Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 maj 2016, 01:30

Samo vi zezajte, ima jos dokaza. A kao sto znamo svi sve prave destabilizacije FK Sarajevo pocinju sa foruma :)

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 05 maj 2016, 01:33

Ma mila liga RS-a... Sudije su vrh za bh ligu... O namjestanjima da ne pricam prosle godine Rudar pusti Proletera da ostane u ligi odma hitni sastanci rudaru se oduzmu bodovi a proleter se izbaci u nizi rang... Nema kod nas steli a ni seljakluka neka nas i tamo je dobro :D

A ja cu pisati i na premijer liga dok god Tuzla ne osvoji titulu (znaci zauvijek cu pisati)
Zadnja izmjena: Prijedor, dana/u 05 maj 2016, 01:34, ukupno mijenjano 1 put.
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 maj 2016, 01:33

tuzlak1987 je napisao/la:Samo vi zezajte, ima jos dokaza. A kao sto znamo svi sve prave destabilizacije FK Sarajevo pocinju sa foruma :)
Nama sa foruma a vama iz druge lige, nego on topic, ima li link za ovaj pregled?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 maj 2016, 01:35

Prijedor je napisao/la:Ma mila liga RS-a... Sudije su vrh za bh ligu... O namjestanjima da ne pricam prosle godine Rudar pusti Proletera da ostane u ligi odma hitni sastanci rudaru se oduzmu bodovi a proleter se izbaci u nizi rang... Nema kod nas steli a ni seljakluka neka nas i tamo je dobro :D

A ja cu pisati i na premijer liga dok god Tuzla ne osvoji titulu (znaci zauvijek cu pisati)
E jesu vas i kaznili, ulaskom u PL :lol:

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 05 maj 2016, 01:36

MortemHz je napisao/la:ima li link za ovaj pregled?
[youtube][/youtube]
Don't believe the hype.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 05 maj 2016, 01:36

tuzlak1987 je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:Ma mila liga RS-a... Sudije su vrh za bh ligu... O namjestanjima da ne pricam prosle godine Rudar pusti Proletera da ostane u ligi odma hitni sastanci rudaru se oduzmu bodovi a proleter se izbaci u nizi rang... Nema kod nas steli a ni seljakluka neka nas i tamo je dobro :D

Pa sreca pa smo imali vise bodova od Leotara pa nas oduzimanje bodova (ja mislim 6 bodova nam oduzeli) nije sprijecilo da udjemo :D

Ja sam uvijek za pobjedjivanje pa makar u nizoj ligi nego ovako kanta 15 utakmica bez pobjede u nizu ;) Rudar je klub sa istorijom niti prvi put ispadamo a ni zadnji :D
? &

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 maj 2016, 01:38

akisarajevo92 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:ima li link za ovaj pregled?
[youtube][/youtube]
Hvala brate

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 05 maj 2016, 01:39

sudije zakinule borac za penal i gol
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 maj 2016, 01:40

Prijedor je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:

Pa sreca pa smo imali vise bodova od Leotara pa nas oduzimanje bodova (ja mislim 6 bodova nam oduzeli) nije sprijecilo da udjemo :D

Ja sam uvijek za pobjedjivanje pa makar u nizoj ligi nego ovako kanta 15 utakmica bez pobjede u nizu ;) Rudar je klub sa istorijom niti prvi put ispadamo a ni zadnji :D
Mislim da trebate vratiti Gavrana sada, on je jedan veoma posten i cestit trener :thumbup:

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 05 maj 2016, 01:45

Sta kaze igrac viteza savladao je golmana Rudara ali lopta se zaustavila u blatu :urnebes:
? &

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 maj 2016, 01:46

Evo i na ovom videu se vidi sav primitivizam igraca najtrofejnijeg BH kluba. Usljed gubitka veoma bitne utakmice prvo se sa domacim igracima pokoskali, onda navalili na sudiju (koji je jos tad morao par kartona dati gostima, ali se sasrao ocito), a zatim opleli i po redarima, specijalcima... sve to rezultiralo je gnjevom domacih gledaoca, morali su nekoga napasti, a nazalost tu je zaplatio Edis, koji se dostojanstveno ponjeo, jer usljed svog seljakluka i primitizma igraca kluba iz Metropole njihov trener i ugled kluba ispastaju.
Pred kraj ovog snimka se vidi kako Kjosevski, pri izlasku Mulalica sa tribine na teren, necim gadja domacu publiku te dobija udarac od pripadnika specijalne jedinice.
Ako ovaj golman ne dobije zabranu igranja barem do kraja ove sezone te pola naredne, ne znam onda vrijedi li ga uopste kaznjavati kao primjer drugima.

