FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Napominjem, za taj PLUS smo se prodali sumnjivom kinezu. Nisu te pare tek onako poklonjenje, niti su zaradjene. To je isto kao da imas stan, prodas stanarsko pravo i ostanes zivjeti u tom stanu kao podataanar. t
TAAJ STAN I AKO ZIVIS U NJEMU, NIJE VISE TVOJ! Znaci, dugova se nismo rijesili, prodali smo se da bi neko drugi to rijesio.
Akademija? Kakve veze ima akademija sa igrama prvogtima i rezultatima ove sezone?
Da sumiram, ove sezone sve sto su moglli zajebati, zajebali su.
Niti jedna pozitivna tacka nema.
TAAJ STAN I AKO ZIVIS U NJEMU, NIJE VISE TVOJ! Znaci, dugova se nismo rijesili, prodali smo se da bi neko drugi to rijesio.
Akademija? Kakve veze ima akademija sa igrama prvogtima i rezultatima ove sezone?
Mislim da nas ova tematika oko Evrope ne dotice ni sekunde, prvo je treba izboriti.
A niko nije stekao bogatstvo tako sto je dopustio da mu pare bjeze pred nosom. Da tri kluba izbore EL, sva tri bi se takmicila.
A niko nije stekao bogatstvo tako sto je dopustio da mu pare bjeze pred nosom. Da tri kluba izbore EL, sva tri bi se takmicila.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
nije hurta dobar da gasi pozar , 90 % trenera kad preuzme ekipu napravi pozitivan sok , cak i jesic je imao jednu seriju , al eto mi se prilijepili za dzenu i hurtica 
Benko,Dulja,Rustem,Kova...mislim nece ih otjerati ali ce vrlo moguce oticiMartinSco je napisao/la:Koga li ce Hurta otjerat? Simeunović, Kramar, Cezar, Emerson..! Kallasi suspendovan!
Nastavi niz...
@evander kako ti se da vise oko Tana, nadji brate 5-10 bogatih likova koji navijaju za Sarajevo i neka idu otkupiti klub od Tana, al naci ces malo sutra, niko para ne da, i Tana prozivati u bilo kojem smislu je smijesno, dosao u ovu vukojebinu izvukao klub iz dugova, ostavio nase ljude i dao im odlican budzet i ko nam je kriv sto smo ovdje gdje jesmo sad, on sigurno nije
Pyro is not a crime !
Da covjek ne vidi nick,pomislio bi da sam na temi gurbeta.Potpuno ista,ali potpuno ista njihova prica od dana kada je Tan dosao.Kinez,prodali se,sumnjivi azijski novac,da ne nabrajam dalje...Evander je napisao/la:Napominjem, za taj PLUS smo se prodali sumnjivom kinezu. Nisu te pare tek onako poklonjenje, niti su zaradjene. To je isto kao da imas stan, prodas stanarsko pravo i ostanes zivjeti u tom stanu kao podataanar. t
Ma bezveze mi zbog ovakvog ban dobiti.....
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Kad je gore bilo?zagor1987 je napisao/la:Tebe kad covjek slusa reko bi nikad.gore nije bilo,ovako samo.dusmani mogu pisat. Pa ja pamtim 20 puta gora vremena pa se nije plakalo ko zene kakve kao sad,za kifle se nije imalo,Zeljo svake godine pehare dizo mi nista,dero nas Troglav,Bosna Visoko,Drinovci itdEvander je napisao/la:Hipoteticki. Jedne godine, mi budemo prvaci. Trebamo u LP ici da igramo pretkola.
Na drugoj strani Cardif izbori europu (izborio ju je prije tri godine, ako se ne varam, znaci nije nemoguce).
I naravno, Tan odluci da mu Cardif igra Europu, a Zeljo kao drugi u nasoj ligi, ode u LP.
Ja mislim da bi rat izbio.
Eto u kakvu smo se situaciju doveli i za sta smo se prodali i podcinili.
Ja ne znam da smo iza rata imali losiju ekipu i da smo losije plasirani bili.
Pa na virslama smo bez problema Europu izborili.
A priom, nismo se se bili prodali kinezu nego smo sami to izborilli.
Ovo je najgora godina FK Sarajeva poslije rata!
