BH borci (K1, MMA, Judo.......)

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Strauss
Kontakt:

Re: BH borci (K1, MMA, Judo.......)

Post Postao/la Strauss » 10 jun 2010, 00:45

tanzla je napisao/la:
Strauss je napisao/la:Nedjelja/13.06 Hayat sport - Berin Balijagić - Tomislav Spahović - Split]
Obavezno ću gledati. Bilo bi dobro da neko ko ima mogućnost i snimi, pa da postavi na net.
Snimit ću ja ;)

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 13 jun 2010, 11:25

Denis Stojnić vs Omar Bellahmar
OR 10: Obracun Ringu 10
3/27/2010
Submission (Heel Hook)

[youtube][/youtube]

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 13 jun 2010, 11:44

Svaka čast što si našao klip. Nije ovaj Alžirac imao nikakve šanse. Gotive Denisa u Splitu pravo, koliko sam upratio jednom je čak nastupio za neki splitski klub protiv Crvene Zvezde i naravno dominirao i razbio lika. Prava je tragedija što se on uslovno rečeno "z.ajebava", i ne trenira koliko bi trebao. Kako god, za mene je najbolji i najdraži borac :D

Vidiš u Splitu u tri mjeseca dva jaka fight eventa, a mi jedan čekamo evo bruku vremena.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 13 jun 2010, 22:45

Strauss je napisao/la:Nedjelja/13.06 Hayat sport - Berin Balijagić - Tomislav Spahović - Split
Gledao,bile izjave Spahovića, Balijagića i njihovog trenera, ništa posebno, ali opet dobro da ih uopšte ima u medijima. Bikiću svaka čast za ovaj potez. Očekivao sam neke isječke iz borbe, biće valjda u budućnosti. :D

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 14 jun 2010, 00:30

tanzla je napisao/la:Gledao,bile izjave Spahovića, Balijagića i njihovog trenera, ništa posebno, ali opet dobro da ih uopšte ima u medijima. Bikiću svaka čast za ovaj potez. Očekivao sam neke isječke iz borbe, biće valjda u budućnosti. :D
Kratko, kratko, al što ti kažeš dobro da ih uopšte ima u medijima. Stvarno da nema hayata i tvsa ništa se ne bih čulo o borilačkim sportovima i uopšte o sportovima koji su manje popularni.

Kaže Spahović da ima poziv iz Amerike i da bi trebao potpisati za Strikeforce :o
Ako se to desi ogroman, ogroman će to biti napredak u njegovoj karijeri.

Evo i video...
[youtube][/youtube]

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 14 jun 2010, 09:28

Ja skroz zaboravio da je spomenuo Strikeforce, zamisli sa 20 godina potpišeš za njih. :shock:
Ma nije on džaba rekao da mu je UFC cilj, potencijal je tu, samo treba raditi.

Imamo daleko najveći potencijal u borilačkim sportovima u okruženju.

Hvala za video.

p.s. ne može Bikić da ne kiksa prezime ili nešto :roll:

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 16 jun 2010, 16:04

Denis Stojnić vs Big Daddy

Karte za ovaj spektakl su već puštene u prodaju. Cijene su 15 i 20 KM, dok će oni koji se nađu u VIP loži morati izdvojiti 150 KM

Dugo najavljivani Octagon u Sarajevu koji se trebao održati u aprilu ove godine, bit će održan 17. jula u Olimpijskoj dvorani Zetra. To nam je potvrdio glavni organizator ovog spektakla i najbolji bh. borac Denis Stojnić.

"Sada je sve spremno. Nadam se da će se uključiti još neki sponzori. Svi su potvrdili dolazak od Alistaira Overeema, Chalida Arraba, Sakija, Šefana Leke…I dolazak Semmy Schilta, koji je bio upitan je sada realan"

Iako se Stojnić trebao boriti protiv Michaela McDonalda, bh. borac će nasuprot sebe imati još jedno veliko ime, Gary "Big Daddy" Goodridgea.

"Treniram svaki dan. Spreman sam za ovu veliku borbu. Radi se o dobro poznatoj faci u MMA i K-1 sportu. Mislim da je čak atraktivniji od McDonalda. Visok je 193 cm, težak 115 kg"

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 16 jun 2010, 16:08

ja sam gledo tomu na treninzima,lik je strasan,au borbi posebno
ps:jestel primjetili kako na clipu kaze "imo sam pobjeda i poraz" ono tuzno rece i poraz ;)
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 16 jun 2010, 22:35

Dobar je i Goodridge, ko se ono od hrvatskih boraca borio s njim skoro nekad? Ili sam pomiješao nešto..
Ovaj event ako se fakat održi, biće najveći IKAD na prostorima bivše nam države što se tiče poznatih imena..

@El nino tores
Jes' primjetio sam i ja kako je tužno izgovorio to, bitno da je poraz, a ne porazi. :mrgreen:

EDIT:

Borilački spektakl "Milenium Figting Challenge - Fight4Champion" održan u splitskoj Spaladium Areni od 4. do 6. juna moći ćete u nedjelju pogledati na TV OBN.
Moći ćete uživati u sljedećim borbama: Matijas Barić - Arunas Andriuskevicius, Miodrag Petković "Pele" - James "Colossus" Thompson, Antun Račić - Christian Binda, Stipe Bekavac - Moise Rimbon, Kristijan Perak - Mladen Kujundžić, Pero Ogrizek - Tomislav Spahović, Berin Balijagić - Junior Santiago, Ivica Trušček - Eric Bradley, Ajlin Ahimić - Saša Lazić, Matej Truhan - Aboubacar Diaby.