Prejadno, malogradjanski, neprofesionalno, a na kucni odgoj ne moze uticati ni Edis niti klub. Ali mora zato reagovati i Savez, a i Uprava kluba kao primjer drugima koji igraju i koji budu igrali za Zelju
.
[youtube][/youtube]

Ovaj video je ujedno i dokaz da nije Zenicka publika inicijator niti pojava samog Edisa na tribinama uzrok sukoba i izivljavanja igraca Zelje, vec oni sami su uzrok sramocenja kluba, napada na Edisa...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 05 maj 2016, 01:48

šta uradi papak neobrazovani što pljunu Vedrana ccc
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 05 maj 2016, 01:49

Beduin je napisao/la:Evo i na ovom videu se vidi sav primitivizam igraca najtrofejnijeg BH kluba. Usljed gubitka veoma bitne utakmice prvo se sa domacim igracima pokoskali, onda navalili na sudiju (koji je jos tad morao par kartona dati gostima, ali se sasrao ocito), a zatim opleli i po redarima, specijalcima... sve to rezultiralo je gnjevom domacih gledaoca, morali su nekoga napasti, a nazalost tu je zaplatio Edis, koji se dostojanstveno ponjeo, jer usljed svog seljakluka i primitizma igraca kluba iz Metropole njihov trener i ugled kluba ispastaju.
Pred kraj ovog snimka se vidi kako Kjosevski, pri izlasku Mulalica sa tribine na teren, necim gadja domacu publiku te dobija udarac od pripadnika specijalne jedinice.
Ako ovaj golman ne dobije zabranu igranja barem do kraja ove sezone te pola naredne, ne znam onda vrijedi li ga uopste kaznjavati kao primjer drugima.

Prejadno, malogradjanski, neprofesionalno, a na kucni odgoj ne moze uticati ni Edis niti klub. Ali mora zato reagovati i Savez, a i Uprava kluba kao primjer drugima koji igraju i koji budu igrali za Zelju
.
[youtube][/youtube]

Ovaj video je ujedno i dokaz da nije Zenicka publika inicijator niti pojava samog Edisa na tribinama uzrok sukoba i izivljavanja igraca Zelje, vec oni sami su uzrok sramocenja kluba, napada na Edisa...
Svaka čast svim akterima, ne dajte na sebe !!
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 05 maj 2016, 01:49

Kaznili i vas i leotar. Kazna da zamazu oci sto nisu treceg iz lige poslali u visi rang tad bi ta kazna dobila na vrijednosti a ovako kao da je i nije bilo. A to za bolje sudjenje , bajke su u 1.RS.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 05 maj 2016, 01:50

daj neko okaci bht sport da se pogleda !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 maj 2016, 01:51

GradKamena1 je napisao/la:daj neko okaci bht sport da se pogleda !

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 05 maj 2016, 01:52

Beduin je napisao/la:Ali mora zato reagovati i Savez, a i Uprava kluba kao primjer drugima koji igraju i koji budu igrali za Zelju
Ovom prilikom, želimo ukazati na činjenicu da je inicijalna iskra sukoba koji se desio poslije posljednjeg sudijskog zvižduka nastala zbog organizacijskog propusta domaćina koji je omogućio napad na predstavnike stručnog štaba našeg Kluba. To ipak ne opravdava nedolično ponašanje našeg golmana, Vedrana Kjosevskog i ostatka ekipe te ovim povodom osuđujemo njihovo ponašanje koje nije u skladu sa vrijednostima Fudbalskog kluba Željezničar.

Rukovodstvo Kluba će navedeni incident detaljno analizirati te će u skladu sa internim pravilnicima djelovanja i ponašanja predstavnika Kluba donijeti odluku o daljnjim koracima. Radniku koji radi na održavanju Stadiona Bilino polje se izvinjavamo zbog napada našeg golmana.
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 05 maj 2016, 02:00

Rudar- Vitez, proper football! :tokralju: :bih:

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 05 maj 2016, 02:00

MortemHz je napisao/la:
GradKamena1 je napisao/la:daj neko okaci bht sport da se pogleda !
:thumbup:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 maj 2016, 02:14

Beduin je napisao/la:Evo i na ovom videu se vidi sav primitivizam igraca najtrofejnijeg BH kluba. Usljed gubitka veoma bitne utakmice prvo se sa domacim igracima pokoskali, onda navalili na sudiju (koji je jos tad morao par kartona dati gostima, ali se sasrao ocito), a zatim opleli i po redarima, specijalcima... sve to rezultiralo je gnjevom domacih gledaoca, morali su nekoga napasti, a nazalost tu je zaplatio Edis, koji se dostojanstveno ponjeo, jer usljed svog seljakluka i primitizma igraca kluba iz Metropole njihov trener i ugled kluba ispastaju.

.
[youtube][/youtube]

http://fkzeljeznicar.ba/obavjestenje-po ... lik/19968/

Željo je na svojoj zvanicnoj stranici vec osudio i Kjosevskog i ponašanje igraca nakon utakmice. Vjerujem da ca ga i suspendovati, ako ne Savez, onda sam Željo.

A vidjecemo hoce li Čelik osuditi svoje navijace i sranja sa njihove strane.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.