Mutan si previseSkver je napisao/la:Jel ovaj avatar?NYKnicks Fan je napisao/la:neka neko napravi sliku za avatara kumim ga ja nikad nisam mijenjao avatar evo 5 godina:urnebes:![]()
![]()

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Mutan si previseSkver je napisao/la:Jel ovaj avatar?NYKnicks Fan je napisao/la:neka neko napravi sliku za avatara kumim ga ja nikad nisam mijenjao avatar evo 5 godina:urnebes:![]()
![]()
Ja baSkver je napisao/la:Jel ovaj avatar?NYKnicks Fan je napisao/la:neka neko napravi sliku za avatara kumim ga ja nikad nisam mijenjao avatar evo 5 godina:urnebes:![]()
![]()
skver postavio svoju slikuDoeTz je napisao/la:Mutan si previseSkver je napisao/la:Jel ovaj avatar?NYKnicks Fan je napisao/la:neka neko napravi sliku za avatara kumim ga ja nikad nisam mijenjao avatar evo 5 godina:urnebes:![]()
![]()
Nek ti Mramor napravi sa videaNYKnicks Fan je napisao/la:Ja baSkver je napisao/la:Jel ovaj avatar?NYKnicks Fan je napisao/la:neka neko napravi sliku za avatara kumim ga ja nikad nisam mijenjao avatar evo 5 godina:urnebes:![]()
![]()
Al si mutan malo
Boli ba njega ku*acNYKnicks Fan je napisao/la:Mogu mislit koliko ga je sad sramota. Sjedi u kuci, gleda sve ovo, ove slike i gifove.... cita. Mene sramota, ocam et.
Dabogda...SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Boli ba njega ku*acNYKnicks Fan je napisao/la:Mogu mislit koliko ga je sad sramota. Sjedi u kuci, gleda sve ovo, ove slike i gifove.... cita. Mene sramota, ocam et.
Prvo sto sam pomislio kad sam vidio klipmerak je napisao/la:i tako "Joge potjeraj" dobi svog nasljednika. NIkad vise necu raljati na utakmici
Gdje je administracija sad da banuje i obrise postove? Nije ovo u redu, drugo je ovo, nasa zajebancija, ali sad pretjeruju bas.Aerials je napisao/la:Samo fakat mislim da nije u redu ovo skidanje slika s njegovog profila
Nije uredu onako oprat momka.Aerials je napisao/la:Samo fakat mislim da nije u redu ovo skidanje slika s njegovog profila
Hahahahahahahahahahamerak je napisao/la:i tako "Joge potjeraj" dobi svog nasljednika. NIkad vise necu raljati na utakmici
Ako treba poginut' ce on u srijedu, gine on za ovaj klubNYKnicks Fan je napisao/la:Dabogda...SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Boli ba njega ku*acNYKnicks Fan je napisao/la:Mogu mislit koliko ga je sad sramota. Sjedi u kuci, gleda sve ovo, ove slike i gifove.... cita. Mene sramota, ocam et.ioako, momak je lud, vidjeli smo svi...
Evo ti kopiraj avatarNYKnicks Fan je napisao/la:Gdje je administracija sad da banuje i obrise postove? Nije ovo u redu, drugo je ovo, nasa zajebancija, ali sad pretjeruju bas.Aerials je napisao/la:Samo fakat mislim da nije u redu ovo skidanje slika s njegovog profila
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:" Ja neću doć' na sjever! " i " Mi smo kupili karte, od nas živiš bolan! "
Dvije izjave koje su obilježile ovu sedmicu! Hvala vam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.