FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kupus army
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kupus army » 12 maj 2016, 21:43

Sledece sezone,ako Bog da Almir Hurtic ko Agim Nikolic prije 15-tak godina,sa kosevskim bebama :)
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 12 maj 2016, 21:46

Sad kad Hurta odradi pripreme, nece moci ni poluvrijeme izdrzati.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 12 maj 2016, 21:48

kupus army je napisao/la:Sledece sezone,ako Bog da Almir Hurtic ko Agim Nikolic prije 15-tak godina,sa kosevskim bebama :)
To mi je mozda i najdraza generacija.
Svi otisli u Djerzelez, Ismet im bio predsjednik tad. Prvo kolo na Kosevu Djerzelez-Sarajevo.
Nasi bivsi igraci svi tamo. Za nas djeca igraju. Povedemo mi 1:0. Pred kraj oni izjednacise. Mislim da igraci Sarajeva nakon utakmice nikad veci aplauz nisu dobili nego tu utakmicu.

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 12 maj 2016, 21:49

Nek nam vrate Seferovica za kondicionog.. I nek nam vrate Saida da povede ekipu u iducu sezonu..
IDEMO PONOVO!

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 12 maj 2016, 21:51

Evander je napisao/la:
kupus army je napisao/la:Sledece sezone,ako Bog da Almir Hurtic ko Agim Nikolic prije 15-tak godina,sa kosevskim bebama :)
To mi je mozda i najdraza generacija.
Svi otisli u Djerzelez, Ismet im bio predsjednik tad. Prvo kolo na Kosevu Djerzelez-Sarajevo.
Nasi bivsi igraci svi tamo. Za nas djeca igraju. Povedemo mi 1:0. Pred kraj oni izjednacise. Mislim da igraci Sarajeva nakon utakmice nikad veci aplauz nisu dobili nego tu utakmicu.
Berberovic,Skoro,Pelak,Smajo Mahmutovic,aaaa kakva je to generacija bila.Meni je draze nasu djecu gledati,nego panjeve sto nose pare samo.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 12 maj 2016, 21:51

Objektivni pitari : od ima dobre rezultate treba ga ostaviti ,preko dobro dobija ove lakše utakmice šta je što mu se omakne poraz u svakom derbiju do nisu mu dovedena adekvatna pojačanja igra sa djecom ,pa onda loše je ovo ali tri boda su tri boda , pa onda igra je katastrofa i finalno Hurtiću odlazi .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 12 maj 2016, 21:53

Evander je napisao/la:Hipoteticki. Jedne godine, mi budemo prvaci. Trebamo u LP ici da igramo pretkola.
Na drugoj strani Cardif izbori europu (izborio ju je prije tri godine, ako se ne varam, znaci nije nemoguce).

I naravno, Tan odluci da mu Cardif igra Europu, a Zeljo kao drugi u nasoj ligi, ode u LP.

Ja mislim da bi rat izbio.

Eto u kakvu smo se situaciju doveli i za sta smo se prodali i podcinili.
Srecom, pravilo se odnosi na klubove koji igraju u istom takmicenju, tako da bi mi mogli u ligu prvaka a Cardiff u evropa ligu. E jedino bi bio belaj kad bi mi preko lige prvaka dosli u grupe evropa lige a tamo nas cekao Cardiff :mrgreen:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 12 maj 2016, 21:55

Tan nije vlasnik Sarajeva, tako da to pravilo za nas ne vazi.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 12 maj 2016, 21:56

ReufHerco je napisao/la:
Evander je napisao/la:Hipoteticki. Jedne godine, mi budemo prvaci. Trebamo u LP ici da igramo pretkola.
Na drugoj strani Cardif izbori europu (izborio ju je prije tri godine, ako se ne varam, znaci nije nemoguce).

I naravno, Tan odluci da mu Cardif igra Europu, a Zeljo kao drugi u nasoj ligi, ode u LP.

Srecom, pravilo se odnosi na klubove koji igraju u istom takmicenju, tako da bi mi mogli u ligu prvaka a Cardiff u evropa ligu. E jedino bi bio belaj kad bi mi preko lige prvaka dosli u grupe evropa lige a tamo nas cekao Cardiff :mrgreen:
Hipoteticki. Mozes se plasirati u LP, biti treci u grupi pa opet zavrsis u Ligi Europe. Znaci, svejedno je.

shtaje
Kontakt:

Post Postao/la shtaje » 12 maj 2016, 22:01

Evander je napisao/la:
ReufHerco je napisao/la:

Hipoteticki. Mozes se plasirati u LP, biti treci u grupi pa opet zavrsis u Ligi Europe. Znaci, svejedno je.
Hipoteticki. Sarajevo ima prednost jer dolazi iz jaceg takmicenja,LP

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 12 maj 2016, 22:02

Ako Cardif osvoji ligu i FA kup kao prosle godine, mi budemo drugi u kvalifikacijama za Eurosong, sa poznatim hitom - REMSE MAJKO I DANJU I NOCU- mi bi ipak imali pravo nastupa ukoliko na vrijeme obezbjedimo licencu.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 12 maj 2016, 22:07