Nikad prije nismo prokockali ovakvu sansu da stvorimo dominaciju FK Sarajeva. Zato je raja razocarana, umjesto evropskog Sarajeva, dobili QRCINU!!zagor1987 je napisao/la:Tebe kad covjek slusa reko bi nikad.gore nije bilo,ovako samo.dusmani mogu pisat. Pa ja pamtim 20 puta gora vremena pa se nije plakalo ko zene kakve kao sad,za kifle se nije imalo,Zeljo svake godine pehare dizo mi nista,dero nas Troglav,Bosna Visoko,Drinovci itdEvander je napisao/la:Hipoteticki. Jedne godine, mi budemo prvaci. Trebamo u LP ici da igramo pretkola.
Na drugoj strani Cardif izbori europu (izborio ju je prije tri godine, ako se ne varam, znaci nije nemoguce).
I naravno, Tan odluci da mu Cardif igra Europu, a Zeljo kao drugi u nasoj ligi, ode u LP.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Da te nije Tan uzeo sad bi se ugasio,jer si i bogu i narodu duzan bio,a mi smo svoje pokazali kad.su se ulozi kupovali koliko se.kupilo i koliko se skupilo,vise Manijaci skupili.sto su stolice kupovali i mi nesto pametujemo i nesto hocemo. Legende 0 km dale klub nije imo para ni za treninge,therali nas iz Vogosce,a evander je dusman strrumf il sta vecEvander je napisao/la:Napominjem, za taj PLUS smo se prodali sumnjivom kinezu. Nisu te pare tek onako poklonjenje, niti su zaradjene. To je isto kao da imas stan, prodas stanarsko pravo i ostanes zivjeti u tom stanu kao podataanar. t
Ne prozivam njega nego one koji su dopustili da nas kinez kupi prejeftino i od nas prciju napravi. Protiv covjek nista licno nemam, covjek nas samo kao poslic gleda.THEC je napisao/la:Benko,Dulja,Rustem,Kova...mislim nece ih otjerati ali ce vrlo moguce oticiMartinSco je napisao/la:Koga li ce Hurta otjerat? Simeunović, Kramar, Cezar, Emerson..! Kallasi suspendovan!
Nastavi niz...
@evander kako ti se da vise oko Tana, nadji brate 5-10 bogatih likova koji navijaju za Sarajevo i neka idu otkupiti klub od Tana, al naci ces malo sutra, niko para ne da, i Tana prozivati u bilo kojem smislu je smijesno, dosao u ovu vukojebinu izvukao klub iz dugova, ostavio nase ljude i dao im odlican budzet i ko nam je kriv sto smo ovdje gdje jesmo sad, on sigurno nije
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Aha isto ko sto se celik, borac i velez gase ....
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-juni 2016 bez Europe , kreću pripreme nešto ranije
- potpisuje se Adidas
- pripreme počinju , gro akademaca odlazi s prvim timom na pripreme
- vraćaju Saida
- dovode još 3-4 nazovi pojačanja ( menadžerski talovi vjerovatno )
- prodaje Benke i Duljevića , izlazak u mediji sa pričom o nerealnim ciframa
- polako se stvara hype oko kluba
- Bogom dan Hurtić na sva zvona najavljuje afirmaciju mladih , te sjajnu koheziju mladosti i iskustva
- dovode se još dva provjerena ali istrošena imena iz Srbije
- Hurtić tvrdi da ima spremnu ekipu
- Objavljuje se da su pripreme dobro obavljene i da su igrači fizički bolesno spremni
- juli 2016
- press prije tekme , Hurtić izjavljuje da Krupa kvalitetan protivnik sa mladim momcima željnim dokazivanja
- takođe Hurtić daje usputnu izjavu " koliko god je velika šteta što nismo u Euro takmičenjima sada imamo dovoljno vremena da se spremimo i u prednosti smo u odnosu na ekipe koje igraju Europu
- Krupa se dobija na Koševu 2:0 na individualni kvalitet
- Ide drugo kolo gostujemo Zrinjskom
- Hurtića izjavljuje na pressu kako je Zrinjski umoran od Europe
- Marinović ga taktički raskuje i tri boda ostaju u Mostaru
- Hurtić izjavljuje kako je ovo mlada ekipa koja nije imala iskustva za ovakvu utakmicu
- august 2016
- prošlo je 5 kola imamo 7 bodova , prva dva se već dobro odlijepila
- Ponovo se valjaju izajave o tome kako je ovo mlad tim i Bože dragi nema iskustva , a i stiže nas umor polako
- Septembar
- Prošlo je 7 kola , 4 tima ispred nas igra nam je očajna ali dobijamo strašni Vitez na Koševu pred derbi
- Dolaze izjave kako je ekipa spremna za derbi
- Prolazi derbi gubimo 1-0 , ponovo se lupaju izjave kako se naša mlada ekipa nije snašla u krkanskoj igri na derbiju
- Objektivni pitari traže smjenu trenera
- Na Koševo dolazi Čelik , objetkivni pitari nafilovani medijskim izjava misle kako je ova utakmica prekretnica sezone i za ekipu i za Hurtića
- Hladan tuš na Koševu , oboren je rekord star 36 godina , Čelik je pobjedio Sarajevo , Hurtić i "stručni štab jedva živu glavu izvukli .
