FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hodža
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hodža » 13 maj 2016, 21:18

Kol'ko ce biti dres ? :D 160 KM ? :D
FORZA MARŠAL !!!

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 13 maj 2016, 21:20

Realno je da Said dođe , mada možda nas i on zaobiđe ako evropu ne izborimo ?
Treba vidjeti da vratimo Komazeca, nudio nam se par puta.
Od ovih iz naše lige sve zavisi od toga ko će ispasti.
Iz Olimpica možemo pokupiti Ledeta, Emira Hadžića, Anđušića a iz Borca Jovića, Radinovića...
Treba Čomora iz Slavije zaganjati :urnebes:
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 13 maj 2016, 21:23

hodža je napisao/la:Kol'ko ce biti dres ? :D 160 KM ? :D
Pa stotinjak vjerovatno(+-10KM neclanovi/clanovi)...ali opet znas da kupujes kvalitet. U odnosu na ovo smece koje smo nosili bice bas velika razlika :)

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 maj 2016, 21:24

E cuj da pokupimo Andjusica. Da nije tragicno, bilo bi smijesno :D

Haj vozdra za veceras, odoh piti :D

Lakoste
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lakoste » 13 maj 2016, 21:24

amypitar je napisao/la:Evo ima i dobrih stvari,jest da nekim nece biti drago,ali *biga.

Adidas je jedan od kandidata za sponzora Fudbalskog kluba Sarajevo od naredne sezone (2016/17). Ova priča dobija svoj nastavak. Naime, sada je gotovo sigurno da će Adidas biti novi sponzor Sarajeva od naredne sezone, iako je prethodni jedini preduslov od strane ovog poznatog brenda bio izlazak Sarajeva na euro scenu. Tako će fudbaleri Sarajeva u novu sezonu ući s novom opremom. Ozvaničenje saradnje i predstavljanje bi trebalo uslijediti u narednom mjesecu, tačnije mjesecu junu.
Gdje ovo pise?

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 13 maj 2016, 21:25

Upravio sam napisao post od jedno 2 stranice i onda sam ga izgubio jer mi je istekao login session.

Ubiću se svega mi.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 13 maj 2016, 21:26

Evander je napisao/la:Postali smo klub bez ambicija. Dosli smo u situaciju da smo i prije pocetka naredne sezone svijenesni da nemamo nikakve sanse za trofej. A obecavali nam grupne faze.
Al smo se srozali, kukala nam majka.
I to sve u najgoroj ligi u Europi...

Postoji li iko i da pomislja da mozemo do titule slijedece sezone?
Pomisljam ja unazad 20 i kusur godina,kaoni svake tako cu i ove reci da cemo biti sampioni,al to je razlika nas fanatika i vas strumfova i dusmana

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 13 maj 2016, 21:28

[youtube][/youtube]
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 13 maj 2016, 21:44

Besic je napisao/la:Dovest cemo Brazilce.
Bugare

BosnianKingdom
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BosnianKingdom » 13 maj 2016, 21:44

Lakoste je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Evo ima i dobrih stvari,jest da nekim nece biti drago,ali *biga.

Adidas je jedan od kandidata za sponzora Fudbalskog kluba Sarajevo od naredne sezone (2016/17). Ova priča dobija svoj nastavak. Naime, sada je gotovo sigurno da će Adidas biti novi sponzor Sarajeva od naredne sezone, iako je prethodni jedini preduslov od strane ovog poznatog brenda bio izlazak Sarajeva na euro scenu. Tako će fudbaleri Sarajeva u novu sezonu ući s novom opremom. Ozvaničenje saradnje i predstavljanje bi trebalo uslijediti u narednom mjesecu, tačnije mjesecu junu.
Gdje ovo pise?
Uzeo sa one fb stranice koja 95% informacija uzima sa ovog i ostalih foruma. Ovu vijest je sigurno pokupila sa nekog foruma.. Samo mi nije jasno ko li drzi tu stranicu...
Sabrine mi moje!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 13 maj 2016, 21:54

ne znam za vas, al ja odoh sutra gledad sfk, zaprosit azru il barem uzet joj dres..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 13 maj 2016, 22:06

Sabrine mi moje!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 13 maj 2016, 22:08

