Prijedor je napisao/la:Dajte mi adresu slobode gdje da posaljem pehar kupio sam vam u juventi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Prijedor je napisao/la:Dajte mi adresu slobode gdje da posaljem pehar kupio sam vam u juventi
Kome saljes?Prijedor je napisao/la:Dajte mi adresu slobode gdje da posaljem pehar kupio sam vam u juventi
Tuzlacima da ne kmečeeSabinho je napisao/la:Kome saljes?Prijedor je napisao/la:Dajte mi adresu slobode gdje da posaljem pehar kupio sam vam u juventi
Ali, pljuje ga 10 likova. Pa, kakva je to stoka.Sabinho je napisao/la:Ovo je bruka.High je napisao/la:Žao mi je Sablje.
Halali momak nisam vidio bgm evo usao da editujem.Prijedor je napisao/la:Tuzlacima da ne kmečeeSabinho je napisao/la:Kome saljes?Prijedor je napisao/la:Dajte mi adresu slobode gdje da posaljem pehar kupio sam vam u juventi
Slobodanke Beztrofejević 0Prijedor je napisao/la:Dajte mi adresu slobode gdje da posaljem pehar kupio sam vam u juventi
Gledam slike iz Doboja kod Kaknja, ljudi osposobili novu salu za press konferencije i u ćošku se vidi neki pehar. Svako ima po neku kantu, samo tuzlaci ništa osim osvojene druge ligePrijedor je napisao/la:Tuzlacima da ne kmečeeSabinho je napisao/la:Kome saljes?Prijedor je napisao/la:Dajte mi adresu slobode gdje da posaljem pehar kupio sam vam u juventi
Taman ces uskoro da razgalis ove teme na forumu u prvoj RS. Ne pise niko nista po mjesecPrijedor je napisao/la:Dajte mi adresu slobode gdje da posaljem pehar kupio sam vam u juventi
Edis je ispao dostojanstven, svaka mu cast. Recimo Husref bi se pobio ovdje kakav je zivac. Edis u svakom slucaju ovo nije zasluzio, nije lik koji provocira.SlevinKelevra je napisao/la:Ali, pljuje ga 10 likova. Pa, kakva je to stoka.Sabinho je napisao/la:Ovo je bruka.High je napisao/la:Žao mi je Sablje.Ajde psovke, uvrede, pa cak i dobaciti nesto, ali pljuvati covjeka je najvece ponizenje.
Majora Milana Tepica na ovu adresu saljiPrijedor je napisao/la:Dajte mi adresu slobode gdje da posaljem pehar kupio sam vam u juventi
Samo nek pise covjek, sta ima veze. Kad vi pisete o trofejima niko vas ne goni sa teme.tuzlak1987 je napisao/la:Taman ces uskoro da razgalis ove teme na forumu u prvoj RS. Ne pise niko nista po mjesecPrijedor je napisao/la:Dajte mi adresu slobode gdje da posaljem pehar kupio sam vam u juventi
Meni je samo krivo sto to i ostali nisu uradili. Beganovic urlice u dresu kluba na nekog klosara i glumi huligana. Osramotili su se danas u Zenici, u svakom pogledu. Ne mozes se u dresu ponasati kao u 'civilu'.Sabinho je napisao/la:
Edis je ispao dostojanstven, svaka mu cast. Recimo Husref bi se pobio ovdje kakav je zivac. Edis u svakom slucaju ovo nije zasluzio, nije lik koji provocira.
Aleja netrofejnosti 1919fukaratz je napisao/la:Majora Milana Tepica na ovu adresu saljiPrijedor je napisao/la:Dajte mi adresu slobode gdje da posaljem pehar kupio sam vam u juventi
Hajde, mlada, svoj ti pos'o.Aerials je napisao/la:Peticija da se preimenuje i ova tema u "PL prepucavanja", jer nema neke velike razlike, gluposti se pišu i tamo i ovdje.
Sabinho je napisao/la:
Aleja netrofejnosti 1919
karanje nesposobnih 2016Sabinho je napisao/la:Aleja netrofejnosti 1919fukaratz je napisao/la:Majora Milana Tepica na ovu adresu saljiPrijedor je napisao/la:Dajte mi adresu slobode gdje da posaljem pehar kupio sam vam u juventi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.