FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hebo majku,jel stvarno toliko pritisak igrati kod nas da im j.ebem gdje ista imaju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zapalit nasu upravu, ako Hebibovic ima pravo igrati protiv nas. Ako nisu naucili nista iz slucaja "Kouadio", onda im se jos jednom kolektivno nayebem mame!!Besic je napisao/la:Hebibovica zapalit ako pogodi protiv nas .
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sta je tu odlicno? Vi zavisite od slobode dal ce uzet kup ili ne , zeljo je otpisan iz europe vec od zrinjskogRahma je napisao/la:Gubi Zeljo, odlicno!!!
MIRZA RASCIC !
Ako ovako ostane, OBAVEZNO pustiti OLIMPIC u zadnjem koluRahma je napisao/la:Gubi Zeljo, odlicno!!!
Odlicno, jer necemo strahovati protiv Olimpica.Rahma je napisao/la:Gubi Zeljo, odlicno!!!

@za ove iznad
Ne moramo ga "pustati", mi bi ionako izgubili.
Zadnja izmjena: r3m1, dana/u 07 maj 2016, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
-
- Kontakt:
Zeljo gori od nas

-
- Kontakt:
prva dojava ispade tačna...štrumpfovi gube 1:0, još samo da mi izjednačimo i drina povede 

- PitarBordo
- Kontakt:
Zato što onda ne moramo strahovati protiv Olimpica, koji očigledno nije za zaje8anciju.scooty11 je napisao/la:Sta je tu odlicno? Vi zavisite od slobode dal ce uzet kup ili ne , zeljo je otpisan iz europe vec od zrinjskogRahma je napisao/la:Gubi Zeljo, odlicno!!!
Samo Saraj'vo.
Ako Zeljo izgubi, mi mozemo zijaniti od Olimpica. Ako igra nerijeseno, onda ne sijemo izgubiti slijedece kolo.scooty11 je napisao/la:Sta je tu odlicno? Vi zavisite od slobode dal ce uzet kup ili ne , zeljo je otpisan iz europe vec od zrinjskogRahma je napisao/la:Gubi Zeljo, odlicno!!!
Nije bas isto

A kako igramo, ne garantujem da nas Olimpic nece mlatnuti.
Ajde Nijaze,da vidimo koliko si spreman da se isprsis,plus sto te nasi igraci ostavljaju u igri za bilo sta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- UnitedForce
- Kontakt:
al u kur.cuUnitedForce je napisao/la:**** nas zeljo.
1:0, 0:1
Zasluzili evropu vise od nas.
Pyro is not a crime !
- PitarBordo
- Kontakt:
FINO JA KAŽEM LIK IZVADI PO' ODBRANE I UVODI NAPAD. FINO!!! Hruta je položio što se tiče FKS danas. Vozdra.
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
eto opet nas zguzise 3:0, **** ti jad od igraca, koji beskicmenjaci!!!
Dobar je Hurta nemojte.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Sad ce Borac nas morati premirati 

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Doktorinho, mnon46, nedimmmm1337 i 43 gosta.