Orton je napisao/la:
Igraci Zeljeznicara su znali proslaviti bod protiv Rudara
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Stalo se na noge, hajneken šibamoOrton je napisao/la:
Igraci Zeljeznicara su znali proslaviti bod protiv Rudara
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
narodni heroj i prvoborac, nosilac partizanske spomenice @Franto na 1:20 probija policijski kordon..cisto da se zna ko je gazda 
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Kako si ga poznao?Rinuka je napisao/la:narodni heroj i prvoborac, nosilac partizanske spomenice @Franto na 1:20 probija policijski kordon..cisto da se zna ko je gazda
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
pinoglavi je napisao/la:Mislim da nema potrebe a ni smisla da vi komentarisete te nesuglasice na tribini i njihove razloge. Sto se ostalog tice dno dna je jbg.dejavu je napisao/la: Po ko zna koji put ovako brukaju i ime kluba i grad. Nema vise para valjda, neki dan su se i pobili zbog toga na tribini
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
po glaviMuhamedTM je napisao/la:Kako si ga poznao?Rinuka je napisao/la:narodni heroj i prvoborac, nosilac partizanske spomenice @Franto na 1:20 probija policijski kordon..cisto da se zna ko je gazda
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Popi Tiago pare od Bajica 
Stravicne scene iz tuzle. Policija je angazirana zbog mogucnosti dolaska nasilnih pojedinaca iz beca koje radije nebih imenovao sada.
Situacija je kulminirala kada je azmir izvukao saku gvozdenih iz dzepa i bacio po podu (ne vidi se na snimku)
Situacija je kulminirala kada je azmir izvukao saku gvozdenih iz dzepa i bacio po podu (ne vidi se na snimku)
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Tacno ove navijacke skupine, od 30-100 ljudi(ovisno od grada do grada), ta sama srz navijacke grupe klubovima donose samo negative stvari. Od pritiska na igrace, neredi na tribinama, kazne od bakljada I nereda s policijom. Na drugi stranu imaju povlastice PRI kupovini karata uvijek su ulazi na navijacke tribine jeftinija nego na ostale(minus za klub), dosta obicnih gledalaca zbog takve vrste navijaca I gledalaca ne zeli dolazit na utakmicu(minus za klub) itd itd.
Sent from my MI 4W using Tapatalk
[youtube][/youtube]tale07 je napisao/la:Tacno ove navijacke skupine, od 30-100 ljudi(ovisno od grada do grada), ta sama srz navijacke grupe klubovima donose samo negative stvari. Od pritiska na igrace, neredi na tribinama, kazne od bakljada I nereda s policijom. Na drugi stranu imaju povlastice PRI kupovini karata uvijek su ulazi na navijacke tribine jeftinija nego na ostale(minus za klub), dosta obicnih gledalaca zbog takve vrste navijaca I gledalaca ne zeli dolazit na utakmicu(minus za klub) itd itd.
Rigoletto je napisao/la:Stravicne scene iz tuzle. Policija je angazirana zbog mogucnosti dolaska nasilnih pojedinaca iz beca koje radije nebih imenovao sada.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
narodniheroj
- Kontakt:
A š'o me trznu, noge mi se odsjekošeRinuka je napisao/la:narodni heroj i prvoborac, nosilac partizanske spomenice @Franto na 1:20 probija policijski kordon..cisto da se zna ko je gazda
Sto ja bratoCocaine je napisao/la:Eno Doeta u masi gleda po podu jeli ikome u gunguli ispao gvozdeni petak![]()
![]()
![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
narodniheroj je napisao/la:A š'o me trznu, noge mi se odsjekošeRinuka je napisao/la:narodni heroj i prvoborac, nosilac partizanske spomenice @Franto na 1:20 probija policijski kordon..cisto da se zna ko je gazda![]()
kontam nešto mene proziva @Rinuka još ga zagotivio na ovim zaebancijama
Boga mi oplako sam koliko iskaraste Tuzlake. Mada su sami krivi. Ja ne znam ko su likovi sa snimka, koliko su bitni ili nebitni u Fukarama ali ovo je stvarno smijesno.
Addict je napisao/la:Boga mi oplako sam koliko iskaraste Tuzlake. Mada su sami krivi. Ja ne znam ko su likovi sa snimka, koliko su bitni ili nebitni u Fukarama ali ovo je stvarno smijesno.
[youtube][/youtube]
Veći ste od njih.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Bez zezanja. Vecina sarajlija kad je zrinja gostovao u bijeljini su podrzali sto je celo izveo drugi sastav radi kupa kad je to isto uradio protiv borca pljuju ga.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Ni blizu. Realno mi smo selo, MZ i ne bakcemo tamo gdje ne treba. Tuzla je ipak grad brate, za nasu realnost jedan od najvecih gradova drzave. Klub s tradicijom i istorijom, mi u nastajanju i sve sto radimo i cemu nam se s pravom smiju je proces odrastanja. Znam kakve gluposti pravimo ali tako valjda mora. Ipak, klubu kakav je Sloboda i gradu kakav je Tuzla se to ne bi smjelo desavati. Bez ljutnje, tako je.High je napisao/la:Addict je napisao/la:Boga mi oplako sam koliko iskaraste Tuzlake. Mada su sami krivi. Ja ne znam ko su likovi sa snimka, koliko su bitni ili nebitni u Fukarama ali ovo je stvarno smijesno.
[youtube][/youtube]
Veći ste od njih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.