- Jutro poslije toga Hurtić odlazi s klupe Koševa
- PR služba predstavlja novog trenera sa iskustvom
- Dobijamo strašni Metalege na Koševu , slijedi prekucavanje lige
- Polusezona - 5 mjesto prvi bježi 12 bodova , drugi 10 , treći 9 , četvrti 7
- kreće priča identična onoj na polusezoni 2015/16
- sve kreće ispočetka
- potpisuje se Adidas
- pripreme počinju , gro akademaca odlazi s prvim timom na pripreme
- vraćaju Saida
- dovode još 3-4 nazovi pojačanja ( menadžerski talovi vjerovatno )
- prodaje Benke i Duljevića , izlazak u mediji sa pričom o nerealnim ciframa
- polako se stvara hype oko kluba
- Bogom dan Hurtić na sva zvona najavljuje afirmaciju mladih , te sjajnu koheziju mladosti i iskustva
- dovode se još dva provjerena ali istrošena imena iz Srbije
- Hurtić tvrdi da ima spremnu ekipu
- Objavljuje se da su pripreme dobro obavljene i da su igrači fizički bolesno spremni
- juli 2016
- press prije tekme , Hurtić izjavljuje da Krupa kvalitetan protivnik sa mladim momcima željnim dokazivanja
- takođe Hurtić daje usputnu izjavu " koliko god je velika šteta što nismo u Euro takmičenjima sada imamo dovoljno vremena da se spremimo i u prednosti smo u odnosu na ekipe koje igraju Europu
- Krupa se dobija na Koševu 2:0 na individualni kvalitet
- Ide drugo kolo gostujemo Zrinjskom
- Hurtića izjavljuje na pressu kako je Zrinjski umoran od Europe
- Marinović ga taktički raskuje i tri boda ostaju u Mostaru
- Hurtić izjavljuje kako je ovo mlada ekipa koja nije imala iskustva za ovakvu utakmicu
- august 2016
- prošlo je 5 kola imamo 7 bodova , prva dva se već dobro odlijepila
- Ponovo se valjaju izajave o tome kako je ovo mlad tim i Bože dragi nema iskustva , a i stiže nas umor polako
- Septembar
- Prošlo je 7 kola , 4 tima ispred nas igra nam je očajna ali dobijamo strašni Vitez na Koševu pred derbi
- Dolaze izjave kako je ekipa spremna za derbi
- Prolazi derbi gubimo 1-0 , ponovo se lupaju izjave kako se naša mlada ekipa nije snašla u krkanskoj igri na derbiju
- Objektivni pitari traže smjenu trenera
- Na Koševo dolazi Čelik , objetkivni pitari nafilovani medijskim izjava misle kako je ova utakmica prekretnica sezone i za ekipu i za Hurtića
- Hladan tuš na Koševu , oboren je rekord star 36 godina , Čelik je pobjedio Sarajevo , Hurtić i "stručni štab jedva živu glavu izvukli .
