FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 13 maj 2016, 16:03

TikTak je napisao/la:
amazon je napisao/la:Sve mogu shvatiti ali da igrač koji je povrijeden traži veća primanja ne mogu nikako. Produži ugovor, ako budeš dobar traži da ti primanja budu veca. Ako bude igrao toliko i toliko utakmica u sljedećoj sezoni. Nije Željo kriv sto si se povrijedio. Bogičević je pri kraju, Hodzurda može igrati u Hridu, znaci trebaju nam dva stopera.
U pravu si za ova primanja. Izgleda da je previse slusao menadzera. Kazu da je on bio najveci kocnicar. Umjesto da potpise pa mozda i s nekim klauzulama o broju odigranih utakmica. Nasi su bili spremni za dogovor ali druga strana nije i dobili smo ovo sto smo dobili.
Dobar je stoper Jasmin, ali ruku na srce ima puno boljih stopera sto bi igrali za manje para. Treba polako izabrati stopera.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 13 maj 2016, 16:57

amazon je napisao/la:Sve mogu shvatiti ali da igrač koji je povrijeden traži veća primanja ne mogu nikako. Produži ugovor, ako budeš dobar traži da ti primanja budu veca. Ako bude igrao toliko i toliko utakmica u sljedećoj sezoni. Nije Željo kriv sto si se povrijedio. Bogičević je pri kraju, Hodzurda može igrati u Hridu, znaci trebaju nam dva stopera.
Sto se njega tice moze da krivi menadzera svog sto nece igrati vise za FK Zeljeznicar... A ja sam jos sinoc rekao da ljudi koji se razumiju u fudbal da biraju trenera sa MIsimovicem jer je on sam trazio savjet od Ivice Osima koga za trenera FK Zeljeznicara

Alleenn
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Alleenn » 13 maj 2016, 17:00

JoseeMourinho je napisao/la:
fibonacci je napisao/la:Ima li iko nekakvih informacija šta je sa izgradnjom istočne tribine? Da li je bilo ikakvog dogovora SD i FK?
Po zakonu imamo pravo jbg 1/1 je istok i iza istoka sve na nama sad što ovi iz sd-a pokušavaju ucjenom uzet zemljište da bi sebe našli to je druga stvar jer radi suvlasništva tj. Tih 70kvadrata na sjeveru imaju pravo žalbe i time ucjenjuju da ce oduzit postupak istoka ;)
Izgleda da smo dobili urbanisticku dozvolu sad je na redu gradjevinska... Istok bi se trebao sledece sedmice poravnati na nulu pa cekati da dodje gradjevinska da se pocne graditi

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 13 maj 2016, 17:22

@TikTak Bila je ta komisija kad su bili u posjeti penzioneri iz Zepca ili odakle vec i valjda dala saglasnost... Ali sto kazes sve je kod nas moguce

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 13 maj 2016, 17:56

GRBAVICA ŠKOLA FUDBALA: Iso Ahmetović i U-12 selekcija

http://1921.ba/grbavica-skola-fudbala-i ... kcije-2111
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 13 maj 2016, 18:03

slika

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 13 maj 2016, 18:06

salebl je napisao/la:Ko vam ne igra u nedelju protiv Slavije?
Hodzurda, Sinisa Stevanovic, Beganovic, Kjosevski i Blagojevic. Puno nas fali ali opet smo bolji od Slavije.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 13 maj 2016, 19:27

Barbarez je najozbiljnija opcija za trenera. Nije vise mahala. Nasi su uspostavili kontakte s njim i mogli bi se i dogovoriti. Informacije su od menadzera iz Njemacke koji je ukljucen u svu pricu.

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 13 maj 2016, 19:53

alphabet80 je napisao/la:
Blueboy1 je napisao/la:Malo sam istraživao slobodne trenere iz regiona i pronašao sam nekoliko zanimljivih imena:
Dragoslav Stepanović
Vladimir Vermezović
Marko Nikolić
Ante Šimundža
Igor Tudor
Mile Petković
Ja ne bih trenere iz inostranstva dovodio... Imamo loše iskustvo kod komšija...treba posegnuti za par domaćih rješenja...ali iskreno po meni najbolje rješenje je Kemal Alispahic...oduševio me je i sa izjavom u Avazovom sportu...gospodski...gdje je nahvalio Amara ali i rekao jednu istinu,da Amar nije mogao sve sam,i nije,imao je najjaču logistiku(7 ministara u tom momentu je sjedilo u upravi),i Kemala za Pomoćnika...kao i Odu
Ovo oko Amarovih pomoćnika ću ti malo bolje objasniti, jer je jedan ld dugogodišnjih Amarovih pomoćnika bio i moj amidža (neću ti reći ime da javno ne eksponiram), Kemal Alispahić jeste jedno vrijeme bio prvi Amarov pomoćnik, ali samo na papiru, malo za šta se pitao, njegov uticaj na odluke bio je manji od uticaja ostalih pomoćnika. Amar ga nikad nije volio i ovaj to zna, ali nikad u medijskim izjavama nije rekao ništa negativno za Amara, valjda iz nekog straha ili čega već.

alphabet80
Kontakt:

Post Postao/la alphabet80 » 13 maj 2016, 20:17

Blueboy1 je napisao/la:
alphabet80 je napisao/la:
Blueboy1 je napisao/la:Malo sam istraživao slobodne trenere iz regiona i pronašao sam nekoliko zanimljivih imena:
Dragoslav Stepanović
Vladimir Vermezović
Marko Nikolić
Ante Šimundža
Igor Tudor
Mile Petković
Ja ne bih trenere iz inostranstva dovodio... Imamo loše iskustvo kod komšija...treba posegnuti za par domaćih rješenja...ali iskreno po meni najbolje rješenje je Kemal Alispahic...oduševio me je i sa izjavom u Avazovom sportu...gospodski...gdje je nahvalio Amara ali i rekao jednu istinu,da Amar nije mogao sve sam,i nije,imao je najjaču logistiku(7 ministara u tom momentu je sjedilo u upravi),i Kemala za Pomoćnika...kao i Odu
Ovo oko Amarovih pomoćnika ću ti malo bolje objasniti, jer je jedan ld dugogodišnjih Amarovih pomoćnika bio i moj amidža (neću ti reći ime da javno ne eksponiram), Kemal Alispahić jeste jedno vrijeme bio prvi Amarov pomoćnik, ali samo na papiru, malo za šta se pitao, njegov uticaj na odluke bio je manji od uticaja ostalih pomoćnika. Amar ga nikad nije volio i ovaj to zna, ali nikad u medijskim izjavama nije rekao ništa negativno za Amara, valjda iz nekog straha ili čega već.
E amidzu je volio...i...Pozdravi amidzu...šifra:Mema...da se ne exponiras bezveze

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 13 maj 2016, 20:40

Meni tetka od jednog iz kluba rekla da nam dolazi lijevo krilo.Neću reci čija tetka ali provjereno :urnebes:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 13 maj 2016, 20:43

amazon je napisao/la:Meni tetka od jednog iz kluba rekla da nam dolazi lijevo krilo.
Ozbiljne su price za Barbareza. Vidis i sam da nema lupanja svaki dan. Menadzerski krugovi su izvori tj covjek kojeg su nasi prvo i kontaktirali i pitali za Barbareza.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 13 maj 2016, 20:47

plavousrcu je napisao/la:
amazon je napisao/la:Meni tetka od jednog iz kluba rekla da nam dolazi lijevo krilo.
Ozbiljne su price za Barbareza. Vidis i sam da nema lupanja svaki dan. Menadzerski krugovi su izvori tj covjek kojeg su nasi prvo i kontaktirali i pitali za Barbareza.
Ma ne mislim na tebe. Moguće je sve, ali to je opcija užasna. Po mom mišljenju.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 13 maj 2016, 20:55

amazon je napisao/la:
Ma ne mislim na tebe. Moguće je sve, ali to je opcija užasna. Po mom mišljenju.
Iskreno, postavlja se i pitanje da li ima ozbiljnog trenera u BiH. Ne vidim ga, ne znam za vas ali ja ga stvarno ne vidim. Ako zelimo napraviti iskorak trebamo se okrenuti inostranstvu. Amar bi bio najbolja opcija ali od toga nema nista.

Orad1921
Kontakt:

Post Postao/la Orad1921 » 13 maj 2016, 20:58

Nadam se da nece nista bit od tog Barbareza

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 13 maj 2016, 21:05

Fazon jeste sto Barbarez nikad nikog nije vodio. Vise iskustva ima Mulalic, bar je vodio juniore.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 13 maj 2016, 21:08

amazon je napisao/la:Fazon jeste sto Barbarez nikad nikog nije vodio. Vise iskustva ima Mulalic, bar je vodio juniore.
Na prvu djeluje kao velika glupost ali kad malo razmislis mozda i ne bi bilo lose. Nema iskustva ali ima jednu karizmu i ako se budemo pojacali onako kako svi ocekujemo, sigurno da ce nam trebati trener sa karizmom. U BiH takvog nema.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 13 maj 2016, 21:13

Slažem se. Ali sljedeći trener mora biti na klupi sigurno dvije-tri godine. Ako ćemo ga dovesti pa poslije dva poraza otjerati nek' postave Adzema onda. Mi navijači moramo razumjeti da se ne moze nista preko noći.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 13 maj 2016, 21:15

amazon je napisao/la:Fazon jeste sto Barbarez nikad nikog nije vodio. Vise iskustva ima Mulalic, bar je vodio juniore.
Na prvu djeluje kao velika glupost ali kad malo razmislis mozda i ne bi bilo lose. Nema iskustva ali ima jednu karizmu i ako se budemo pojacali onako kako svi ocekujemo, sigurno da ce nam trebati trener sa karizmom. U BiH takvog nema.
Ja bi vise volio Kodru. Lik je profesionalac. Radio je i u Sosijedadu. I dok je bio kod malenih vidjelo se da ima slifa.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 13 maj 2016, 21:19

TMovac je napisao/la:
Ja bi vise volio Kodru. Lik je profesionalac. Radio je i u Sosijedadu. I dok je bio kod malenih vidjelo se da ima slifa.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Maleni su i napravili najvecu gresku kada su Kodru otjerali. Samo pitanje je nakon neugodnog iskustva sa anamo njima, da li bi Kodro i kada bi ga mi htjeli, dosao ponovo raditi u BiH. Veliki je to gospodin i njemu ova nasa zajebancija ne treba.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.