Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

NYKnicks Fan
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la NYKnicks Fan » 08 maj 2016, 20:32

Orton je napisao/la:slika

Igraci Zeljeznicara su znali proslaviti bod protiv Rudara
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 08 maj 2016, 20:33

Orton je napisao/la:slika

Igraci Zeljeznicara su znali proslaviti bod protiv Rudara
Stalo se na noge, hajneken šibamo :mrgreen:
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 08 maj 2016, 20:34

narodni heroj i prvoborac, nosilac partizanske spomenice @Franto na 1:20 probija policijski kordon..cisto da se zna ko je gazda :lol:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 08 maj 2016, 20:35

Rinuka je napisao/la:narodni heroj i prvoborac, nosilac partizanske spomenice @Franto na 1:20 probija policijski kordon..cisto da se zna ko je gazda :lol:
Kako si ga poznao? :D
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 08 maj 2016, 20:35

pinoglavi je napisao/la:
dejavu je napisao/la: Po ko zna koji put ovako brukaju i ime kluba i grad. Nema vise para valjda, neki dan su se i pobili zbog toga na tribini :facepalm:
Mislim da nema potrebe a ni smisla da vi komentarisete te nesuglasice na tribini i njihove razloge. Sto se ostalog tice dno dna je jbg.
:salut:
Automatski si napravio paralelu sa nama, upratio sam koliko si aktivan na ovom forumu. Vjerovatno i znas sve okolnosti i sva desavanja oko kluba i svakakvih likova, pa ti ne moram objasnjavati situacije i samo to "realno" poredjenje.
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 08 maj 2016, 20:38

MuhamedTM je napisao/la:
Rinuka je napisao/la:narodni heroj i prvoborac, nosilac partizanske spomenice @Franto na 1:20 probija policijski kordon..cisto da se zna ko je gazda :lol:
Kako si ga poznao? :D
po glavi :urnebes: :urnebes: :urnebes: a ni kornjace ga ne mogu zaustaviti..svi se boje sirogojna :rol:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 maj 2016, 20:42

Popi Tiago pare od Bajica :)

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 08 maj 2016, 20:44

Stravicne scene iz tuzle. Policija je angazirana zbog mogucnosti dolaska nasilnih pojedinaca iz beca koje radije nebih imenovao sada.
Situacija je kulminirala kada je azmir izvukao saku gvozdenih iz dzepa i bacio po podu (ne vidi se na snimku)
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 08 maj 2016, 20:53

Tacno ove navijacke skupine, od 30-100 ljudi(ovisno od grada do grada), ta sama srz navijacke grupe klubovima donose samo negative stvari. Od pritiska na igrace, neredi na tribinama, kazne od bakljada I nereda s policijom. Na drugi stranu imaju povlastice PRI kupovini karata uvijek su ulazi na navijacke tribine jeftinija nego na ostale(minus za klub), dosta obicnih gledalaca zbog takve vrste navijaca I gledalaca ne zeli dolazit na utakmicu(minus za klub) itd itd.

Sent from my MI 4W using Tapatalk

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 08 maj 2016, 20:58

tale07 je napisao/la:Tacno ove navijacke skupine, od 30-100 ljudi(ovisno od grada do grada), ta sama srz navijacke grupe klubovima donose samo negative stvari. Od pritiska na igrace, neredi na tribinama, kazne od bakljada I nereda s policijom. Na drugi stranu imaju povlastice PRI kupovini karata uvijek su ulazi na navijacke tribine jeftinija nego na ostale(minus za klub), dosta obicnih gledalaca zbog takve vrste navijaca I gledalaca ne zeli dolazit na utakmicu(minus za klub) itd itd.

Sent from my MI 4W using Tapatalk
[youtube][/youtube]

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 08 maj 2016, 21:03

Pjesma je zakon, sandstorm :thumbup:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 maj 2016, 21:08

Rigoletto je napisao/la:Stravicne scene iz tuzle. Policija je angazirana zbog mogucnosti dolaska nasilnih pojedinaca iz beca koje radije nebih imenovao sada.
Situacija je kulminirala kada je azmir izvukao saku gvozdenih iz dzepa i bacio po podu (ne vidi se na snimku)
:lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 08 maj 2016, 21:26

A š'o me trznu, noge mi se odsjekoše :urnebes: :urnebes: kontam nešto mene proziva @Rinuka još ga zagotivio na ovim zaebancijama

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 08 maj 2016, 21:32

Cocaine je napisao/la:Eno Doeta u masi gleda po podu jeli ikome u gunguli ispao gvozdeni petak :urnebes: :urnebes: :rol: :thumbup:
Sto ja brato :mrgreen: :thumbdown:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

High

Post Postao/la High » 08 maj 2016, 21:34

:lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 08 maj 2016, 21:54

narodniheroj je napisao/la:
A š'o me trznu, noge mi se odsjekoše :urnebes: :urnebes: kontam nešto mene proziva @Rinuka još ga zagotivio na ovim zaebancijama
:rol: :rol: ti nisi nas oslobodioc ko drug franto

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 08 maj 2016, 21:59

Boga mi oplako sam koliko iskaraste Tuzlake. Mada su sami krivi. Ja ne znam ko su likovi sa snimka, koliko su bitni ili nebitni u Fukarama ali ovo je stvarno smijesno.

High

Post Postao/la High » 08 maj 2016, 22:04

Addict je napisao/la:Boga mi oplako sam koliko iskaraste Tuzlake. Mada su sami krivi. Ja ne znam ko su likovi sa snimka, koliko su bitni ili nebitni u Fukarama ali ovo je stvarno smijesno.

[youtube][/youtube]

Veći ste od njih. :salut:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 08 maj 2016, 22:22

Bez zezanja. Vecina sarajlija kad je zrinja gostovao u bijeljini su podrzali sto je celo izveo drugi sastav radi kupa kad je to isto uradio protiv borca pljuju ga.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Addict
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Addict » 08 maj 2016, 22:34

High je napisao/la:
Addict je napisao/la:Boga mi oplako sam koliko iskaraste Tuzlake. Mada su sami krivi. Ja ne znam ko su likovi sa snimka, koliko su bitni ili nebitni u Fukarama ali ovo je stvarno smijesno.

[youtube][/youtube]

Veći ste od njih. :salut:
Ni blizu. Realno mi smo selo, MZ i ne bakcemo tamo gdje ne treba. Tuzla je ipak grad brate, za nasu realnost jedan od najvecih gradova drzave. Klub s tradicijom i istorijom, mi u nastajanju i sve sto radimo i cemu nam se s pravom smiju je proces odrastanja. Znam kakve gluposti pravimo ali tako valjda mora. Ipak, klubu kakav je Sloboda i gradu kakav je Tuzla se to ne bi smjelo desavati. Bez ljutnje, tako je.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.