Snimit ću jatanzla je napisao/la:Obavezno ću gledati. Bilo bi dobro da neko ko ima mogućnost i snimi, pa da postavi na net.Strauss je napisao/la:Nedjelja/13.06 Hayat sport - Berin Balijagić - Tomislav Spahović - Split]

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Snimit ću jatanzla je napisao/la:Obavezno ću gledati. Bilo bi dobro da neko ko ima mogućnost i snimi, pa da postavi na net.Strauss je napisao/la:Nedjelja/13.06 Hayat sport - Berin Balijagić - Tomislav Spahović - Split]
Gledao,bile izjave Spahovića, Balijagića i njihovog trenera, ništa posebno, ali opet dobro da ih uopšte ima u medijima. Bikiću svaka čast za ovaj potez. Očekivao sam neke isječke iz borbe, biće valjda u budućnosti.Strauss je napisao/la:Nedjelja/13.06 Hayat sport - Berin Balijagić - Tomislav Spahović - Split
Kratko, kratko, al što ti kažeš dobro da ih uopšte ima u medijima. Stvarno da nema hayata i tvsa ništa se ne bih čulo o borilačkim sportovima i uopšte o sportovima koji su manje popularni.tanzla je napisao/la:Gledao,bile izjave Spahovića, Balijagića i njihovog trenera, ništa posebno, ali opet dobro da ih uopšte ima u medijima. Bikiću svaka čast za ovaj potez. Očekivao sam neke isječke iz borbe, biće valjda u budućnosti.
Zezno si se, obrnuto je bilotanzla je napisao/la:Šilt je nedavno dobio batine od Badr Harija koliko znam. Ali on je uvijek u dobroj formi, uvijek opasan i uvijek atraktivan borac.
Mihajlović, veze nemam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.