Mutan si previseSkver je napisao/la:Jel ovaj avatar?NYKnicks Fan je napisao/la:neka neko napravi sliku za avatara kumim ga ja nikad nisam mijenjao avatar evo 5 godina:urnebes:![]()
![]()
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ja baSkver je napisao/la:Jel ovaj avatar?NYKnicks Fan je napisao/la:neka neko napravi sliku za avatara kumim ga ja nikad nisam mijenjao avatar evo 5 godina:urnebes:![]()
![]()
Al si mutan malo
Mutna slika, kopiraj je, da je skinem
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 08 maj 2016, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
skver postavio svoju slikuDoeTz je napisao/la:Mutan si previseSkver je napisao/la:Jel ovaj avatar?NYKnicks Fan je napisao/la:neka neko napravi sliku za avatara kumim ga ja nikad nisam mijenjao avatar evo 5 godina:urnebes:![]()
![]()
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Ma ja nisam cuo to igrajte p..
e..ali je islo pitarske p...
Joj od muhe napravimo slona zacas.
e..ali je islo pitarske p...
Joj od muhe napravimo slona zacas.
Nek ti Mramor napravi sa videaNYKnicks Fan je napisao/la:Ja baSkver je napisao/la:Jel ovaj avatar?NYKnicks Fan je napisao/la:neka neko napravi sliku za avatara kumim ga ja nikad nisam mijenjao avatar evo 5 godina:urnebes:![]()
![]()
Al si mutan malo
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
" Ja neću doć' na sjever! " i " Mi smo kupili karte, od nas živiš bolan! "
Dvije izjave koje su obilježile ovu sedmicu! Hvala vam
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Mogu mislit koliko ga je sad sramota. Sjedi u kuci, gleda sve ovo, ove slike i gifove.... cita. Mene sramota, ocam et. 
i tako "Joge potjeraj" dobi svog nasljednika. NIkad vise necu raljati na utakmici 
samo Sloboda
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Boli ba njega ku*acNYKnicks Fan je napisao/la:Mogu mislit koliko ga je sad sramota. Sjedi u kuci, gleda sve ovo, ove slike i gifove.... cita. Mene sramota, ocam et.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Samo fakat mislim da nije u redu ovo skidanje slika s njegovog profila 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Dabogda...SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Boli ba njega ku*acNYKnicks Fan je napisao/la:Mogu mislit koliko ga je sad sramota. Sjedi u kuci, gleda sve ovo, ove slike i gifove.... cita. Mene sramota, ocam et.
Prvo sto sam pomislio kad sam vidio klipmerak je napisao/la:i tako "Joge potjeraj" dobi svog nasljednika. NIkad vise necu raljati na utakmici
Samo bahato i ganola
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Gdje je administracija sad da banuje i obrise postove? Nije ovo u redu, drugo je ovo, nasa zajebancija, ali sad pretjeruju bas.Aerials je napisao/la:Samo fakat mislim da nije u redu ovo skidanje slika s njegovog profila
Nije uredu onako oprat momka.Aerials je napisao/la:Samo fakat mislim da nije u redu ovo skidanje slika s njegovog profila
Hahahahahahahahahahamerak je napisao/la:i tako "Joge potjeraj" dobi svog nasljednika. NIkad vise necu raljati na utakmici
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Ako treba poginut' ce on u srijedu, gine on za ovaj klubNYKnicks Fan je napisao/la:Dabogda...SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Boli ba njega ku*acNYKnicks Fan je napisao/la:Mogu mislit koliko ga je sad sramota. Sjedi u kuci, gleda sve ovo, ove slike i gifove.... cita. Mene sramota, ocam et.ioako, momak je lud, vidjeli smo svi...
Evo ti kopiraj avatarNYKnicks Fan je napisao/la:Gdje je administracija sad da banuje i obrise postove? Nije ovo u redu, drugo je ovo, nasa zajebancija, ali sad pretjeruju bas.Aerials je napisao/la:Samo fakat mislim da nije u redu ovo skidanje slika s njegovog profila
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Yebo vas Sale, ima i gorih 
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:" Ja neću doć' na sjever! " i " Mi smo kupili karte, od nas živiš bolan! "
Haha kakvi DEGENI sa tim izjavama...
Braćo mila na šta smo spali...Kako sad doživjet ove ljude jer NAŽALOST članovi su grupe...Da li oni predstavljaju cijelu grupu, jel ovo njihov stav...
Poče gledat video kontam ovo protiv Drine, kad ono...
Sramota me ko nikad, šta smo sebi dopustili...Da nas sve predstavljaju pijani i drogirani maloumnici...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: pomocniDJUBRE i 7 gostiju.