .
Ja sam prije bio za njega ali poslije zadnje epizode u Listici vise nisam.High je napisao/la:Blaža Sliškovića za trenera.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
zato sto je nemoguce preko noci, a pogotovo ne sa ovim kako smo mi radili i da titula znaci itekako, zato je **** TNS nosilac u drugom pretkolu, drugo je sto su oni amateri pa ne mogu proci ali nama bi taj status itekako valjao, siguran sam da je pitanje vremena kad bi usli u grupnu fazu no mi ovdje ne mozemo dvije titule zaredom da osvojimo i pricamo o nekoj evropi, nerealni smoEvander je napisao/la:Ja o ovome pricam svo vrijeme. Titula u ovoj ligi ne znaci puno. Odlazak u Europu jos manje. Ja sam se ponadao da cemo napraviti iskorak, zato i jesam razocaran.bordobijeli je napisao/la:mene najvise interesuje kojim putem ide nas klubda li ce biti veci ulaganja ili cemo cekati neku pravu generaciju pa da nesto napravimo ,stvarno me to interesuje jel ova ulaganja i ovo dosad to je za vrha nase lige ,nema šanse da se nesto vise napravi u evropi ,nazalost ali tako je . e to mene interesuje dalji planovi kluba o tome niko ne govori citavu godinu a onda je lako rijesavati trenersku i igracku krizaljku kad imas šolde .
@bordobijeli iskreno mislim da nece biti vise onolikog gomilanja igraca sa strane i da bi se trebalo dovoditi samo ono sto je neophodno, mozda ce se vise okrenuti premijer ligi jer ko sto rekoh treba prvo stvoriti neku dominaciju na domacem terenu
Pyro is not a crime !
Hvala brate moj,svi mi volimo Sarajevo ,mi smo bolesnici .Zivio brate mojjoker90 je napisao/la:On voli Saraj'vo, pravi je hordas, brat @Majkl jedan je od nas!
ŠTA SE OVO DEŠAVA
i da, onaj idiot Cuic sudi u Zenici, ocito nisu nasli zajednicki jezik sa Celikom zato su osigurali sudiju
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: relativizam i 44 gosta.