FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Emcobrudoni
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
eto opet nas zguzise 3:0, J*** ti jad od igraca, koji beskicmenjaci!!!
Dobar je Hurta nemojte.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Sad ce Borac nas morati premirati 
ima ovdje nesto i dobro u porazu, pokazalo se da nije Hurtic trajno rjesenje jer znajuci nas isto bismo ko sa Dzenom uradili, ovako necemoPitarBordo je napisao/la:FINO JA KAŽEM LIK IZVADI PO' ODBRANE I UVODI NAPAD. FINO!!! Hruta je položio što se tiče FKS danas. Vozdra.
@evander i Slavija ima teoretske sanse, dakle mogle bi i tu kakve premije biti
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 07 maj 2016, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
Ovo isto ko kad Barca igra protiv Getafea, Levantea, itd.. Ono kad znas da ce pobjediti...
Et dokle smo klub doveli
Et dokle smo klub doveli
Jestel vi ljudi normalni? Pa ako radnik uzme kup poselamite se sa Europom, ne pita se tu zeljo nista
MIRZA RASCIC !
Jarane moj, je li ovo realno? Hahahahaha! Pa samo su gurbeti gori od nas!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
Coromandel
- Kontakt:
hajde zezanciju na stranu i navijački optimizam, ali ovo šta nam uradiše od kluba pojedini mešetari...nemam riječi.
- UnitedForce
- Kontakt:
3:0 mogao bi jos koji.
Isti zeljo ih dobio ovdje 0:1, nas 1:0 i 0:1
O cemu mi pricamo? Slavimo zeljin poraz od rudara koji je i nas dobio, a mi 3:0 gubimo. Jeb.ala nas evropa u usta!
Isti zeljo ih dobio ovdje 0:1, nas 1:0 i 0:1
O cemu mi pricamo? Slavimo zeljin poraz od rudara koji je i nas dobio, a mi 3:0 gubimo. Jeb.ala nas evropa u usta!
' $!
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Ništa vam ne preostaje nego da potjerate 70% igrača i da date djeci šansu, akademci su sigurno bolji od većine ovih nehljebovića. Ipak se nadam da idete u Evropu, sretno.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja nikad nisam imao taj navijački optimizam. Vazda gledao objektivno - sa još nekolicinom ovdje i naravno vazda bio pljuvač. A sada se na to se vratilo.Coromandel je napisao/la:hajde zezanciju na stranu i navijački optimizam, ali ovo šta nam uradiše od kluba pojedini mešetari...nemam riječi.
Samo Saraj'vo.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
@Majkl, javi se...
Osmi poraz ove sezone! Dino oglasi se poslije tekme u medijima, pizdo feminizirana ona jaaadna!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Najgora i najpickastija ekipa poslije rata,sa najglupljim kapitenom!
DEFINITIVNO!
Ovo ni majkl ni piroman ne mogu osporiti
DEFINITIVNO!
Ovo ni majkl ni piroman ne mogu osporiti
Jel ko primjetio kako Okic maestralno pusti loptu kroz noge nakon ovog nazovi pokusaja ubačaaja Duljevica aghahahahahahhahaha
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
šta bi nam tek drina uradila cc
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
1:1
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Google Adsense [Bot], Marokanci58 i 32 gosta.