Strauss hoćel' se ovo snimit i postavit ? :mrgreen: :mrgreen:

izvor: rajvosa iks

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 17 jun 2010, 01:51

Ma kakav Big Daddy moj @tanzla. Njegovo vrijeme kad i kad prošlo, treba poštovati njegove uspjehe i u K1 i u UFC i u PRDID-u, al Denis će ga bukvalno samljeti. Fkt će biti smiješno šta će mu uraditi i nekako mi je žao na šta je spao Goodridge, jedna velika legenda prihvate sve pozive za batine samo da bi šta zaradio... :|
Nisi ništa pomiješao borio se početkom ove godine u Karlovcu sa Hrvatom Igorom Mihaljevićem i izgubio glatko...

Au vidi ti OBN 8-)
Mislim da je ovako nešta po prvi put na OBN-u, pa makar na snimci...
Gledat ću da snimim bar ove borbe naših boraca, ove ostale čisto sumnjam...

EDIT
Evo jedna borba Big Daddy-a iz moje kolekcije. Da se prisjetimo kako je to majstor u svoje vrijeme riješavao...
UFC® 8 David vs. Goliath
Feb/16/1996
Gary Goodridge vs Paul Herrera
[youtube][/youtube]

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 21 jun 2010, 17:30

Strauss jesi snimio štogod? Ja jučer mahmurao, nisam vidio borbe, pojma neam ni kad su bile.

Pozdrav.

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 22 jun 2010, 22:06

Tomislav Spahović vs Pero Ogrizek

[youtube][/youtube]

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 22 jun 2010, 23:39

Jao Tome razbijača šta uradi liku, baca ga ko krpu najobičniju. Svaka mu čast. Ponosan sam. Hvala i tebi što si postavio, naletiće valjda i Berinova borba negdje uskoro.

Pozdrav.

p.s. a Pero je bio baš nabrijan. :lol: :lol:

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 23 jun 2010, 12:46

Ja sam se prijatno iznenadio nastupom Spahovića, bit će od njeg nešta akb

EDIT
Jedva čekam
slika

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 23 jun 2010, 13:18

Ma Spahović odličan, možda će ga nekad u budućnosti zezati što je dosta nizak, 178cm, pa će imati problema protiv grdosija, ali nije to ništa što se ne može prevazići na druge načine.

I ja jedva čekam fajt u Zetri, nadam se da neće biti ko u Splitu, komentator osam puta ponavlja sjajna atmosfera, užarena atmosfera, pritisak publike, a u dvorani 150 ljudi. :mrgreen:

Karte su, koliko znam, 10 i 15 maraka za Zetru, nije skupo, biće puno aBd. :D

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 23 jun 2010, 14:27

WFC 11: Bash at the Beach

slika

Nakon trzavica i bi-nebi održavanja slovenskog WFC-a na hrvatskom tlu, sretno rješenje deoneseno je za slovensku borilačku organizaciju. Sredina ljeta, turisti, Portorož i WFC jedanaesti po redu.

Umjesto Dubrovčanina Peraka i Srbina Radosavljevića, koji su bili dogovoreni za "hrvatski" WFC, publiku će u glavnoj borbi zabavljati veliki Austrijanac Nandor Guelmino i Englez Ben Smith. Muamer Tufekčić iz BiH po K1 pravilima odraditi će s Igorom Jurkovićem a domaći Jasmin Bečirević protiv Armenca Aschugbabjana. Slovenskom borcu Miranu Fabjanu dolazi Japanac Yasubey Enimoto.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 23 jun 2010, 18:37

Tufekčića sam gledao protiv Leke, i djelovao mi je smiješan. Vjerovatno trema jbg. Jeko ovaj Jurković, nikad čuo. 8-)
Jasmin Bečirević, autohtono slovenačko prezime :D

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 23 jun 2010, 18:41

ma tomo je zivotinja.bice nesto od njega,a o ovim borcima sto ce bit u sarajevu manje vise o svima sam upoznat,jedino neznam kakav je ovaj mihajlovic,i u kakvoj je formi scihlt
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 23 jun 2010, 18:43

Šilt je nedavno dobio batine od Badr Harija koliko znam. Ali on je uvijek u dobroj formi, uvijek opasan i uvijek atraktivan borac.

Mihajlović, veze nemam :D

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 24 jun 2010, 23:36

tanzla je napisao/la:Šilt je nedavno dobio batine od Badr Harija koliko znam. Ali on je uvijek u dobroj formi, uvijek opasan i uvijek atraktivan borac.

Mihajlović, veze nemam :D
Zezno si se, obrnuto je bilo 8-)
zadnji njihov meč...
[youtube][/youtube]

A što se tiče Mihajlovića, respektabilan je to borac na ovim prostorima, al normalno u ovoj borbi u Zetri nema šta tražiti. Usput da kažem nekad davno njega preslušo' i Stojnić 8-)

EDIT
Sportplus il hayatsport, ne znam tačno, al uglavnom negdje će biti prilog o OFC Sarajevo

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.