- Jutro poslije toga Hurtić odlazi s klupe Koševa
- PR služba predstavlja novog trenera sa iskustvom
- Dobijamo strašni Metalege na Koševu , slijedi prekucavanje lige
- Polusezona - 5 mjesto prvi bježi 12 bodova , drugi 10 , treći 9 , četvrti 7
- kreće priča identična onoj na polusezoni 2015/16
- sve kreće ispočetka
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Demantuj me protuargumentima.Ado76 je napisao/la:Da covjek ne vidi nick,pomislio bi da sam na temi gurbeta.Potpuno ista,ali potpuno ista njihova prica od dana kada je Tan dosao.Kinez,prodali se,sumnjivi azijski novac,da ne nabrajam dalje...Evander je napisao/la:Napominjem, za taj PLUS smo se prodali sumnjivom kinezu. Nisu te pare tek onako poklonjenje, niti su zaradjene. To je isto kao da imas stan, prodas stanarsko pravo i ostanes zivjeti u tom stanu kao podataanar. t
Ma bezveze mi zbog ovakvog ban dobiti.....
Razocaran je svako ko voli Sarajevo,al.kod kona duplo gore nema.trofeja,para itd pa ne placu ovoliko nit kukaju,a imaju veci razlog nego mi,mi svakako do prije godinu smo u 20 godina osvojili jednom toliko o tome.kakvi smo bilijoker90 je napisao/la:Nikad prije nismo prokockali ovakvu sansu da stvorimo dominaciju FK Sarajeva. Zato je raja razocarana, umjesto evropskog Sarajeva, dobili QRCINU!!zagor1987 je napisao/la:Tebe kad covjek slusa reko bi nikad.gore nije bilo,ovako samo.dusmani mogu pisat. Pa ja pamtim 20 puta gora vremena pa se nije plakalo ko zene kakve kao sad,za kifle se nije imalo,Zeljo svake godine pehare dizo mi nista,dero nas Troglav,Bosna Visoko,Drinovci itdEvander je napisao/la:Hipoteticki. Jedne godine, mi budemo prvaci. Trebamo u LP ici da igramo pretkola.
Jok ne gase se cvjetaju im ruze,super stanje jel to cilj i nama? Kad porezna dodje na naplatu a fino je receno sta i kako sa dugom,slobodno kljuc u bravu. Velez nije imao ni priblizan dug kao mi,mi smo bili jedni od najvecih duznika toliko o proslim upravama i nasim uspjesimaFrancescoTotti je napisao/la:Aha isto ko sto se celik, borac i velez gase ....
Koji se jos to klub ugasio?zagor1987 je napisao/la:Da te nije Tan uzeo sad bi se ugasio,jer si i bogu i narodu duzan bio,a mi smo svoje pokazali kad.su se ulozi kupovali koliko se.kupilo i koliko se skupilo,vise Manijaci skupili.sto su stolice kupovali i mi nesto pametujemo i nesto hocemo. Legende 0 km dale klub nije imo para ni za treninge,therali nas iz Vogosce,a evander je dusman strrumf il sta vecEvander je napisao/la:Napominjem, za taj PLUS smo se prodali sumnjivom kinezu. Nisu te pare tek onako poklonjenje, niti su zaradjene. To je isto kao da imas stan, prodas stanarsko pravo i ostanes zivjeti u tom stanu kao podataanar. t
Garantujem zuvotom i bez Tana, mi sigurno ne bi bili bez licence i ne bi bili losije plasirani.
Tu suplju o gasenju pricajte nekom drugom.
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< 
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Lakoste je napisao/la:<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
A pazi sad te strelice
Ko sto rekoh, ko god misli da Tanu nije trebalo prodati neka nadje ljude, pare i otkupi klub pa nek upravlja kako zeli, no ne vidim bas da ima takvih, a Tan od nas nikakvu prciju nije napravio nego stabilan klub, ako je iko ikakvu prciju napravio onda su to uradili ovi koji vode klubEvander je napisao/la:Ne prozivam njega nego one koji su dopustili da nas kinez kupi prejeftino i od nas prciju napravi. Protiv covjek nista licno nemam, covjek nas samo kao poslic gleda.THEC je napisao/la:Benko,Dulja,Rustem,Kova...mislim nece ih otjerati ali ce vrlo moguce oticiMartinSco je napisao/la:Koga li ce Hurta otjerat? Simeunović, Kramar, Cezar, Emerson..! Kallasi suspendovan!
Nastavi niz...
Pyro is not a crime !
-
nukleusmember
- Kontakt:
evander jel' moguche da si ovoliko dosadan lik???pa nemoguche ocm,ponovio si 5000 puta svoja teze,neke stoje a neke su potpune nebuloze i svi ali svi su malo je rech' upoznati sa njima,nevjerovatan si lik majke mi moje
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: RoadRunner85 i 5 gostiju.