Ja ne znam sto se sekirate i napadate toliko ove neke odluke u zadnje vrijeme?
Ako je Tan naredio da se vise nece davati ogromne pare za trenere (nisu Jesic, Kodro, Jarni radili za kikiriki), Hurtic je logican izbor. Imas trenera koji je u Sarajevu dugo vremena, vodio je neko vrijeme Akademiju te poznaje omladince, i sto mu ne dati sansu? Jes' on mlad, zelen, ali bio je i Jesic preiskusan, pa je igrao totalno glup fudbal, naivno i sta vec ne. Nije mladost prepreka da nam Hurta ne pokaze neke svoje takticke zamisli. Po meni je bitno da izgradi autoritet, da pokaze igracima da je ono sto radi ispravno, da je on sef, i da ima podrsku Kluba.
Dalje, ako je doslo vrijeme da u Akademiji imamo nekoliko igraca koji imaju kvalitet za prvi tim, sto da ih ne ubacimo medju 25 igraca? Akademija radi neko vrijeme, i ocekujemo da daje rezultate...
Na kraju, Sarajevo ima jake sponzore, i ako odu neki igraci logicno je da ce se rasteretiti budzet za plate, sto znaci da se mogu dovesti neki novi igraci - sad, gledati da budu bolji od postojecih.
Iskreno, mene jedino strah da taldzije ne ostanu u Klubu, Dino i Co.
PS. Sutra ko moze na Otoku u 5, igraju zene - proslava 14. titule. Ulaz free.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 13 maj 2016, 22:12

muhamedhulk je napisao/la:Ja ne znam sto se sekirate i napadate toliko ove neke odluke u zadnje vrijeme?
Ako je Tan naredio da se vise nece davati ogromne pare za trenere (nisu Jesic, Kodro, Jarni radili za kikiriki), Hurtic je logican izbor. Imas trenera koji je u Sarajevu dugo vremena, vodio je neko vrijeme Akademiju te poznaje omladince, i sto mu ne dati sansu? Jes' on mlad, zelen, ali bio je i Jesic preiskusan, pa je igrao totalno glup fudbal, naivno i sta vec ne. Nije mladost prepreka da nam Hurta ne pokaze neke svoje takticke zamisli. Po meni je bitno da izgradi autoritet, da pokaze igracima da je ono sto radi ispravno, da je on sef, i da ima podrsku Kluba.
Dalje, ako je doslo vrijeme da u Akademiji imamo nekoliko igraca koji imaju kvalitet za prvi tim, sto da ih ne ubacimo medju 25 igraca? Akademija radi neko vrijeme, i ocekujemo da daje rezultate...
Na kraju, Sarajevo ima jake sponzore, i ako odu neki igraci logicno je da ce se rasteretiti budzet za plate, sto znaci da se mogu dovesti neki novi igraci - sad, gledati da budu bolji od postojecih.
KAKO VI NE SHVATATE SVI DA SE TRENERI U NASEM KLUBU NE DOVODE ZBOG ZNANJA NEGO ZBOG TALA??? DOK JE OVA UPRAVA TU NEMA NAPRIJED
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 13 maj 2016, 22:13

zlo87 je napisao/la:ne znam za vas, al ja odoh sutra gledad sfk, zaprosit azru il barem uzet joj dres..
Jao kako je samo slatka :ljepota:
ZZ

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 13 maj 2016, 22:18

zlo87 je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Ja ne znam sto se sekirate i napadate toliko ove neke odluke u zadnje vrijeme?
KAKO VI NE SHVATATE SVI DA SE TRENERI U NASEM KLUBU NE DOVODE ZBOG ZNANJA NEGO ZBOG TALA??? DOK JE OVA UPRAVA TU NEMA NAPRIJED
Pa ja se nadam da ce letiti sad. Jer ova odluka za trenera je djelo Tanovih ljudi, Uprava je dogovarala Celu. Mislim da ce biti promjena u rukovodstvu, od predsjednika do UO. Pred nama je...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

High

Post Postao/la High » 13 maj 2016, 22:19

Selam za @joker90 i njegovu tetku - Šejlu Šeki Vrabac.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 13 maj 2016, 22:25

High je napisao/la:Selam za @joker90 i njegovu tetku - Šejlu Šeki Vrabac.
hahahahah znam ko je

High

Post Postao/la High » 13 maj 2016, 22:27

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
High je napisao/la:Selam za @joker90 i njegovu tetku - Šejlu Šeki Vrabac.
hahahahah znam ko je
Svi znaju ko je ona. Upisala se u identitet grada; znanija je od dvojice Morića.
:kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Pact1921 i 25 gostiju.