Besic je napisao/la:Objektivni pitari : od ima dobre rezultate treba ga ostaviti ,preko dobro dobija ove lakše utakmice šta je što mu se omakne poraz u svakom derbiju do nisu mu dovedena adekvatna pojačanja igra sa djecom ,pa onda loše je ovo ali tri boda su tri boda , pa onda igra je katastrofa i finalno Hurtiću odlazi .
Ma i za Dzenu isto.bilo,Husrefa,Jesica,Kodru popljuvali gdje smo stigli sad ga prizivamo,neki si Jesica prizivali da sve rastjera a sad je zlocinac itd

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 12 maj 2016, 22:11

Evander je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:
sekac je napisao/la:RAJA MOŽE LI JEDNA KONSTATACIJA? MOLIM VAS DA SKONTATE DA MOLOTOVLJEV NIJE ZAGOR !
Normalno da nisam Moltovljev al ga postujem,uostalom ja ne podrzavam upravu,al cu uvijek pohvalit dobre stvari a ne pljuvat sve zivo. Juce se to rijesilo i Aca im je rekao da nisam on. Opaska na ove postove recu samo nama niko nikad nije mogao ugoditi niti ce moci ikad,imamo taj papanski mentalitet,pljujemo i sto jest i sto nije
Haj ti nama u kratkim crtama pojasni sta je to pozitivno unazad godinu dana.
Negativno je dosta stvari ako cemo realno pricat,od dovodjenja panjeva,mjenjanja trenera ko carapa itd. ocajno stanje na tabeli itd Pozitivno je Mihojevic,Kadusic,Catakovic,akademija i njeni igraci,onda sto smo u plusu,a unazad 2 godine dosta toga je potitivnog. Sad druga je stvvar sto su nasi navijaci licemjeri mislim na odredjene ljude,do juce sa licemjerima Ibrakovicem.i Dinom.kafe pili,zajedno slavili titule a sad tim istim oni ne valjaju da ne ulazim u detalje bolje je

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 12 maj 2016, 22:13

SIUX spomenu aferu punac to.je glupost obicna za budale,sve i da su mu dali pare za premiranje nista neregularno,Real javno nudi bogatstvo Granadi a Barsa Deportivu pa nikom nista,cak sta vise bice postenije ima da grizu i jedni i drugi

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 maj 2016, 22:13

izvinjavam se zbog upada na temu al me malo zainteresovalo ovo oko sukoba interesa ili kako se vec zove...jeste vi sigurni u ovo ili je rekla-kazala....ako je istina ima tu i gora varijanta a to je da Tan recimo kupi neki ozbiljniji klub koji je redovan ucesnik evropskih takmicenja :? ...ovako,kardif i ovaj kortirk su tu u evropi s vremena na vrijeme pa za sad nije neka drama strasna al de znaj sta brkatom kinezu sutra moze past na pamet....te kosooke vazda nesto iznenada prenosi,jbt
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 12 maj 2016, 22:15

pa neka kupi, najmanji problem je prenijeti prava na clana porodice i onda ti ga moze uefa samo popusiti
Pyro is not a crime !

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 12 maj 2016, 22:16

Tebe kad covjek slusa reko bi nikad.gore nije bilo,ovako samo.dusmani mogu pisat. Pa ja pamtim 20 puta gora vremena pa se nije plakalo ko zene kakve kao sad,za kifle se nije imalo,Zeljo svake godine pehare dizo mi nista,dero nas Troglav,Bosna Visoko,Drinovci itd

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 12 maj 2016, 22:16

Koga li ce Hurta otjerat? Simeunović, Kramar, Cezar, Emerson..! Kallasi suspendovan!
Nastavi niz...
IDEMO PONOVO!

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 12 maj 2016, 22:17

zagor1987 je napisao/la:SIUX spomenu aferu punac to.je glupost obicna za budale,sve i da su mu dali pare za premiranje nista neregularno,Real javno nudi bogatstvo Granadi a Barsa Deportivu pa nikom nista,cak sta vise bice postenije ima da grizu i jedni i drugi
Vise se pominje "punac" za 2 mjeseca nego sve carolije Amara,Violine i ostale klape,za sve ove godine...
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 maj 2016, 22:17

Strah me Hurtinih priprema, on je dobar za gasiti pozar kao i do sada, jer kad on dođe raja mu nista ne zamjera i aktivira se ona prica "ma nije on nista kriv, podrzat cemo ga". Sad kad bude tu od pocetka, mogao bi nakon 3-4 kola biti pocascen sa uvredama razocarane raje. Jedino nam ostaje da se nadamo da ova djeca budu cinila cuda i da kupimo ove talente po Bosni vise od konkurenata. I za nadati se da feminiziranog grom ubije negdje, jer svojom voljom on izgleda nece nigdje.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Jet2Holiday i 3 gosta.