PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Sloboda vas isiba ove sezone, nagrdili vas i u Sa i u Tz kuknjava Pokrijte se u krevetu, uz kanticu sladoleda na nocnom ormaricu i do sljedece sezone ne ustajte

Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!
Pokusava nesto ali slabo je to, ječma I pure s dosta špinata franto.
Bolan tu furku furaj negdje drugo, Muki je dobar I s Zlajom I s Jovanom I Mirkom.
Ekstra super s Milenom I Tihanom, Dragicom I Vesnom.
To sto ti hoces da dokazes da je Sarajevo Teheran, to je tvoja stvar.
Rinuka de sredi ovog uz abuzenze.
Bolan tu furku furaj negdje drugo, Muki je dobar I s Zlajom I s Jovanom I Mirkom.
Ekstra super s Milenom I Tihanom, Dragicom I Vesnom.
To sto ti hoces da dokazes da je Sarajevo Teheran, to je tvoja stvar.
Rinuka de sredi ovog uz abuzenze.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
Sarajlija88
- Kontakt:
Novi sponzor Slobode

-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
A ko je ono sponzor Zelji ? hahaha
Sta je ovo jbt..cijela prva frantina brigada napala na temu
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Prelistaj post-ove i vidi ko je zapoceo temu o javnim prihodima. To sto se nekom ne svidja istina, jer je laz uvijek ljepsa i ugodnija uhu, to je vec problem tih ljudi.FrancescoTotti je napisao/la:Eto vas ko srbi glupi (sa onom ko ti je bio đed).
Frajer postavlja zaposlene, plate i poredi sa sarajevom gdje su sve drzavne institucije smjestene i gdje ta **** nabiju prosjek plata, prosjek zaposlenja, i onda sarajlije zive na racun drugih. Da su bogdo svi u ovom gradu bogati i da bogato zive...
Malo mozak ukljicite, zaobidjite oko vlastitog kompleksa.
Mozete
-
Sarajlija88
- Kontakt:
Kao na prijmer, koja su to pitanje, mladi momce?
Popusili smo Drinu/i i svidjelo nam seSarajlija88 je napisao/la:Novi sponzor Slobode
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je kup takmicenje, od Sarajeva ste izgubili na Koševu. Mozemo i mi jednom u 97 godina ispasti od vas, zar ne?Sloki je napisao/la:Sloboda vas isiba ove sezone, nagrdili vas i u Sa i u Tz kuknjava Pokrijte se u krevetu, uz kanticu sladoleda na nocnom ormaricu i do sljedece sezone ne ustajte![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Sarajlija88
- Kontakt:
Hajd fino, ako vam se svidjelo.
Prelistaj post-ove, lako ces ih izvuci ako si zavrsio srednju skolu pa i onu od tri razredaSarajlija88 je napisao/la:Kao na prijmer, koja su to pitanje, mladi momce?
Kako jednom yebo ga ti.MortemHz je napisao/la:To je kup takmicenje, od Sarajeva ste izgubili na Koševu. Mozemo i mi jednom u 97 godina ispasti od vas, zar ne?Sloki je napisao/la:Sloboda vas isiba ove sezone, nagrdili vas i u Sa i u Tz kuknjava Pokrijte se u krevetu, uz kanticu sladoleda na nocnom ormaricu i do sljedece sezone ne ustajte![]()
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Sarajlija88 je napisao/la:Hajd fino, ako vam se svidjelo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
-
Sarajlija88
- Kontakt:
Sve sto sam dosad prelistao iskreno su bili kompleksi, drma kriza kompleksa prema glavnom gradu i jos prema unikatnom klubu Zeljeznicaru, ako ima pitanja koja ti spominjes, navedi, da pokusamo odgovoriti.Sloki je napisao/la:Prelistaj post-ove, lako ces ih izvuci ako si zavrsio srednju skolu pa i onu od tri razredaSarajlija88 je napisao/la:Kao na prijmer, koja su to pitanje, mladi momce?
Tuzlaci moraju sami unistiti frantu, ovom prilikom svaka cast pinoglavom sto je prepoznao frantu1945 s puno argumenata.
Zbog njega ce neki opaliti po Tuzli a on to hoce izgleda. Unistite zlobnika, Samke dominiraj ovog travara s dva acc.
Zbog njega ce neki opaliti po Tuzli a on to hoce izgleda. Unistite zlobnika, Samke dominiraj ovog travara s dva acc.
Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 05 maj 2016, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Koji kompleksi ?Sarajlija88 je napisao/la:Sve sto sam dosad prelistao iskreno su bili kompleksi, drma kriza kompleksa prema glavnom gradu i jos prema unikatnom klubu Zeljeznicaru, ako ima pitanja koja ti spominjes, navedi, da pokusamo odgovoriti.Sloki je napisao/la:Prelistaj post-ove, lako ces ih izvuci ako si zavrsio srednju skolu pa i onu od tri razredaSarajlija88 je napisao/la:Kao na prijmer, koja su to pitanje, mladi momce?
Rekoh ja, moraćemo vam smanjiti primanja, zahvalite se drugu Franti iz '45.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Sada vidim i iz prakse zasto je Tuzla Mekka hip-hop scene u BiHFrancescoTotti je napisao/la:de ba sloki sipu mi tuki
Ma jaSarajlija88 je napisao/la: Sve sto sam dosad prelistao iskreno su bili kompleksi, drma kriza kompleksa prema glavnom gradu i jos prema unikatnom klubu Zeljeznicaru, ako ima pitanja koja ti spominjes, navedi, da pokusamo odgovoriti.
Neka neka, samo bahato
Zadnja izmjena: Sloki, dana/u 05 maj 2016, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ispali ste i 2009-te u kupu na penaleMortemHz je napisao/la: To je kup takmicenje, od Sarajeva ste izgubili na Koševu. Mozemo i mi jednom u 97 godina ispasti od vas, zar ne?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.