Prelistaj post-ove i vidi ko je zapoceo temu o javnim prihodima. To sto se nekom ne svidja istina, jer je laz uvijek ljepsa i ugodnija uhu, to je vec problem tih ljudi.FrancescoTotti je napisao/la:Eto vas ko srbi glupi (sa onom ko ti je bio đed).
Frajer postavlja zaposlene, plate i poredi sa sarajevom gdje su sve drzavne institucije smjestene i gdje ta **** nabiju prosjek plata, prosjek zaposlenja, i onda sarajlije zive na racun drugih. Da su bogdo svi u ovom gradu bogati i da bogato zive...
Malo mozak ukljicite, zaobidjite oko vlastitog kompleksa.
Popusili smo Drinu/i i svidjelo nam seSarajlija88 je napisao/la:Novi sponzor Slobode
To je kup takmicenje, od Sarajeva ste izgubili na Koševu. Mozemo i mi jednom u 97 godina ispasti od vas, zar ne?Sloki je napisao/la:Sloboda vas isiba ove sezone, nagrdili vas i u Sa i u Tz kuknjava Pokrijte se u krevetu, uz kanticu sladoleda na nocnom ormaricu i do sljedece sezone ne ustajte![]()
Prelistaj post-ove, lako ces ih izvuci ako si zavrsio srednju skolu pa i onu od tri razredaSarajlija88 je napisao/la:Kao na prijmer, koja su to pitanje, mladi momce?
Kako jednom yebo ga ti.MortemHz je napisao/la:To je kup takmicenje, od Sarajeva ste izgubili na Koševu. Mozemo i mi jednom u 97 godina ispasti od vas, zar ne?Sloki je napisao/la:Sloboda vas isiba ove sezone, nagrdili vas i u Sa i u Tz kuknjava Pokrijte se u krevetu, uz kanticu sladoleda na nocnom ormaricu i do sljedece sezone ne ustajte![]()
Sarajlija88 je napisao/la:Hajd fino, ako vam se svidjelo.
Sve sto sam dosad prelistao iskreno su bili kompleksi, drma kriza kompleksa prema glavnom gradu i jos prema unikatnom klubu Zeljeznicaru, ako ima pitanja koja ti spominjes, navedi, da pokusamo odgovoriti.Sloki je napisao/la:Prelistaj post-ove, lako ces ih izvuci ako si zavrsio srednju skolu pa i onu od tri razredaSarajlija88 je napisao/la:Kao na prijmer, koja su to pitanje, mladi momce?
Koji kompleksi ?Sarajlija88 je napisao/la:Sve sto sam dosad prelistao iskreno su bili kompleksi, drma kriza kompleksa prema glavnom gradu i jos prema unikatnom klubu Zeljeznicaru, ako ima pitanja koja ti spominjes, navedi, da pokusamo odgovoriti.Sloki je napisao/la:Prelistaj post-ove, lako ces ih izvuci ako si zavrsio srednju skolu pa i onu od tri razredaSarajlija88 je napisao/la:Kao na prijmer, koja su to pitanje, mladi momce?
Sada vidim i iz prakse zasto je Tuzla Mekka hip-hop scene u BiHFrancescoTotti je napisao/la:de ba sloki sipu mi tuki
Ma jaSarajlija88 je napisao/la: Sve sto sam dosad prelistao iskreno su bili kompleksi, drma kriza kompleksa prema glavnom gradu i jos prema unikatnom klubu Zeljeznicaru, ako ima pitanja koja ti spominjes, navedi, da pokusamo odgovoriti.
Ispali ste i 2009-te u kupu na penaleMortemHz je napisao/la: To je kup takmicenje, od Sarajeva ste izgubili na Koševu. Mozemo i mi jednom u 97 godina ispasti od vas, zar ne?